2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳 懷舊版 懷舊金庸OL <十月圍城> 強勢回歸!!!!!!!!!!!!!! ...
go

懷舊金庸OL <十月圍城> 強勢回歸!!!!!!!!!!!!!!  

懷念十年前戰場上的撕殺?唔想用錢用得唔值?懷念當年切夜不眠促膝長談? 想完成當年未完成的夢?   

懷舊金庸 <十月圍城> 強勢回歸盛邀大家強勢加盟!!!!!!!

係眾多金庸版本裡面, 以懷舊金庸OL 最多識廣東話人士,試想象一下身邊的戰友完全唔明白自己講咩,咁同自己玩遊戲又有咩分別?

懷舊金庸OL有以下幾樣特點:
1) 廢除絕學,以必殺為最強武器, 所以擅戰再唔係企定定係到對打而係要運用戰術從而增加趣味性
2)擅戰只有單款戰鬥裝備,以免大家再趺入營運商的圈套
3) 帳號包外掛,基本上買左就可以直接玩 (帳號加裝加道具加物資都係2000上落)
4)擅戰每次平均最少30-40人
5)最緊要係花費的價錢十分公道,帳號唔洗勁已經可以打擅
6)在線掛機人數上1300+, 姐係本服好難死服
7)本組織的玩家近至香港澳門大陸, 遠至英國美國澳洲等等…..(本人正身在美國), 所以24小時都會有人陪你
8)本遊戲的溝通渠道唔單單係MSN, 而家用埋QQ, 希望我地唔單單只係玩遊戲,而且係可以藉住遊戲加深我地同中國同胞的關係~~

當然唔可以只講本版本的優點而唔講缺點:
1) 本SERVER 設定在中國大陸,所以所有交易都要用人民幣同埋中國交易平台"淘寶網", 不過絕對唔洗怕,請留意最底,會有詳盡的介紹同埋使用方法, 我地會有大量工作人員24小時守候幫大家解決任何問題!
2)對於極度反對與中國同胞同在一個遊戲的朋友,呢個係一個缺點 (因為我們的對手同埋盟軍都有中國同胞份)

唔親眼見過大家未必會相信, 歡迎大家下載遊戲同埋係周三同周六親臨觀賞擅戰!! 只要大家有一絲心動但又怕煩的話,唔洗怕...我地有大量工作人員係QQ, MSN, 電話親自為你解答你對遊戲的任何問題!!

本組織唯一 MSN 群組: group693860@msnzone.cn                 QQ群組: 82390913

以下係本遊戲所有有用的連結:

返回<文章第一篇> : 懷舊金庸OL <十月圍城> 強勢回歸  
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80552869
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 淘寶使用教學
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80553316
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 擅戰同埋外掛介紹
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80553847
【官方下載懷舊連結】
http://www.2000fun.com/thread-4898521-1-1.html
已有 1 人評分Good 收起 理由
真碎夢刀 + 2 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 2   查看全部評分

強勢回歸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!無限激情

頂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

等我又玩下先...

版即日開始我地會大力招人,希望有你加入我地!!!

強勢熊起!!!!!

已經有好多人加入左..你地仲等咩?

GOOD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10年前遊戲了...

感謝你的分享!!!很實用

又風雲再起la.祝各位高手攻防成功

謝謝分享

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 03:36 PM , Processed in 0.044315 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存