2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 【活動】夢之帝國遊戲知識心得分享
go

[心得分享] 【活動】夢之帝國遊戲知識心得分享 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

1.夢之帝國係一隻online (廢到無得再廢既廢話)
2.夢之帝國既代言係朱咪咪(又一廢話)
3.好啦都係正常返,夢之帝國分為東西2個國家係以敵國黎分星期 1.3.5會有永夜大家唔同國就可以係入面pk
當然係必要開p地區都一樣啦
4.殺到敵國人會得到英雄分,禁c你會見到
5. v 可以幫你係game到so怪既名同血
6.加入家族可以拎寵物分別可以拎到3隻 1lv 1 30lv 2 70lv 3 110LV 好似係咁
7.係家族種野同釣完唔會有時限不過就無左d搵錢機會
8.釣魚可以釣到天使飛魚對家族升lv有幫助,你可以拎黎賣都得
9.打怪係唔會有錢要靠食物任先會有錢比你
10.自己種野可以係市場到賣比其他人
11.市場到可以同人換金每次1set 10金換幾多set可以睇你有幾錢
12.副本要到30lv 70lv 100lv 各一
13.副本入去要比卷,卷要每日拎,有分一般同英雄加埋可以拎4個
14.裝要發光一定要+3or以上集齊6.7件先會發光
15,點解人地d裝會唔同色? 因為佢地染左(唔係廢話黎,好多人都唔知d人點解會有d金色有d籃色)
16.尾刀係咩?係打副本or打任怪時候最後打殺隻怪既人
17.天師同僧侶都可以係e.天師可分別為法師or e 而僧侶分為坦同e
18加入左家族有家族技同埋會幫你加血加魔同埋加你隻寵既lv
19.隻寵到左70lv會變樣(好似係)
20.聲望可以換到各種正野,所以記得留住d礦
21.每日打幻打完之後會拎到一個抽野既代,可以抽到礦or其他好野
22.每隻寵都有唔同既技能所以林好先簡,不過簡錯都可以唔要再簡過
23.入左家族每個星期都有聲望既奘
24.隻game依家有重任組人一齊打升lv好快
25.傳奇武要用5粒賢石先合到
26.打完副本記得重置唔係會哂野
27.50lv會有個收集書比你收集到指既數量可以換到唔同既時裝
28.做野食同打幻可以拎到換時裝既對換卷
29.食譜既配方係打討伐任抽返黎
30.日日係咁日任同打幻會悶死你記得同家族or d fd傾下計
31.好多家族都有rc rc係類似skp既一樣對話軟件,join左可以一齊傾計
32.用內掛係可以幫你整裝既
33.隻game有內掛
34.隻game打怪升lv係好慢好慢所以咁多人掛機多數係為左打d野食or礦
35.暫停咁多先可能有錯溜,歡迎指正不過請唔好用粗口黎問候我搵啖飯食姐都係
已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 5 鼓勵一下~

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

副本係30/70/同110你打錯了

其實重任係咪重複任果到?(定係討伐任
8x既仲有冇得解 好似唔見有

8X好似新加左

夜x月 發表於 12-3-12 09:06 PM
副本係30/70/同110你打錯了

打少左 THX提醒!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 01:09 AM , Processed in 0.030805 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存