2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Dream Drops 其實大家玩悶左E個GAME未?
go

[閒聊討論] 其實大家玩悶左E個GAME未?   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

仲有大家升唔到LV有咩做?

因為好似小左好多人了~O~
單選投票, 共有 197 人參與投票
你所在的用戶組沒有投票權限

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

正想玩e隻game
但驚見唔少人話悶左.
即係....

笑傲無雙

回樓上,未玩過又點知呢?
玩下再講la,不過我都係今日先開始玩,感覺唔錯
不過同幻月真係冇得比

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

幻月都比唔上?
SOSAD

lee1033 發表於 12-5-21 11:43 PM
回樓上,未玩過又點知呢?
玩下再講la,不過我都係今日先開始玩,感覺唔錯
不過同幻月真係冇得比 ...

30LV前都冇咩問題,因為一晚都升到30LV.....33之後先悶......

我發現2000FUN個數據有D出錯...出面回POST D時間錯晒- -:::

40幾不停咁跑通緝已經跑到悶,+上昨天比左$240抽人魚又唔中,連技書都無件比我......開始有點失望

SamYim465 發表於 12-5-22 09:30 AM
40幾不停咁跑通緝已經跑到悶,+上昨天比左$240抽人魚又唔中,連技書都無件比我......開始有點失望 ...

240唔中係正常...佢要你抽就=唔係一定比你有個樣野...其實E樣野我好反感.......
比多小小玩暗3都得了.....
你見個GAME越黎越小人自佢開左商城抽野之後,睇黎E個GAME都頂唔到幾耐....未OB就小左咁多人......唔關暗3出既問題呀....商城前幾日真係仲好多人.......

我幻月用左成千都未抽到我要用D野之後我冇再比錢橙橙了= =因為佢越黎越要用抽囉D野...你見連發條都要抽E下先正......新手包都咁= =:::

HIKARU 發表於 12-5-22 09:36 AM
240唔中係正常...佢要你抽就=唔係一定比你有個樣野...其實E樣野我好反感.......
比多小小玩暗3都得了.... ...

我都唔知係自己黑仔定係點....幻月果時$240我抽到浪人裝3個部位,今次$240竟然咩都無....抽發條,人地3個包中2個,我就2個都係剪刀....抽ccb蛋,人地10粒蛋中4件裝+1隻座騎,我就14隻蛋1件裝都無,仲要同1隻魔偶都要比3隻我......

抽完點之後公會班人連安慰既說話都無,仲要好開心咁話升得公會......抽完ccb蛋又係,個個就係咁叫人換黎換去,男換女,女換男,用點數收等等,係咁洗係咁洗...人情冷暖/3\

講真,我唔介意比多$240抽人魚,但$480抽又好唔值咁.....不過我見自己黑仔成咁,買點都只係會倒$落海,搏唔過......

SamYim465 發表於 12-5-22 09:45 AM
我都唔知係自己黑仔定係點....幻月果時$240我抽到浪人裝3個部位,今次$240竟然咩都無....抽發條,人地3個包 ...

岩,E家咁抽同賭錢冇分別,官方係庄WIN硬既.....唔好亂黎...

公會問題係咁嫁啦.....所以我連藥水都冇掛.....關埋個GAME= =

打D3呀,找到D FD一齊打成TEAM人去打寶升LV,有正野囉去賣真錢ED先叫打機嫁嘛.....E家D ONLINE GAME都開始怪怪地我都冇咩心情玩了......

最矛係佢話就話CB,其實又係當我地係白老鼠,等試好晒個GAME就囉去台灣再呃過.......所以橙橙D GAME真係唔想比錢佢....

HIKARU 發表於 12-5-22 10:02 AM
岩,E家咁抽同賭錢冇分別,官方係庄WIN硬既.....唔好亂黎...

公會問題係咁嫁啦.....所以我連藥水都冇掛... ...

d3其實係玩d咩?- -無咩留意..........
不過睇到d圖,畫風&畫面好似好黑暗- -

SamYim465 發表於 12-5-22 09:45 AM
我都唔知係自己黑仔定係點....幻月果時$240我抽到浪人裝3個部位,今次$240竟然咩都無....抽發條,人地3個包 ...

