2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 潛完半年水,又係時候發表小雲未來展望! ...
go

[消息情報] 潛完半年水,又係時候發表小雲未來展望!   [複製鏈接]

大家做得好!小雲我而家超滿意的說~

為左感謝所有人既支持,小雲一定會全力以付,幫大家收集更多秘密資料返黎!
等到有齊詳細資料,就幫大家進行一個新S卡命名活動吧~
敬請期待囉!

大家好,好耐冇見,又係官方小雲!
對上果次上黎係幾時?唔好問D咁不知風趣既問題啦~

上得黎,小雲我當然有好消息帶比大家!

首先,送上小雲近照:

咩話?旁邊飛飛下果隻係乜野?不要問,你會怕XD!

• 10骨解鎖內容,火精精醒!

正面一張背面一張

• 20骨解鎖內容,水精精醒!

正面一張背面一張

• 30骨解鎖內容,暗精精醒!

正面一張背面一張

• 40骨解鎖內容,光精精醒!

正面一張背面一張

• 50骨解鎖內容,小雲活動!

小雲的~新精名稱對對碰
↑按下去,馬上進入活動!

• 【追加成就】100骨達成!解鎖內容:第3頁每人+10分!

• 【追加成就】120骨達成!解鎖內容:火精全新插圖!

• 【追加成就】回覆至第4頁達成!解鎖內容:火精精醒插圖!

• 【追加成就】140骨達成!解鎖內容:水精全新插圖!

• 【追加成就】回覆至第5頁達成!解鎖內容:水精精醒插圖!

• 【追加成就】160骨達成!解鎖內容:暗精全新插圖!

• 【追加成就】回覆至第6頁達成!解鎖內容:暗精精醒插圖!

• 【追加成就】180骨達成!解鎖內容:光精全新插圖!

• 【追加成就】回覆至第7頁達成!解鎖內容:光精精醒插圖!

◎◎◎再黎係…特別消息第一彈!◎◎◎

• 20正評解鎖內容,神秘黑影版Banner圖~

齊齊估下,呢幾個黑影係乜野吧!

• 40正評解鎖內容,神秘彩色版Wallpaper圖~

• 60正評解鎖內容,神秘彩色版Banner圖~

※ p.s. 如果有好~多人回我Post,小雲不排除會唔小心放多小小消息出黎既可能性架!

以下公佈小雲成就系統解鎖條件!
  • 【已達成】這個POST如果獲得10個骨…就會解鎖小雲近照第2彈,新火精精醒照!
  • 【已達成】這個POST如果獲得20個骨…就會解鎖小雲近照第3彈,新水精精醒照!
  • 【已達成】這個POST如果獲得30個骨…就會解鎖小雲近照第4彈,新暗精精醒照!
  • 【已達成】這個POST如果獲得40個骨…就會解鎖小雲近照第5彈,新光精精醒照!
  • 【已達成】這個POST如果獲得50個骨…就會解鎖小雲活動,新精名稱對對碰遊戲!
  • 【已達成】這個POST如果獲得20個正評…就會解鎖神秘黑影版Banner圖!
  • 【已達成】這個POST如果獲得40個正評…就會解鎖神秘彩色版Wallpaper圖!
  • 【已達成】這個POST如果獲得60個正評…就會解鎖神秘彩色版Banner圖!
  • 【已達成】這個POST如果大家讚得我小雲心花怒放…就會開放神秘命名活動!(本活動短期內將開放)

大家玩得太快了,以下公佈追加成就解鎖條件!
  • 【已達成】這個POST如果獲得100個骨…就會解鎖追加成就,第3頁的所有回覆每人送10分積分(每人限拎一次)!
  • 【已達成】這個POST如果獲得120個骨…就會解鎖追加成就,開放火精全新插圖!
  • 【已達成】這個POST如果獲得140個骨…就會解鎖追加成就,開放水精全新插圖!
  • 【已達成】這個POST如果獲得160個骨…就會解鎖追加成就,開放暗精全新插圖!
  • 【已達成】這個POST如果獲得180個骨…就會解鎖追加成就,開放光精全新插圖!
  • 【已達成】這個POST如果回覆達到第4頁…就會解鎖追加成就,開放火精精醒插圖!
  • 【已達成】這個POST如果回覆達到第5頁…就會解鎖追加成就,開放水精精醒插圖!
  • 【已達成】這個POST如果回覆達到第6頁…就會解鎖追加成就,開放暗精精醒插圖!
  • 【已達成】這個POST如果回覆達到第7頁…就會解鎖追加成就,開放光精精醒插圖!

大家家油囉XD,記得唔好惡意洗板,板大會照鎖人架!
已有 117 人評分Good 收起 理由
qaws353 + 3 原創內容
tony2366 + 3 惡意灌水
longsoon + 3 支持你!下次繼續^_^
乂阿亮乂 + 3 多啲黎2KFC
peach`blossom + 3 小雲AR.
星夜戀 + 3 支持你!下次繼續^_^
花濺淚v3v + 3 6轉xd?
kenny1987 + 3 做到野喎 小雲
兔b﹏。 + 3 正到爆~
G.NA + 3 ~~

總評分:  Good + 330   查看全部評分

真係好耐冇見小雲了~

新圖,
意味住將會推出更為強大既屬性精靈,
以及之前係2000Fun既帖子提及到既新S卡?

以下為該帖子--
http://www.2000fun.com/thread-4916038-1-3.html

asa020431  好的文章  發表於 12-8-10 09:47 AM

3香報到....
小雲既近照(遺照)w0w0~~
新精新S卡
六轉現身?!
1.角鬥士=劍士(?)
2.炮手=弓手/咒師(?)
3.咁雙手用爪呢...?
三樣都係物理攻擊...
再加上 有咩職既武器同爪有關?

jjooee72  你係3香  發表於 12-6-1 10:44 AM
jjooee72  你係3香  發表於 12-6-1 10:43 AM

S卡啊 新型精寵啊
正啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow 好耐冇見=.=

期待..D精靈好靚

唔知係咪出新S卡呢@@正AR

WOW
小雲我愛死你!
終於肯出6轉啦

懷念小雲
隻精好美

小雲姐姐..好內冇見了~

笑傲無雙

哇...小雲潛完水了?
幾時先肯合ser呀~_~

1 轉強化, 6個角色 3男3女!!!

期待!!!;>

補上10骨解鎖的火精精醒圖兩張囉~

補上20骨解鎖的水精精醒圖兩張囉~

小雲下個星期更新嗎???

未夠LV比GOOD

笑傲無雙 玩過星曲WEB

最緊要係又要等幾耐啊
唔會下年咁耐呀

算比GOOD你

啊~~無得比骨啊
不如小雲計埋回覆啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 03:42 PM , Processed in 0.186969 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存