2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 隋唐演義 登入錯誤
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 登入錯誤 [複製鏈接]

我用xp .尋晚都仲玩到.但尋晚走左去dl左一隻game 黎試.試完後覺得ma ma地.再玩返呢隻game.
但登入時出現左下面既情況.uninstall左再安裝都係一樣.

其實之前第一次安裝時都有呢個情況.但重安之後再掃毒就可以開到game.今次就做同一步驟但都係出現左呢個晝面.入唔到game.

今早十時send左 email 比佢地.一d回覆都無,隻game已經小人玩.諗住玩開當支持下佢.點知咁鬼耐都唔覆.又無hotline.得email.email左又唔覆.9錯

有無c兄知道點解會出現呢個情況呢?

c:\program file\隋唐演義\launcher.exe
無法啟動這個應用程式,因為應用程式的設定不正確.重新安裝應用程式應該可以修復這個問題.

您好,
您按提示所說的,重新安裝遊戲呢?還是不行嗎?

我都系 每次玩完登出 重開都會話錯誤
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:07 PM , Processed in 0.031098 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存