2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 日韓偶像 少女時代 少女時代受賞片/後台片/歌唱片/綜藝 (最後上傳於 2013.0 ...
樓主: TaeNy
go

少女時代受賞片/後台片/歌唱片/綜藝 (最後上傳於 2013.04.13 By Wilson)   [複製鏈接]

2012.6.2   04:25 PM

【中字】120602 TaeTiSeo @ 劉熙真的寫真簿   說好了的中字
^ 段片包括三人solo,Talk,Twinkle, 但係就冇Cater To You (所以你地都要去返前面聽返,,因為堅好聽)
因為有事要出去 今日既Music Core 既秀英&TTS 舞台 我可能要凌晨一兩點先返到屋企,,耐心等吧,,感謝

2012.6.3   01:29 pm

http://v.youku.com/v_show/id_XNDA2Njc3NzMy.html
120602 少女时代TTS -Twinkle and OMG (秀英) 音乐中心
留唔留意到應援特別大聲左?辛苦了,,,因為是TTS 告別舞台了,,,做埋120603人氣歌遙就正式告別,如果今個星期佢地都有份選一位..佢地一定仲係第一,,要等到日專6月27先回歸 btw in 日本囉 ,唔係香港/韓國囉.. ,幾時先再見到TTS舞台呀 懷疑秀英既出場 一黎係支持TTS,,二黎係為扮考淵...三黎係為日專9只舞台熱身等觀眾習慣..唔理點都好 好想再見到TTS舞台..唔通要等到少時巡演/SM Show..? TTS  Fighting ,少時 Fighting  

http://v.youku.com/v_show/id_XNDA2Njg5NjE2.html
120602 show!音乐中心 TTS MC cut  不是中字 ,,我會後補的,,中字未出&難搵呀 有d人封左香港ip 限中國先睇到 ,sad...我會搵比大家架!!! 因為今次既女神look 係Music Core 以黎最靚架!!! 我會搵架!! 等睇中字啦
(01:27 帕尼又爆發可愛了..我要gif呀!!!) 最後我又唔識聽韓文,到到最尾 姐姐們好似有提過下Goodbye舞台e樣野,好想聽佢地講咩呀,,,中字中字中字!! 我諗姐姐們都應該講唔捨得個類,我地sone都係呀,我知姐姐們都好感謝我地sone咁支持佢地TTS,,第一個少時子團wow,得三個人 未必得到咁多人支持架ma..點知效果咁好 ,而我當然都同姐姐們一樣懷住感激既心去多謝返佢地整個月黎既辛苦同比左咁多好歌我地聽 多謝曬,等你地三個回歸 Love u TaeNy!! EXO-K既介紹點解咁長架...唔通又搶左姐姐們既心 ??   淚崩

唔知會唔會因為日專關係,,停止TTS既音樂中心MC呢?因為係暫時唯一見到佢地三個組合既地方呀:ro03: 一次都唔好停呀 ..最驚打蛇隨棍上 借住告別舞台同日專食住上,暫停一段時間/一兩次MC 變一兩年什至換埋人....到時又唔知幾時先見到e個組合既mc..見返既機會有幾多 大家心知肚明..如果出左中字 最希望唔好睇到...這次是最後的MC主持啦....因為佢地又向大韓民國又音樂中心既各位講再見(定唔知向大韓民國既人民同埋音樂中心既人真真正正告別...定只係最後個段例牌Goodbye??只係我諗多左??)..而今次套衫又著到咁靚,靚到好唔正常,,,最後仲要飛埋吻呀..好似真係連MC都想告別埋...希望我諗太多啦

可惡的Youtube..封鎖速度驚人...可惡的Youku&土豆某部分片...封香港ip!!! 令我百上加斤

2012.6.3      06:13 PM

http://www.tudou.com/programs/view/lNgoNpOPvSw/
說好的中字!!!  120602 音乐中心 泰妍,Tiffany,徐贤 MC Cut
果然係我諗多左..最後既只係例牌再見..成個鬆曬..加埋個句 下周都是,,仲放心~~起碼下星期仲係..再下個就唔知啦  ..原來姐姐講既係 遺憾既Goodbye舞台...我都好遺憾 你地既放送活動 咁快完...期待少時日專 and 再以TTS之名回歸!!
原來今次EXO-K 搶唔到姐姐心,,,換黎係 JJ Project搶左 wow...花心的姐姐們..
01:53開始 TaeNy高調到開始節目中互講honey 同 愛你啦..小賢加入爭fany行列...兩個搶住要fany...小賢仲話fany係佢既..佢訂左咁話wo..計我話你點同抽抽搶呀...

