2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖石器時代〗華軟石器
go

[海外] 〖石器時代〗華軟石器  

http://bbs.wayunsa.com/bbs/forum.php    論壇

http://www.wayunsa.com 申請帳號

http://seed.wayunsa.com/華軟石器.rar   遊戲下載

http://seed.wayunsa.com/ASSA80.rar      外掛下載

進化熊,三代黑暴,二代虎

莊園戰

騎白虎,金暴都在遊戲內取得~

本服特色 其他服沒有的特色這裡都有

華軟石器 主打-釣魚大賽,寵物進化系統,李+X攻城 ~~~歡迎喜歡PK的你加入

24 小時服務,如有維修另行通知

‧ 石器8.0版 [ 繁體 ]
‧ 歡迎喜歡PK的你加入

‧ 半自力型
‧ 帳號 3開
‧ 經驗值 1000 倍
‧ 出生地 - 薩姆吉爾村
‧ 1-2代爆女免費領取
‧ 開放冰城及冰莊
‧ 快速轉生NPC,練功,莊園
‧ 強化海底裝備,推出更強力的寶石
‧ 加入強化9大族騎寵,令9大騎寵與飛魚達致平衡  
‧ 數十種新騎寵,5色人龍/土猩/海主人/巨鷹/獅子/紅海馬/黑機虎/大白虎/六目/主打騎白虎金暴都可在遊戲內獲得
‧ 大量新奇魔王,奇怪任務任你打  
‧ 定期舉行寵物王比賽,訓練平民寵物讓每一個玩家都可以參加
‧ 修改遊戲密碼系統,讓你的帳號更安全
‧ 安全鎖功能,可隨時在遊戲修改你的安全鎖密碼
‧ 黃金十二宮,打敗後可隨機獲得黃金座騎許可-金暴証,其他豐富獎品
‧ 引入寵物裝備,讓寵物和人物之間能力距離拉近達致平衡
‧ 引入莊園專屬騎寵/裝備,令莊園更有意義
‧ PK大亂鬥系統,薩村醫院就是個隨機決鬥的戰場
‧ 擺攤交易系統,能用聲望,勳章,活力,WGS進行擺攤交易
‧ 支票系統,讓你交易更方便
‧ 活力系統,有一定數量的活力後可換取特殊物品
‧ 幸運星系統,在線的你隨時中獎
‧ 精煉系統,特殊裝備精煉可達至+9
‧ 寵物三轉系統,讓你的寵物更加出色
‧ 寵物進化系統,大量寵物進化等你體驗,新手可體驗烏力烏力進化
‧ 藏寶圖系統,拿到藏寶圖後解密,找到地點後可獲得豐富獎品
‧ 釣魚大賽系統,釣到有豐富獎品
‧ 李氏力場攻城系統,團結對抗敵軍,守護四大村,擊退可獲得魔法碎片,集齊後可換取稀有寵物和道具
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

論壇開唔到wo-0-

我想問點安裝??

我打開assa8.0.exe呢個野之後  佢彈左句咩  執行路徑錯誤.....姐係點??

可唔可以教下我點解決-.-唔該晒

個外掛有冇擺係個石器主目錄到?
另外個論壇開唔到 佢應該整緊掛...之前比d廣告商洗版  

回覆 `o無限------ 的帖子

唔該晒:)  開到GAME啦  咁我想問隻GAME點轉職?? 我見有D職業裝備...??

抽籤哥手 發表於 12-5-13 03:48 PM

唔該晒:)  開到GAME啦  咁我想問隻GAME點轉職?? 我見有D職業裝備...?? ...

主村 24店外面既右手邊 有堆npc係轉職 過去禁下
另外24店外面既上邊 有快速解4大同成人  4大要到140lv先比你解

唔該你先:)
             不過我都未140 LV=.=....
咁我又想問點解我一開始拎左果隻老虎騎騎下之後     
我按左佢休息之後  
佢冇左騎乘呢個既= =?
咁我咪再騎唔到佢?
(我好似放左佢出黎  再收番入去)

抽籤哥手 發表於 12-5-13 04:15 PM

唔該你先:)

一係隻騎忠誠唔夠  一係就因為你未學高級少少既騎術     去殺村莊園學曬佢  就幾多lv都騎到

回覆 逆風屮流魂 的帖子

呢個我問題我解決左  不過都要多謝你:)
      但係我又有問題/_\
          我想問   有個人送左金暴既座騎書比我= =但係我都唔知金暴係邊拎....

我都係岩岩玩- -  佢冇得係新手到拎既話   就應該要打王出

笑傲無雙 玩過星曲WEB

多唔多人玩牙-33333-!?
我想玩牙/口\!!!
常山趙子龍 -10 內容觸犯版規(5*),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

=.=我玩唔到...
常山趙子龍 -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

回覆 skhhenry 的帖子

請上GOOGLE  SEARCH

有方法解決....係咪咩DLL 果個???  定係咩數字53果D

我想問騎寵正點有-.-入面d人完全唔會應人機...問野冇人會答我....

回覆 hoho74 的帖子

咩類型既座騎       ???

普通果D就要去出生村右邊既莊園學騎術....
               機暴果D就
http://bbs.wayunsa.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=39&extra=page%3D11

回覆 hoho74 的帖子

當然你想要村莊騎寵証  要搵返果個族長/長老 拎  一係試下開世頻 /WD xxxx  問下有冇人送張比你
其他騎証 就要用活力/其他積分 去換

論壇上唔到-3- 又下載唔到主程呀=3=

玩過星曲WEB

而家係唔係玩唔到???連唔到SER

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 08:14 PM , Processed in 0.035467 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存