2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 終極使命 E GAME 點玩 好難殺人LO D人個個都CAMP
go

E GAME 點玩 好難殺人LO D人個個都CAMP [複製鏈接]

我唔明E隻GAME係唔係主要玩CAMP?
我見D自己友一開波就CAMP
CAMP係自己基地都見過
我玩開CS1.6  APB都快11年 自問都唔算係廢果班啦
入到E隻GAME 第一時間買支AWP黎用
E GAME 好似無得點偷位走/甩槍走
渣AWP 我都偷轉角位偷到好邊咁滯
點知一唔空白個WALL 對面D人就凸個頭出黎射死左我 (吹脹)
到用MP5梗加唔洗指意有得衝...
我玩E隻野就係投晒降
請識玩GE入黎教教路

--我覺得好易殺..善用第3身角度既優點-V-姐係轉下睇D角位xd
佢就算CAMP你都應該會睇到槍頭凸左DD出黎

玩cso 覺得有部份人camp得好誇張 完全係斷腳既
玩終極使命 pvp既話 可以對camp重新定位 除左玩耐性唔係好覺玩緊乜  
                     pve既話 我就覺得幾好玩 打彊屍 打bot 暫時黎講都幾特別
                     但係map就少 始終封測?

十週年勳章(賀詞)

琴日開始玩 個感覺幾新鮮下第三人槍GAME  動作又吾錯 官方又識做 感覺上隻GAME 幾直得玩落去

成隻game最差個個地方就係個人排位到 又要成日斷- - 斷完又吾係好似lol咁可以入返 一斷就當你書 有人就就要打少幾個 win都變書 尼點真係好on_
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 03:01 PM , Processed in 0.030991 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存