2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 [新手可參考] 基本介紹港服 九陰 ( 打破返之前制造出既 ...
go

[港服] [新手可參考] 基本介紹港服 九陰 ( 打破返之前制造出既流言) [ 建議 增加活動]   [複製鏈接]

首先開服個時已經好多爭論點
例如點數 180hkd = 100金      名俊咪要$120??
GAMEONE出產一定係玩錢

開頭一堆人喊晒話貴  最後名俊只需60hkd
只係有班人 game都未出  到最後呢?
未有證據 已經屈定話 食錢食好大
到就知道名俊 唔貴 就話換 官銀貴
(擺到明隻GAME基本上除左名駿外 就冇野買)
換官銀個D貴個d嘈 跟本上就係d用錢玩既玩家
試問你名俊 隨機有官銀 + 綁架
大家都係咁慢慢賺錢 只係有堆人用HKD 換GAME錢
新手們 其實你可以當呢隻GAME係月費GAME
一個月$60 名駿 (仲平過以前$88月費 ONLINE GAME)
就可以做到江湖高手
用HKD 玩個D 只係追求 更完美既裝備 同埋 一部份絕學武功
雖然戰鬥力 係有差異
但係只要有名俊$60HKD 就可以快速成為高手  基本上同HKD打 用技術就可以搭救返
[你升高左之後 唔買名俊都得] [名俊只係FOR 快速武學  / 同埋 賺官銀多D ]

港服門派戰 首輪得四百幾人   點計都係得800人玩隻GAME
玩國服台服 仲多人啦

想講既係 門派戰第一屆個時係開服1,2日
新手未必夠實力參加 同埋 唔識加入
到到上屆 進攻方人數可以去到600人UP (有好多唔夠位入唔到)
守方都300人 証明隻GAME最小都1000人UP玩
只係因為未出門派功能至寶
先搞到門派戰 一門倒既局勢
今場門派戰 你會發現係愈來愈多新人參加
RC 期間都有好多新人話最近先玩 點參加?
所以暫時唔洗擔心人數問題

隻GAME個SER 超唔穩定 開GAME頭幾日就係甘死SER
有BUG  / 獎勵問題唔公平

有邊隻GAME 邊個代理商 可以預期開SER 同埋無問題
有 但好小囉
所以開之前開POST D人 只係小題大造
有BUG? 好多野都有即刻更正返

同大家講既係 暫時SER好穩定 已經冇左以前大LAG狀況

登入問題 有錯入唔到

呢個係早幾日有玩家發生既事
雖然未知原因  不過凡事都係睇多陣 先好去指責

暫時呢隻GAME 既模式同埋 玩法
幾特別 幾過引既ONLINE GAME
呢隻真係學海無崖  武功你可以學得晒但都冇可能樣樣精
(但單單只係學, 可能絕對唔係1,2年既事)
所以唔代表你玩愈耐就愈勁
姐係有個限定既係 可能1,2個月就可以將武學封頂
只要新手玩1,2個月 就可以達到高手 必備要求
宗師 實力就自己 參透下啦

已有 6 人評分威望 Good 收起 理由
rain57 + 2 沒有玩過 不過看得頭頭是道 給個GD.
ts02322638 + 1
RECALL.凌 + 10 你的文章對我很有用。謝謝!
c396437 + 10 精品文章
HiMsPaCe + 1 恭喜你,獲得官方活動「論壇攻略精讀」獎勵.
angelkeung + 1 講得好

總評分:  威望 + 20  Good + 5   查看全部評分

商城果d最衰五係永久。。五係一定會仲多人買

火天使 發表於 12-9-24 12:48 PM
首先開服個時已經好多爭論點
例如點數 180hkd = 100金      名俊咪要$120??
GAMEONE出產一定係玩錢

