2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 香港獅子人,想重玩,但轉唔轉雙子好? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 香港獅子人,想重玩,但轉唔轉雙子好? [複製鏈接]

1年冇玩了,而家想玩番,原本一路係獅子的
但1年前玩覺得十分頹...人又少,個個掛機,冇人解任打王練功,港人都非常少...
想問下會唔會雙子個情況好D? 最緊要熱鬧同多D香港人
要轉係咪要比350點?
另外想問問而家要買點係咪都係7仔OK就得? 同佢講大宇卡點魔力點數?
驚佢比左魔力2既野我LOL
THANKS

買就買A CARD
多唔多人我覺得OK既 未入過獅子

1年冇玩了,而家想玩番,原本一路係獅子的
但1年前玩覺得十分頹...人又少,個個掛機,冇人解任打王練功,港人都非常少...

聽說獅子已經係最多香港人  你都嫌少  雙子咪重少~~
不過雙子服比較多人玩[台灣人]  
有心自己叫解任打王練功  唔會冇人加GE  最緊要係唔好等人叫團

另外想問問而家要買點係咪都係7仔OK就得? 同佢講大宇卡點魔力點數?
驚佢比左魔力2既野我LOL

你入去同佢講 要A卡200點/600點/1000點就得
A卡係ALTA卡

回覆 叻叻song 的帖子

冇港人都算...但唔想練功解任都冇人
咁樣的話會唔會轉雙子好D?
同埋想問問如果要轉係咪要7百點想轉得晒一個AC度既兩隻人-0-...

李有* 發表於 12-9-11 12:50 PM
回覆 叻叻song 的帖子

冇港人都算...但唔想練功解任都冇人

本人玩獅子SER

好多獅子SER玩緊的香港人  都會眾埋係幾個香港家族的掛點度  見得多的掛點係獅2同獅5  都有3個

當然有好多HK人都係獅1開店掛機  同埋係E1傳石旁的留言板留言  

如果係重頭玩起  我就建議回鍋人仕要有2個AC  同埋一定要開礦工  (點原礦謀生用)

係冇救兵的情況下  係任何SER  只有1個人物玩戰系係堅悶   只係升技都悶到死

本人都只係會用生產系黎包月  戰系就星期6OR日開時段

如果你的人物都係3X呢到  我建議你係雙子重新開人物仲好 省700點

如果樓主會留守獅子  歡迎PM  生產系問題都可盡幫  OR樓主叫咩名  我見到就黎+你

本人經常於6OR日上線

回覆 魔力人民 的帖子

THZ~
其實我都80UP了,唔買AC唔換人只為左回憶JE
若果獅子平時大約咩時間多人練功呢?我ON親都12點打後-0- 真係好悶
生產系我玩左咁多年都冇開,自己問題,就係唔中意玩生產
而家玩番只係上求其爆LV升上去同解多D任/打王

同埋想問而家仲會有人玩PK嗎?

12點後我諗除左星期六 /日之後都會比較少人

PK的話 PK場囉 成日都有人係度5P5

係7仔/OK/2000FUN 到有魔力點卡賣,
現在獅子平日唔多人,假期先多少少人上,
雙子最多人,香港人到唔少,但物價會貴少少,如果想升人,/做任到係雙子找人比較容易

我覺得唔一定同香港人玩先開心,只係方便D溝通,台灣都好NICE~~星期5,6日獅子都有幾團5P5,唔錯~~不過雙子呢期PK場就靜英英
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:43 AM , Processed in 0.030202 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存