2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 《九陰真經》心得資料區 【門派攻略】 教你點樣玩刺探(完整教學版) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

【門派攻略】 教你點樣玩刺探(完整教學版)

首先緊係搵左門派主管先啦
錦衣衛:皇甫遙 少林:玄懷大師 武當:張三豐 
丐幫:蕭天放   峨眉: 絕塵師太 極樂谷:單天冥
君子堂:蕭別情 唐門:唐門姥姥

我係錦衣衛既所以搵既係"皇甫遙"選要去既地方 我選左丐幫

去到啦第一時間搵接頭人先

跟住選擇我要"刺探丐幫"

選完之後你會見到3個技能 分別係"妙手空空" "背後突襲" 飛蝗xx"突然唔記得左後面2隻字

好了見到依3個技能之後可以開始刺探啦 我地刺探既對象係 離線既玩家 個名上邊會有 情報弟子同埋巡邏弟子
好似圖入邊咁

刺探偷情報我地搵情報弟子先 張圖咁岩得咁巧露出左破綻

接下來係用第2個技能既時候啦 對弟子使用會拎到個"權杖"依樣野係消除破綻值用既
順帶一提依個技能都可以拎報情一次拎3個咁多

第3個技能既主要巧能係轉移巡邏弟子既注意力

加多幾句
如果掌門刺探令牌用哂
又唔知點搵接頭人"禁N"之後搵門派在之後選門派刺探咁就可以見到各個門派接頭人係邊
刺探完記得"禁T"番門派交任拎歷練呀!

好了睇左咁多圖差唔多識刺探啦呱!!?
如果仲唔識真係唔知點啦...
ps本來係去丐幫點知一個離線人士都冇唯有轉移去君子堂啦
上鏡既江湖朋友唔好意思呀
已有 1 人評分威望 收起 理由
RECALL.凌 + 15 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

重點冇打......完左之後係返去自己門派交任.......搵情報人員

請問如果關左果3個技能 "妙手空空" "背後突襲, 點樣可以開番?

去搵番接頭人~~~

多謝分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:33 PM , Processed in 0.028999 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存