2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 單身俱樂部 其實有冇男仔咁諗過?_?
返回列表 發新帖 回覆
go

其實有冇男仔咁諗過?_?

如題:
我唔會溝女,主動親   D女都覺得我唔馨香
我等女溝:

岩岩相反...
我成日都俾女溝...
我覺得女追男嘅女仔唔馨香..無D挑戰性...
我鐘意追求人嘅感覺..有挑戰性...但好憎一D 2-3日就得手果D...
覺得D女無D堅持...咁易就得米...通常呢類人我都好快同佢88
相反...追三個月起果D...正呀...我鐘意挑戰高難度....
我而家呢個女朋友追左一年先得米...佢係澳+馬來 混血兒=v=
當然追緊人嘅其間同時都有好多對象...因為挑戰A_A

老實講,自問又唔係靚仔,但成日都想溝靚女,到真係見到佢又唔咁搭佢傘
變到自己好似等人要咁.....唔係等女溝law

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 you1b231 的帖子

Um~~你地講野好好笑.....
事實: e個世界唔係你追人, 就係人地追你.
如果話追1-2日就得手, 個d女仔唔馨香 <-----唔應該咁想.
掉轉頭想, 你覺得追一星期有挑戰性, 但一直都唔得手. 比你真係追到手了, 會唔會先發現佢唔係你心中想要的女仔呢?

唔好用追求的時間黎衡量一個女仔.
你應該用相處時大家的性格黎衡量

最好唔好用表面黎衡量一個人, 因為第一個印象有機會係假象.
如果真係對對方有意, 就快d行動.
因為愈拖得耐, 顧慮就愈多.
比人拒絕左 都唔洗灰心. 當係經驗^.<
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:21 AM , Processed in 0.040226 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存