2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 【活動】副本及食物心得
go

[心得分享] 【活動】副本及食物心得

係夢之帝國有2個副本(改版前,依家3個,不過未打過所以唔知)
分別係30副同70副
以下要注意幾樣野,副本入場係雖然有卷既,而卷每日分別可以拎到2張有分一般同英雄既加埋姐係4張啦
打副本有咩著數?打一般副可以做日任啦對於底LV玩家黎講D經唔錯架!!而且好彩仲可以打到賢石!!賢石可以整傳奇武都可以拎去賣比人地,而且係以金計!!不過你想打裝既話就要打英雄啦,英雄副除左有賢石之後仲可以打到各個職既傳奇裝(武都好似可以得)當然一定難打D好似係一般既2倍難度!!
重點黎啦,如果單係想過日任既釣完魚就可以走啦,但係想打裝既呢就雖然尾刀啦!
咩係尾刀?底過51既都可以做尾刀當然係由30計起51打下啦,4X係最理想既尾刀,因為佢需要係各個王得返小小血既時候(大多留1M血夠力既可以留多D)打最後一下吸裝,所以就叫做尾刀啦,所以過左LV既高手想打副拎石OR洗裝就會招尾刀打所謂既尾刀就係咁啦!!
關於副本呢30副一般同英雄既分別就係英雄多一隻王,所以好多人第一次都唔知道走左出去!!記得每次打完都要重置個副本唔係就會哂左個卷架而且死左OR彈左GAME入返個副都係會扣你卷架!!
至於70副呢我都係打過幾次所以就小小地講幾樣野,最重要就係要搵一個勁既坦防要高最好就要搵全血既唔係就睇下佢身裝點,普通都要有2M血以上谷盡大約4M就夠哂啦!

食物呢就好多種類既,特別介紹既就栗米啦!!如果唔知賣咩好就賣佢啦因為好多人都會收架
如果唔想要賣佢就睇下日任有邊D野食係要既就整果D啦實無錯架啦因為無人要自己都可以拎黎交任
最後打怪既時候可以打到D整食物既食物記得草底佢OR掛多D以後用OR賣!!好重要架因為以後過左LV打唔返
同人收就貴所以打定就無死,反正做完日任應該仲有好多時間,食物唔一定要整左先可以賣架,你可以種左之後放去賣都得姐係你唔一定要整成食物!!(希望睇得明)以上係玩左咁耐既心得分享,多謝大家!
已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

墓光迷城

咳咳..
提醒一下.
如果想參加活動的請在標題前寫上 【活動】
多謝合作
支持教學

幫佢更正
1)英副凈係可以打到神話防具同飾物 20神武要打沙中英雄仙人掌 60神武要打火東英雄火嫡子
2)尾刀同隻王唔相差超過5lv就ok了

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:33 AM , Processed in 0.033207 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存