2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 車迷天地 衝紅燈一問!
go

[問題] 衝紅燈一問! [複製鏈接]

如果我部車過左紅綠燈條白線既一半佢先轉紅燈
咁會否被影相??
而家咁岩隔離線有部車行得都幾快   而果段路系限制50KM/H
但系果條線系綠燈    咁會吾會系我誤會左其實系影隔雜果部車而吾系影我架呢???
因為我見到隔離線系有快相機的
有望師兄解答

好似條白線要轆過2次先會影!

十週年勳章(賀詞)

其實兒家既相機係影兩張....一張 前輪過白線一次 *閃一下*  第二張係後輪,(閃第二下),,
聽講下...我係係強制課程到聽既,如果係影一張 *姐係閃一下*有可能...係有可能唔告你
佢都可以告你....但如果你係影一張既....多數都唔會比你食嫁啦.....

同埋如果你收到信....你唔肯定係影你定影第二陪車......收信後乜都唔好寫住....上去唔知邊到睇返d相先再決定認唔認!!!!!(去邊到睇,我唔記得左)

但如果你認左,睇返d相唔對路都冇後路走嫁啦....
所以有咩唔肯定就去左睇相先,,,,因為沖一次燈係5分嫁,,,
同埋佢地好鍾意老屈d懶得上去睇相既人

我奶過唔小次野...呢d經驗黎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:43 AM , Processed in 0.026041 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存