2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳 懷舊版 懷舊金庸OL <十月圍城> 淘寶使用教學 ...
go

懷舊金庸OL <十月圍城> 淘寶使用教學  

淘寶係呢幾年係中國掘起, 使用過淘寶的人成千上萬, 淘寶其中一個好處係保障買家的利益, 為求唔想大家趺入騙子的圈套!! 我先作簡單的優點介紹:

1) 保障買家的利益, 係收到賣家商品時,買家可以先確認貨品是否正確,之後再輸入一次密碼,最後買家先會真正收到錢
2) 淘寶買賣家可以透過"實名認證"的方式增加自己的可信情況, 換句話只要大家同有實名認證過的用家交易 再配合埋第一點所講過的優點, 買家係有好大情度的保障! 實名認證係透過身份證,護照,電話,等等資料認證的,就算真係出事都好都有得追蹤
3)而家香港有幾間銀行已接受代理充值淘寶, 7-11 同OK 便利店都有得買淘寶充值卷, 所以基本上交易真係好方便

切記!!!!!!

為了唔想大家上了騙子的當,我地絕對唔建議大家獨自係未問我地工作人員意見前直接與賣方交易任何物價物品帳號! 當然係絕大部份情況下我地工作人員都唔會私下收你地錢幫你地交易 (除非別無選擇)! 本組織相信只有我們支配遊戲而不是騙子支配遊戲, 如果真係要出動我們幫你地交易,永遠只可以係MSN群組 (不是QQ) 的工作人員先完全信得過!

歡迎大家加入我地MSN 群組: group693860@msnzone.cn             QQ群組: 82390913  一齊吹水同埋問問題, 十月圍城歡迎你

以下你有用連結同埋返回其他文章的連結:

返回<文章第一篇> : 懷舊金庸OL <十月圍城> 強勢回歸  
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80552869
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 淘寶使用教學
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80553316
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 擅戰同埋外掛介紹
http://www.2000fun.com/forum-vie ... ra.html#pid80553847
已有 1 人評分Good 收起 理由
真碎夢刀 + 2 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 2   查看全部評分

版即日開始我地會大力招人,希望有你加入我地!!!  十月圍城 QQ GROUP: 82390913  MSN GROUP: group693860@msnzone.cn  加入我地

我係7仔買左點數了...跟著可以點做?...救命救命=_=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

遲下淘點停止增值...唔知支付寶點搞呢?

搵我充值咪得-.-

回覆 chuhauyuen 的帖子

QQQQQQQQQQQQQQQQQ

GOOD~~~~~~~~~~~~~~

非常有用..謝謝

加油加油加油....

很棒:)
謝謝分享

加油加油加油加油

ddddddddddddddddddddddddddddddd
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 惡意灌水

總評分:  威望 -10   查看全部評分

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 10:05 PM , Processed in 0.035005 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存