http://www.tudou.com/programs/view/uqN2vEgVe2Q/
120603 SNSD TaeTiSeo feat. Hyoyeon - OMG + Twinkle  人氣歌遙
初丁個段舞好sexy...真係第一次睇佢跳..今次大叔飯佢地 叫得仲大聲過 TTS主場既音樂中心...咁又係話曬都真真正正以TTS既名 暫時最後既舞台..咁講當然係希望有下次既專輯,再繼續為我地放送啦,,我相信實有下次!!! TTS TTS TTS..之前D人又話 少時其他成員 都會組子團...睇黎唔係真,,果然TTS是特別的 是最強的!!! TTS bye bye...淚崩中   快快再用TTS組合回歸呀 抽抽呀 帕尼呀 小賢呀 喊死我了 開始覺得你地三個既舞台 有時比完整既少時好(有時,9只當然最好)  一個月咁就過左,,都唔知你地幾時先再有咁既形式再表演比大家睇 唉 唔好諗了,唔完都完左

2012.6.4  11:56pm

http://www.tudou.com/programs/view/fcwY5BaxQI4
TaeNy,CL,and Black Eyed Peas-Where Is The Love Rehearsal @ MAMA  綵排片段,,,大概一月個陣既片黎..聽講話表演個陣,,唔知點解冇左TaeNy份...

20120601 SNSD-TTS專訪@日韓音樂瘋(中字)

20120601 SNSD-TTS專訪@就是愛JK(中字)

【中字】 120530 SNSD - PAPARAZZI News

2012.6.8      01:01 AM

[中字]120531 TaeTiSeo 後台花絮 @ Mnet WIDE MCD   *很攪笑的後台
大家有用心睇既話 應該會睇到片頭 抽抽食左個條米通,跟手放返落去,片尾..帕尼偷望左條米通好多次,再搵冇咁多人見到既機會落手..終於扲左黎食,,但係都比抽抽見到帕尼食佢口水尾, 抽抽係段片最後一秒 笑左出黎,,,段後台片 仲講解埋 點解要遠離小賢,,哈哈 仲重溫埋,,原來唔只一次,,,飲水個次 抽抽個樣好似有D嬲...段後台片,,,笑點就係講蝦小賢,同埋帕尼小姐既偷食口水尾行為...點解有另一條唔食...係要食個條(抽抽口水好味D)...仲要咁鬼鼠,,笑死了

[中字] 120524 SNSD - TaeTiSeo @ Kang Ta's Pasta E Basta   
一個煮食綜藝既物體    抽抽又玩小賢啦!,,,帕尼又係咁...兩個開始壞了,,跟得初丁同允允多?

2012.6.9      00:00AM

【1080P】SNSD-TTS(Taetiseo)- Intro& Twinkle (8 Jun,2012)
(唔知抽抽官方留言話走音/跑調 係咪就係講緊e個show呢 3:15 - 3:19?(聽返之前既live相比,今似好似真係跑調,細聲左加音調好似錯左 ) 定後上星期日個個人氣歌遙呀? 遲左留言?  再唔係今個星期 仲有舞台 但未出,,但冇理由呀,,聽日就台灣場sm show..可能提早錄影掛 )

【1080P】 Taeyeon,Seohyun(SNSD)&SungGyu( INFINITE)- Interview (8 Jun,2012)

120608 中視-SMTown台灣演唱會 韓流席捲桃園機場
今日就秀英同西卡 兩位到台~ 聽朝會有近40多位韓星陸續到台,,當然包括其他7只啦...希望今次係9只出值到既SM show,,我自己睇唔到 都希望台親睇到9只既sm show

2012.6.10   12:15AM

[HD] 120609 SNSD-TTS : TaeTiSeo - Full MC Cut 不是中字喔 中字係下面
應該好快比人del架YT,,,中字>>> http://www.tudou.com/programs/view/-W_uCjUNkcs/

