2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 【活動】東坦
go

[心得分享] 【活動】東坦 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

本人玩左夢之帝國都有一排,試左唔少職不過都係玩坦
開頭打怪係好難(因為我全血武器都係籃武)不過有左正氣之後就好好多啦
人地打一隻隻清,坦開正氣吸哂慢慢打(之後仲有不動,56LV左右),一清就幾隻幾隻咁都幾爽架!!
加上打副本無坦基本上係唔得由其係70副,當然啦D攻對比上黎就一定差D架啦,
想要沖攻整支傳奇杖沖+12(係人都知啦)

打副本既坦記得玩全身因為+血除左血多防同底都加埋(好似)
70副夠2XXXX防就夠頂架啦 之後齊左60LV裝想轉意既就轉啦
不過依家改左版遲下打副.....後果就,所以係佢未定封頂LV前都係睇定D先轉啦

至於搵錢其實好簡單只要你比D時間出黎種下野搵錢真係唔難(你打完日任點都有時間既,除非你好夜上啦)
搵個好既會有A聲望既每個星期仲有野送好野黎架!!詳細係咩就自己搵個加下就得
本分享合適新仔多D高人見到就笑下當睇左
本人第一次分享如果有咩唔岩請大家原諒^_^
已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

秋雨~ 發表於 12-3-8 12:17 AM
本人玩左夢之帝國都有一排,試左唔少職不過都係玩坦
開頭打怪係好難(因為我全血武器都係籃武)不過有左正氣之 ...

這面跟你說明一次,留意活動帖內已說明所有獎品都是在活動完結後發放的,所以現在沒收到短消息是正常的。

同時也謝謝你的參與丫 如果在心得帖內更上一些圖片(遊戲內攝取)會更佳
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:07 PM , Processed in 0.026655 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存