2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 【活動】7XLV光焰僧心得
go

[心得分享] 【活動】7XLV光焰僧心得 [複製鏈接]

新手唔知玩咩好?比個建議你啦玩僧侶實無死!!不過僧都有分3種
有E,坦同法 法好少人簡到依家都未見過.....
咁我就簡左光焰姐係坦!!
點解簡佢啊??  
雖然坦唔高攻同其他比坦應該係最底攻......但係話明係坦攻底就自然架啦
做得坦既有一個特點,血多防高!呢個係必定既唔係學咩人做坦!
作為一個坦你可以全+血唔需要加其他野因為都差唔多
開頭好辛苦但係之後會好D架啦一路升上去到40LV左右就去打30副洗裝啦
依家有重任基本上升LV真係無難道,以前坦升LV打日任同討任真係唔係講笑....雖然有正氣但係慢到...
坦最岩就係掛機既人開正氣<--範圍技之後慢慢磨不過記得除裝同買定D魔水係身血就唔洗擔心我玩左咁耐
掛機除非比人殺唔係都唔會比怪打死當然你係要用技啦,坦有自己回血技架以下就係我加點既方式

1           18
1             0
1              9

中間20果個係3天結界有人簡有人唔簡不過我認為加左真係幫好多
以前打D任OR打王果陣唔記睇血次次都係用佢救命真係救返唔知幾次
加上依家人流愈黎愈少打怪都係自己打加左幫到你既機會一定多
不過你都可以拎黎加第一招技幫手清怪打怪快D
60LV前既裝唔係好緊要求求其都可以,不過去到60LV之後就點都要轉啦因為70副唔易頂
60-70有10LV既時間比人搵錢買支傳奇杖,以前好耐架升10LV不過依家有重任一陣KO
有好有壞啦呢D就係,少左時間搵錢咁你一係買點一係就去種野打幻賣野搵錢之後換哂身裝
最少都要有籃裝+支天工杖,全部沖到+5,咁去到70LV你就應該夠頂架啦,
騎果D可以唔洗買但係60杖就一定要收啦,因為要去到100LV先有得再換裝雖然有重任不過去到7XLV好似就無啦
果30LV要升真係要一段時間架,所以收定一支傳奇杖實無錯既!最好沖+12啦不過講咁易咩沖到+7係最底要求
有左以上裝你打怪做任都會快好多架,基本上去到70LVUP打幻打副都唔可以無坦所以前期係悶D但係後期你絕對
係主角之一啊,因為EC都好強大邊個打副本唔洗E?果D70-80LV去打30副啊底LV就另計
以上係我既心得,唔知做咩好就去做坦啦!!玩咩GAME坦同E都係好大市場

想請問你有無點以下.技能?
氣破山河1點?
臥虎式1點?
羅漢擊1點?
有無點到呢?

都有啊,你想高攻D打怪快D都要加埋,THX提醒!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:43 PM , Processed in 0.029011 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存