[中字]120608 少時太蒂徐英文訪談 with DJ Isak @ Kpopin part 1

[中字]120608 少時太蒂徐英文訪談 with DJ Isak @ Kpopin part 2

[Fancam] 120609 SNSD 桃園機場 飯拍Taeyeon.mp4

TTS+EXO - DJ Got Us Falling In Love Again 120609 SMTown Taiwan
(點解同EXO合唱呀!!!!!!!!   *我唔討厭EXO* )

http://v.youku.com/v_show/id_XNDEwMTY0MTIw.html
120605 Show Champion BackStage  測謊機  TTS   
(點解要cut左抽抽個段呀!!!點解!!!!  fany居然討厭SM...抽抽仲讚佢...so sad..

我暫時見唔到太多台灣sm town 既片..有既我聽日盡快放上黎

120609 SMTOWN Taiwan SNSD- Gee (fancam)

[fancam]120609-SNSD-TTS - Twinkle SMTown Taiwan

[Fancam] 120609 SNSD Tiffany @ SMTown Live in Taiwan - DJ Got Us Falling In Love Again

台灣-東森新聞  120611 & 機場的小小意外(飯的)

抽抽,你又同你我都心愛既帕尼嘈交呀? 唔好啦

暫時得咁多台灣sm town片炸

2012.6.11  02:02 PM

120611.Mnet 와이드뉴스 - 소녀시대   香水宣傳(唔係中字)
有中字既話 應該不失為一段好片,,,翻譯組忙我知,但有時唔好忽略eD囉,,ed片有時都唔錯,我有D電台片好想睇,應該都幾攪笑(見佢地三個女仔 笑曬) 大概係兩三個星期前播出街既線上電台,TTS做嘉賓,唔知係唔翻定係未翻好...段片成兩三個星期前...照計應該翻好啦,,算啦,,一兩段片睇唔到,怪只怪自己韓文水平極低

台視新聞120610(九組韓團輪上陣 吸引2萬8千歌迷)

'PAPARAZZI'MV在涉谷率先解放  ,,YT E段片聽聞好快封,,要一睹為快,,就要去涉谷啦

120609 SMT in Taiwan - The Boys - Taeyeon fancam by flyingpetals
1:25 個幾下舞係原版??定係抽抽跳到傻左,,跳舞咁正經都抽埋風....2:50出現抽抽失誤,走錯位 要推開Yuri過返去 哈哈,,,3:26變返見到秀英錯 起身個陣 推秀英返埋去岩個到 ,,,抽抽真專業,有傷心事都表演到好似冇事咁,仲識同飯微笑,say hi 比人影相...唉 抽抽呀,唔好咩都放係心到,隊長唔一定係最堅強架!!! 但你一定係少時既靈魂人物!! 快D同帕帕好返啦 ,,愛死你兩個, 泰帕 要一世粉紅架!!! 第日生出黎既仔仔女女 要結婚!! 做世家!!! 繼續e段 兩個女人 完成唔到既愛情   (我發現抽抽其實好小跳舞單眼,,我好認真睇曬條片,,,發現今次經常單眼,,仲識搵飯拍既鏡頭,,點都要搵曬D鏡頭,我見佢對唔同位都有單眼 微笑,,做下動作咁,當然e個鏡頭都影到幾次正面,仲要係有機會就比正面比D飯影, 好識為我地諗呀,,我地做飯既 無非都係想 你地望下鏡頭,微笑下,做下動作 以經係超興奮 愛死你個大暖女)

http://smtownengsub.wordpress.co ... -taiwan-performers/
[HD] [FANCAMS] [FULL] 120609 SMTOWN Taiwan ALL Performances (127 FANCAMS)
(過份既網站...有齊咁多個組合既台灣sm town 飯拍片....大家去睇啦!!!!) 之前仲見過全場飯拍 5粒中,,,不過好拿遠

全場飯拍在此..不過真係睇到眼花
115 下載:  訪問密碼:snsd.com.tw         1.72GB/mp4
http://115.com/file/c2c27ikl#                     

