2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 植物敢死隊 <植物敢死隊>資料/問題集中討論區
樓主: darry
go

<植物敢死隊>資料/問題集中討論區   [複製鏈接]

回覆 darry 的帖子

你做咩升唔到lv

darry 發表於 12-6-26 08:45 PM
幾時有回收過野?

20LV都打唔贏就升下LV先啦

暗夜活動完結味會回收某隻植物的進化物品,要玩家自行收集特別物品以物換物方式換番果隻特別植物的進化物品以達進化要求(例如神鬼石x12換1針球/竹葉,針球/竹葉x5可換暗鬼王同竹王的進化物品,合金石x14換炮館x1 台館x??可換尖球x1)

我的團隊入面唔計冰.我愛羅(進好色仙人用)同暗花妹妹(進針坦克用)唔夠lv打暗鬼場既頭三個洞之外,其餘果d係打得過頭三格,係第四格唔得
植物如下:
尖食人花(優秀)26lv 羅白飛飛(優秀)32 ,飛天豬龍草(優秀)33 海盜花炮手(優秀)32 冰凍犘姑(優秀)33
粟米道彈(優秀)28 怒火石留(普通)23 旋風蕃茄(普通)26

植物升得好慢,加下連個人場瑪莉奧洞(困難)都唔夠打(唔計普通/容易),有冇d更快方法可以幫佢地進化,e到其中有好幾隻係40lv進第二型態/最終型態,唔計羅白飛飛n年先進化

Darry點解你個鬥技場活動係第3@@

lau522522 發表於 12-6-26 10:34 PM

你做咩升唔到lv

死人官方要29LV以下先可以參加神鬼激戰鬥技場活動
http://pvz.gamelux.com.hk/news/news/20120626.html
搞到我成個星期都無升到LV

pochuk1234 發表於 12-6-26 11:15 PM
暗夜活動完結味會回收某隻植物的進化物品,要玩家自行收集特別物品以物換物方式換番果隻特別植物的進化物 ...

暗夜個活動就一個星期換一次 個個星期都出唔同嘅物品 好正常啊
回收<--你知唔知依個字點解? 回收並唔係咁用嘅

品質升到去魔王、戰神就差唔多架啦

darry 發表於 12-6-27 02:21 PM
暗夜個活動就一個星期換一次 個個星期都出唔同嘅物品 好正常啊
回收 ...

你估魔王果d咁易升咩,我又唔係點數鬼,二星期/一個月先買一次點數,升完你都無左成千蚊同賣尼我只係想佢留下合金石方便換針坦克個進化物品,果件合金石同神鬼差唔多,都係1日掉果1粒2粒,你一星期話要集齊係好困難,就算我自己儲神鬼我都儲左好耐先有4個針球(交換紫焰要求:針球x5),所以我先話關左尖球同鐵球我覺得無咩野,但個合金石唔好收,仲有回收係online game入面仲有個意思,就係指該物品直接回收不再公開,但e隻唔同,回收左照樣可以拿到個進化物品,只係得到個方法比較煩d咁解,講事實話下星期會唔會放黑騎士,但黑騎士邊有人咁快升到上去,最高lv果d都係70幾80lv,黑騎士我估最低消費要100lv,更何況進大咀怪呀雙頭大咀怪都要70lv90lv。
同賣我都唔明點樣升上去,我自己d植物30幾lv暗鬼第四格同樣都係30lv,一打普通差唔多全部掛哂,困難就更加唔洗講,全滅啦,其實究竟有冇d咩方法可以升咁快,我見d角色等級17lv果d都有40幾lv既植物,係完全放哂去升植物到定唔理角色等直接升植物?,但又有唔好處,當果隻植物到進化要求,你買唔到佢既進化物品,雖然話可以淋樹呀打抽獎袋,拿點數(拿點數買有d浪費)泥得到d進化植物既物品,但都唔一定抽中你想進果一隻既進化物品

pochuk1234 發表於 12-6-27 06:48 PM
你估魔王果d咁易升咩,我又唔係點數鬼,二星期/一個月先買一次點數,升完你都無左成千蚊同賣尼我只係想佢留 ...

又作文比賽
沒有最強的玩家 只有最強的港戰 無錢就唔好學人話難打
玩左咁耐 連個GAME的系統都仲未清楚 就唔好學人買點啦 即係送錢比官方 都唔知點唔點醒你好...

darry 發表於 12-6-27 08:24 PM
又作文比賽
沒有最強的玩家 只有最強的港戰 無錢就唔好學人話難打
玩左咁耐 連個GAME的 ...

咁你講我知,我加下果d植物值唔值得升到上魔王,連最終型態都未進到。我先唔升品質住,咁事實講句我真係唔知點樣玩好,當佢係pm咁玩既味係咁升,當普通game味普普通通咁慢升囉,但頭幾名果d植物升到上80幾lv,之後就停左係到又或者幾日先1lv,咁味証明無洞可以比佢地d植物升(唔計30lv先比入果d),同一個道理,暗鬼本身話難打,e樣我都知,但我唔升lv又進唔到,咁我先話想知有咩方法可以快速升,雖然加下30幾lv都仲好易升,係死左有排光合作用姐

DARRY 幾日既經驗換24個神鬼 抵咩?
一個優惠d植物品質就升到呢

lau522522 發表於 12-6-27 09:49 PM
DARRY 幾日既經驗換24個神鬼 抵咩?
一個優惠d植物品質就升到呢

如果對我泥講既話就好低,因為我急要,雖然唔係個個覺得好

pochuk1234 發表於 12-6-27 10:13 PM
如果對我泥講既話就好低,因為我急要,雖然唔係個個覺得好

1日先打到1個神鬼.. 唔好話24個啊 有12個都低啦
當然要睇下你要唔要升竹王/鬼王....

pochuk1234 發表於 12-6-27 08:50 PM
咁你講我知,我加下果d植物值唔值得升到上魔王,連最終型態都未進到。我先唔升品質住,咁事實講句我真係唔知 ...

唔好話咩80LV啊 60LV開始都難升啦  
暗黑啲植物真係強得好過份  60LV有2萬攻  我地80LV先得萬3到
唔好話唔益你  特別植物係好過普通植物   兩個單格又勁過一個雙格

Darry唔好成日打我啦ToT

lau522522 發表於 12-6-28 12:20 AM
Darry唔好成日打我啦ToT

之前成日蝦我
進左大嘴怪
比我進埋鬼王 你就PK
仲差幾個神鬼

=.=VVVVVVVVV

lau522522 發表於 12-6-28 12:56 AM

=.=VVVVVVVVV

都話左 比我進埋鬼王你就PK
BUT 死港戰

我只能夠說月VIP卡只需20蚊平得很

GOOD GOOD OOD

darry 發表於 12-6-27 10:24 PM
1日先打到1個神鬼..  唔好話24個啊 有12個都低啦
當然要睇下你要唔要升竹王/鬼王.. ...

我就係升緊鬼王(果次神鬼活動有得進鬼王巳經著手買抽袋,不過抽極都係d普通野,好彩之下先中一隻能力比較好既豬龍草,唔係既話唔會有羅白飛飛)神鬼差1個,針坦克有排都未夠合金石(好難先一次過打到2粒出泥),竹王其實都想升,不過升完我加下果d先,其實我想知椒王仲會唔會出,會既我升多隻泥進椒王(話說之前好無聊下入左一個30lv先入得既特別場,發現入面d怪超級變態,竟然係150lv,仲要係唔知係十萬攻)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 04:08 AM , Processed in 0.036055 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存