公會問題既話 唯一方法就係換公會
有人會追求第一公會
有人會想入fd底公會
當中一定有取捨架啦

至於技能書 人魚轉蛋係抽唔到架

阿魯比列斯 發表於 12-5-22 10:19 AM
公會問題既話 唯一方法就係換公會
有人會追求第一公會
有人會想入fd底公會

因為係木馬到出,但佢抽抽埋埋都係垃圾比咩人都會冇晒心機...大家都應該好明白

SamYim465 發表於 12-5-22 10:14 AM
d3其實係玩d咩?- -無咩留意..........
不過睇到d圖,畫風&畫面好似好黑暗- -

都係打怪打寶做任個D,但美國SER多左樣叫現金交易,賣裝好方便,1X年前好多人都係打佢起家,個時好多人係個到囉到佢地第一個一萬,十萬~~~~E家應該都係差唔多

HIKARU 發表於 12-5-22 11:14 AM
因為係木馬到出,但佢抽抽埋埋都係垃圾比咩人都會冇晒心機...大家都應該好明白  ...

木馬又唔係非抽不可
可以相確既係唔可以交易..
對於抽多左先知或者想抽黎送比人果D唔太公平

獎品方面 官網其實都寫左出黎 好過咩都唔知就要你抽

因為我係幻月既fans之一
所以我原本都對呢隻game好大期望(由上年8月幾等到e家)
玩左個幾禮拜CB之後,都覺得幾失望
雖然我呢家得40..唔算高lv
但其實去到沙漠個地圖已經覺得悶
DD遲出過幻月
但我覺得幻月d畫同風格靚過DD多多聲
地圖個到,個美人魚海同胡桃鉗都唔知有咩分別
而且好多野係無左,圖鑑,專精技又無,攤又無得擺,變左拍賣
仲有重任都無(...我幾中意打重任的..起碼打緊個陣同人傾計幾開心)
幻月各方面既變化一定比呢隻game多
感覺上呢隻game就係勁急推出黎吸金
幻月去到80封頂個陣人流仲OK
呢家OB未到已經走左大批人
日日跑任,見個level一路升上去,已經有d厭倦
另外,可能係我個人問題
我覺得幻月個故事好過DD
DD的故事同風格太細路仔feel(雖然我係小學雞><)
可能呢隻game唔適合我掛
如果OB情況都係咁的話,
可能連個天都要我讀書了

官方推出既沖等活動係敗筆所在..
個個急住沖等仲有咩時間吹水
加上講求所謂效率速刷 結果變成封閉式組隊
散戶玩家組唔到>>自己打怪>>悶>>退出
玩家人數下降 令本身有心加入既人都重新考慮, 特別係當見到討論區既抱怨文

比較期待, 封測完之後 開始公測既時候加入既新血玩家..
仲有官方唔好出升lv玩活啦 都唔知急咩
一個月都冇就50lv, 之後我當你每個月開10lv都唔得掂..
當然啦, 咩嫁衣神功, 重點轉生之類既野係可以壓低玩家等級同埋對新地圖既需求
不過當中成功例子 少之又少 (瑪奇係呢方面設定算好)

咁只可以說你黑仔..你都識講人地咁好手運抽中...不過你都唔算最黑,我見有人買左6包都系交剪..

trading1012 發表於 12-5-22 12:29 PM
因為我係幻月既fans之一
所以我原本都對呢隻game好大期望(由上年8月幾等到e家)
玩左個幾禮拜CB之後,都覺得 ...

咁你應該無睇故事就做任務....
美人魚係海底是正常既,但胡桃玩具場點鮮又係海底?
係因為佢講d舊玩具比人掉哂去大海,
講真呢隻game係似幻月,但始終唔係幻月,其實無得樣樣野都拎來比較..=..=
不過講真我buy佢個拍賣場多過地攤.因為如果擺地攤個道具唔洗用點買,咁個地圖實好lag下..

我有睇故事,
可能講得唔清楚,我意思係個畫面好似
至於賣野方面,我中意地攤多D,雖然係lag,但我幾enjoy睇shop個過程
呢個睇個人啦,一個setting無可能suit晒所有玩家

不過開lv真係開得超快
CB就55lv,呢家d人都4x-5x lv...
但又無咩活動,副又打到悶,係人谷到咁上下lv都走啦
最衰就係d裝備,+4就有機會爆,但maximum好似係15lv= =

trading1012 發表於 12-5-22 02:00 PM
我有睇故事,
可能講得唔清楚,我意思係個畫面好似
至於賣野方面,我中意地攤多D,雖然係lag,但我幾enjoy睇shop ...

其實E個GAME有重任但勁小囉....

係岩岩開SER其實30LV就好似升爆左.....半晚既事.......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 03:47 AM , Processed in 0.043095 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存