〝Wilson_〞  已經封左T.T  發表於 12-6-11 09:00 PM

2012.6.12     07:58pm

TTS  15舞台服合集 值得一睇

唔知泰帕好返未呢

2012.6.13    04:58pm

笑傲無雙 忍影世界

【某飯後記】Running Black Hole:近日,泰尼賢和秀英在晚上去了公園一起短距離賽跑。秀英跑最後一個。跑的過程,泰妍跑過秀英還拍她的屁屁。秀英扮北鼻哭泣,很大聲,徐賢看了覺得很擔心。妞門以為沒有人認得出她們,但由於太有名氣而被人從外觀認出。最後,帕尼獲勝,就一直笑,跳,露齒而笑
轉大吧

o岩o岩係 GGHK見到...
唔知係幾時~"~

2012.6.15     11:15PM

GIRLS` GENERATION 少女時代_PAPARAZZI_Music Video Dance Edit 2

GIRLS' GENERATION 少女時代_PAPARAZZI_Music Video

晚了 晚了,,,遲左上黎比大家睇

2012.6.16   10:15 PM

http://v.youku.com/v_show/id_XNDE0NDQyNDQ0.html
120616 音樂中心 MC cut  中字!!!

抽抽新髮型..十足十好似自己係屋企剪咁...呆下呆下咁 ,,襯曬抽抽

帕尼的小出錯都攪笑死  

泰尼兩個冇事了,,,完全大發,,,請不要再吵了 兩位 !!!

〝Wilson_〞  睇唔到了=[  發表於 12-6-17 10:55 AM

2012.6.17   02:15 AM

SNSD_少女時代_GIRLS' GENERATION _TTS_K-wave (Jun15,2012)

〝Wilson_〞  抽抽真係好令xD  發表於 12-6-17 10:52 AM

2012.6.17   11:07 PM

【1080P】SNSD-TTS(Taetiseo) - Twinkle (17 Jun,2012)
唔知係咪之前錄定 今日先出街?  因為抽抽之前先講過完成左TTS所有舞台

玩過星曲WEB

TaeNy 發表於 12-6-16 10:19 PM
2012.6.16   10:15 PM

http://v.youku.com/v_show/id_XNDE0NDQyNDQ0.html

2個又吵架了@@?
因為什麼原因又吵呀
LZ在哪裡得知的消息
你們是好夫妻(?)要好好想處呀

dickielam16 發表於 12-6-18 07:25 AM
2個又吵架了@@?
因為什麼原因又吵呀
LZ在哪裡得知的消息

總之e加冇野 就算了,,

2012.6.21   12:44 AM

120620 Hanbam TaeTiSeo Cut
好可惜,段片20號出,未即時有中字住,我唔識韓文,但係我睇咁耐佢地既片,,佢地都係講返之前D少時笑料,,我都明明地,真係好值得睇架,,笑爆咀,我會盡快搵中字,,就算冇,,大家都要睇下呀    3:44抽抽 笑得好可愛,,之後3秒仲有好耐冇見既大媽笑 (e個位應該係講緊 強心個時利特話少時某成員車入面放屁既話題,..好似係) ,,,,,  再之前個個就應該係講 機場時尚,,抽抽選左小賢做最時尚?  仲有一開始,小賢表演緊個陣批左抽抽一野個段片,,(仲記得之後小賢就比抽抽同帕尼玩了,, ) 都好好笑
**通知...你地遲左睇了,,,比人del左了,,,你地copy返段片既名 去搵下啦,,土豆又好 咩都好,,我就試過搵返比你地..但係都冇,,一係等中字(未必出),,再唔係就 真係你地損失了**

[中字] 120605 Mnet Art Video E01 - TaeTiSeo Cut
無尼頭既,,小片段 = =  係一D特別演出黎..1分幾中 好短的 說話片段

2012.06.22   11:18PM

120622  Music Station Paparazzi

GIRLS` GENERATION 少女時代_PAPARAZZI_Music Video Dance Edit GOLD
(所謂既多版本....第三個版本黎 單一場景 跳舞版 )

〝Wilson_〞  第一埸LIVE!! 完美!!  發表於 12-6-22 11:58 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
光軍 + 1 以後呢首歌LIVE係咪都要札頭髮XD.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:58 AM , Processed in 0.047479 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存