2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 通靈世界(聖魔之血) 新服插一插~~(論壇名:夜'死苦 )
go

新服插一插~~(論壇名:夜'死苦 ) [複製鏈接]

本黎我係新服玩緊..個名叫罪與罰,,,玩左唔夠3日..小霸(論壇名:夜'死苦 )搵我入公會..無奈地佢公會名太7..唔想入...之後佢不停甘搵我煩我..一直叫我收佢d野..
又叫我比d妖精粉佢解任..我心諗..算啦..同一個sev..已經無咩人玩幫得就幫...比完..甘夜晚我挖礦..佢就叫我比晒d礦佢..佢要升3級做裝
我話我要幫我老婆整埋..所以留番自己升...佢話佢升完幫我整埋,.我問番佢..:你可以幫得我幾多次..次次搵你整咩..求人不如求己...
結果到最後佢話我o.n99,仲特登飛去北洲殺左我升緊lv個隻人...都算..我忍..我覺得吹下水開心下朋友姐...
跟住2日...我無理佢..個時全服得佢1個公會..佢係甘密我copy魔門同百鬼..佢無一次係叫我打..而且我又做緊野..無理佢
佢之後有次夜晚密頻吊我..話新服區區唔夠10人玩既服容不下我..佢叫我唔洗玩..佢永遠追殺我..
因為其後個時出左名將online..我唔得閒理佢..而我又想去陪d朋友玩下..
我最後吊鬼小霸(論壇名:夜'死苦 )...我洗鬼你容?呢個服已經小人..你大晒?你話gm都怕你唔玩..你食蕉啦..我玩唔玩唔到你決定..
但係到而加..又番左黎聖魔..見到小霸(論壇名:夜'死苦 ),,,係度串77..忍唔住出聲..
小霸(論壇名:夜'死苦 )..你記唔記得你當日同我say sorry????唔記得???番黎聖魔..我番左黎..有種番黎殺我..我等你..

罪與罰上..

regon1111 發表於 12-7-26 01:31 PM
本黎我係新服玩緊..個名叫罪與罰,,,玩左唔夠3日..小霸(論壇名:夜'死苦 )搵我入公會..無奈地佢公會名太7..唔 ...

舊服冇玩了 500%新服見!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 01:56 AM , Processed in 0.025158 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存