2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳 懷舊版 懷舊金庸OL <十月圍城> 擅戰同埋外掛介紹 ...
go

懷舊金庸OL <十月圍城> 擅戰同埋外掛介紹

擅戰是遊戲最吸引同埋好玩的地方, 如果想稱霸五擅,擅裝同埋打擅道具係一定唔可以缺少, 係懷舊金庸OL裡面, 裝備同埋物資唔多,組合少唔易亂,基本上黎黎去去都係果幾樣,從而令擅戰的實力差減少而增加擅戰的對抗性!  我而家就介紹一下佢地:

擅裝:

戰鬥裝備基本上都係得一套 <懷舊白虎套LV1至LV10>, 本組織絕對唔建議大家用10LV 裝備因為太貴…..金庸唔應該再因為錢而再死, 我地建議大家用LV8 裝備因為絕對係公道價而且已經好勁 (現時遊戲8成人已經有+8 LVL以上裝備,當中有8成是用LV8只有2成是用LV9 或LV10裝備)  而家已經有道具令到+10 打人都唔會太勁!

戰鬥藥物,道具

        替身娃娃(唔洗講大家都知點用)
        狂暴藥,鐵甲藥,超級狂暴藥,超級鐵甲藥 (加攻加防的藥)
        天使,凱神 (此物是而家打擅最用錢的道具,雖然一次擅戰都只是講緊用20-25蚊,呢個價錢我唔相信對大家黎講會係一個負擔 (因為遊戲傷害有定值,所以只要有天使或者凱神..人地加10打你都有上限)
        其他仲有好多..不過一定唔會係貴,有興趣請加入群再問

外,內掛都係金庸不可缺少的工具,10年前玩金庸的人,十年後都已經出黎社會工作了,就算仲讀緊書都唔會有時間24小時打機, 所以外掛幾對係大家的救星!!!

外掛
        打點,自修,技能,快速移動等等…外掛姐係脫機掛,99%的帳號都已經有外掛
內掛
        內掛簡單黎講就係遊戲中用的掛,主要功能有快捷鍵設定,快速移動,防PK功能,快速逃脫,快速出招等等
精靈掛機
        現時掛機已經唔洗24小時長期開機,精靈系統姐係你用人地個SERVER去掛機,你可以係你電腦上下載一個軟件隨時觀察掛機情況,安全十分方便,而且精靈已推出網頁版,姐係只要有上網的地方你就可以睇到你隻帳號

而家係懷舊打擅,人又多,裝又平 (500-700蚊有一套), 帳號又係幾百蚊..基本上咩都唔洗煩..買左返黎就可以打擅,又可以懷舊又可以吹水又可以PK~~ 點解唔加入我地大家庭???

請加入我地懷舊金庸, 我地MSN GROUP係: group693860@msnzone.cn                                                  QQ群係: 82390913
我地等住你

返回<文章第一篇> : 懷舊金庸OL <十月圍城> 強勢回歸  http://www.2000fun.com/forum.php ... ;extra=#pid80552869
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 淘寶使用教學 http://www.2000fun.com/forum.php ... ;extra=#pid80553316
返回<文章第二篇>: 懷舊金庸OL <十月圍城> 擅戰同埋外掛介紹 http://www.2000fun.com/forum.php ... ;extra=#pid80553847

版即日開始我地會大力招人,希望有你加入我地!!!  十月圍城 QQ GROUP: 82390913  MSN GROUP: group693860@msnzone.cn  加入我地

強烈推展你地叫埋自己之前啲金庸朋友加入!一齊合劍懷舊!與全懷舊第一大组 乱世一决天下!!!!!

回覆 chuhauyuen 的帖子

QQQQQQQQQQQQQQQ

謝謝分享 壇戰細節

港版 用唔用到?

快d開壇戰......

dddddddddddddddddddddd

請問係大陸版邊個服?

各位高手努力a.加油

3QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

都是粤语吗 看不太懂

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 03:55 PM , Processed in 0.033330 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存