2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳 懷舊版 老了...好耐無黎2kf了...懷舊都死了...阿們... ...
go

老了...好耐無黎2kf了...懷舊都死了...阿們...

大家好..我係鬼少 ..從2010開始玩懷舊...個時無聊諗起金庸=.=就上yahoo搜尋金庸..就見到呢度有個懷舊版..睇落好正...所以就加入了-.-識左好多好朋友...KEN..狗哥..刀哥..MIX..9尾..小魔怪等等...數之不盡..無提你名吾好介意.....個時一開波就已經5壇...點知玩左無幾耐..就無壇了..都好無奈..個時裝備都未收...諗番起個時真係好開心..日日夜晚就上號PK...大家係度吹水等等....真係24小時係群有人吹...好可惜呢D野一去不反....所以惜日戰友都只係得番我一個....連之前群入邊好熱鬧ga吹水場面都好無哂...有時真係好想好似之前咁...大家都對呢個遊戲充滿激情...好多戰友都係因為好多野做..所以都話暫時吾玩住...賣號...到時得閒一定反黎玩...點知...=.=....我從上1轉戰去廣1..都由廣1同上1合左服...到而家..我發現已經沒有動力去玩落去....我身邊已經無一個以前戰友一齊激情..一齊打天下!!
最高攻擊,武林盟主,門派第1,5壇   又點???突然之間已經好似無野想追求...兄弟們都已經放棄了..我仲堅持黎做咩...

請收看下回分解...

有港澳台版本=.=

講真..無咩興趣..我寧願去唯我...香港風氣差太遠了...香港版本我都玩過..

香港版玩2,3個月就會開始冇人玩
但係錢就已經賺夠XD
而家又開新ser~又賺你開頭果一浸~長賺長有

Ghost鬼少 發表於 12-9-12 06:31 PM
大家好..我係鬼少 ..從2010開始玩懷舊...個時無聊諗起金庸=.=就上yahoo搜尋金庸..就見到呢度有個懷舊 ...

仲未見到你下回分解!!!

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 03:03 PM , Processed in 0.072724 second(s), 18 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存