2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 信喵之野望 [建議事項已完,感謝管理員redwing88]希望redwing88能尊 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] [建議事項已完,感謝管理員redwing88]希望redwing88能尊重別人的作品,請將你的轉帖文加上[轉帖]

眼見巴哈華大的POST被你一個一個地COPY,出發點是幫助新手這動機真的不錯,但是如果不是你自己創作的文章,我想加上轉帖會比較好

http:// www.2000fun.com/thread-4848652-1-1.html

http:// forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19881&snA=2421&tnum=3

http:// www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-4846777-fromuid-1641979.html

http:// forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19881&snA=2063&tnum=1

在很多文章中,絕對有90%以上是與巴哈華大的POST相似

而且在標題符號中更是一模一樣

我們不知道你有否經本人同意而轉帖,但是如果未經本人同意而轉帖,即是抄襲,我希望redwing88能加上[轉帖]的字眼

PS:圖已CAP,我相信華大不會介意他人的轉帖,但是[轉帖]字眼真的是必須,希望不要介意

---------------------------------------------------------------------------
回c396437

真係去到[第三順位]個行=]

K歌達人 Alta活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

jimmy8142004 發表於 12-5-13 01:18 PM
眼見巴哈華大的POST被你一個一個地COPY,出發點是幫助新手這動機真的不錯,但是如果不是你自己創作的文章,我 ...

嗯 我都圖已CAP
你邊忽見到冇轉帖?
轉自巴哈姆特<<啊 又真係小左個"帖"字
不過意思應該一樣呱
人地放得出黎 冇講乜既都可以叫做默認比人轉帖
況且原創者未黎投訴 你又咁多事做乜
我睇完啲PO都見到"轉自巴哈姆特"
我相信如果原創者出黎投訴 redwing都會願意同原創者傾

對了 我愛視美眼鏡識人 買眼鏡有得減300$嫁.
要幫幫你-0-?

c396437 發表於 12-5-13 02:14 PM
嗯 我都圖已CAP
你邊忽見到冇轉帖?
轉自巴哈姆特

佢岩岩先+番=.=

睇番廣告大小啦

原本個廣告係去到[第三順位]個行,E+只係去到[A、一般升級:軍糧 250 X 15 小時的庫存量。]個行

廣告大小我F5左好多次,就算係边個廣告大小都一樣,唔信你可以自己COPY 個D內容,唔+[資料轉自巴哈姆特]

睇下行數係咪去到[第三順位]個行

只可以讚歎管理員做事快
--------------------------------------------------
小弟澄清一點,我沒有因為小事而挑撥,我相信了解到侵權這問題後,定能令大家明白到提出這個問題是刻不容緩

c396437,只是你誤會了我,而且華大是台灣的上班族,會看2000FUN這個香港論壇的機會實在很少

只是偶然看到問題而提出,沒有其他想法,可能令c396437你覺得我故意挑撥,望能體諒

K歌達人 Alta活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

jimmy8142004 發表於 12-5-13 04:20 PM
佢岩岩先+番=.=

睇番廣告大小啦

我只見到有一個係冇加到.
後尾都加返.

c396437 發表於 12-5-13 04:33 PM
我只見到有一個係冇加到.
後尾都加返.

誤會黎姐

可能係redwing88,+緊個時,比你見到佢有D有+,有一個冇+,比你誤會左我可能只係特登針對一個POST黎講

因為睇番個時間,我都係3小時之前講GE,所以+幾個字其實好快,有ED誤會我都明白既

至少提出到問題之後有改正番,先係重要GE結果

jimmy8142004 發表於 12-5-13 04:20 PM
佢岩岩先+番=.=

睇番廣告大小啦

我相信你都可以係巴哈個邊都可以叫到原創者的
令外CAP相到個到我諗會對REDWING有小小唔公平 下次CAP呢啲最好CAP返上小小 以証明上面冇真係冇字
令外你講得岩 因為個日係大量轉過黎
我望個陣都有一個係加小左轉帖
後尾都加返
不過我回你個帖係係你開PO之後30分鐘 並冇3小時咁耐
ANYWAY事情都完左

c396437 發表於 12-5-13 05:11 PM
我相信你都可以係巴哈個邊都可以叫到原創者的
令外CAP相到個到我諗會對REDWING有小小唔公平 下次CAP呢啲 ...

嗯,下次我會小心,如有得罪,敬請原諒

即係我一開E個POST 30分鐘內就睇到....仲要+番....

嗯,事情都完左,隨便DEL POST

好似 當事人 沒出面??

躲避?

不敢面對?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:53 PM , Processed in 0.031760 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存