請問名俊點樣可以隨機每日有官銀??
thx~~

laiyinghoa 發表於 12-9-24 03:01 PM
商城果d最衰五係永久。。五係一定會仲多人買

你當係比月費都賺晒啦

而家D點數GAME 有邊係係無加工品

其實我想講話GAMEONE 不嬲都玩錢 呢句說話有D保留
我唔明點樣去分 hkd 既定義

以前每個月88蚊 好正常

而家聽到收費game就話實冇人玩 我真係唔明咩意思

講真 係我立場中 gameone 只係食一d基本收費
當然想特別d 比錢可以裝身一下 但係唔會太影響到遊戲玩家既距離
基本收費大約都係60~80(你電費都佔幾百啦)

我唔係死忠個類  只係想話比大家聽
一隻健康既online game 最小要有一定既收入

唔係的話只有一直出沖裝 / 一直出強化 /抽福袋呢類
黎去 維持 收入

唔敢話GAMEONE 其他遊戲有冇問題
但我而家只對事 就係暫時九陰(港服) 係一隻平等既ONLINE GAME
就算用錢都好 只係D 用錢收武功 收裝備
但係買名駿既玩家 都可以一兩個星期儲到500兩去 買裝 (未計你打到D秘笈同材料)
ps: 只係時間問題, 大家咪又係甘高甘大

painlove 發表於 12-9-24 03:56 PM
請問名俊點樣可以隨機每日有官銀??
thx~~

離線獎勵 -

有時候會出 無中生有  會送大約10~50官銀

當然係咪每日就唔知

不過你綁架有技巧 都可以每日賺多過50官銀

識綁架的 每次綁都有10官銀以上

火天使 發表於 12-9-24 04:00 PM
離線獎勵 -

有時候會出 無中生有  會送大約10~50官銀

你意思係離線打工?
我已經日日係城off佢地係打左2,3次工 -.-

無中生有又係咩黎呢??

綁架...呢2日個城勁少離線玩家...綁到都係得幾百文 =.=
明明星期6個日都仲勁多keep住有得綁又值錢...

painlove 發表於 12-9-24 04:06 PM
你意思係離線打工?
我已經日日係城off佢地係打左2,3次工 -.-

http://www.2000fun.com/thread-5119693-1-6.html

呢個POST 最底我有貼圖

另外補句唔好意思 係叫 意外之財

唔係無中生有=.=

====================================

綁架有技巧  有係之前既POST 講過
可以爬文 唔多講

另外最近成都 千燈 呢d城鎮小人綁左 可以試下轉去洛陽其他城

火天使 發表於 12-9-24 04:11 PM
http://www.2000fun.com/thread-5119693-1-6.html

呢個POST 最底我有貼圖

thx a lot!!
想問多樣...洛陽綁左要係邊到賣人??
我上次係洛陽綁左入D鋪全部唔收既 -.-
thx~~

painlove 發表於 12-9-24 04:19 PM
thx a lot!!  
想問多樣...洛陽綁左要係邊到賣人??
我上次係洛陽綁左入D鋪全部唔收既 -.-

基本上都係 買賣npc 都可以 (只試過裁 )

其次就係碼頭 / 妓院 ....呢類

我未走過洛陽  (因為唔順路)

我走開千鎮 間中先走成都

走開通常都好小走其他(其實門派最易綁)
但我都唔知走去邊到賣

其實真正有玩過online game既人都會知九陰的消費是很好的了,名駿?可有可沒看各人追求,不用名駿咪唔好off game掛機訓,怕掛機冇修為咪次次刺探都10份先交。又再怕無名駿得70%轉化,咁咪祈福,食薬加在門派接完巡邏先掛。說到武學,如有真心喜歡咪收購,又唔想駛錢又想有咪自己慢慢刷禁地和看運氣,絕學可一打十嗎?不可以,如雙方控制者同級別,一打一也不是必勝的。說到官銀,每天做做生活賣一下東西,刷下副放個貨,幫開光等不還是有嗎?對比起一些衝裝系統,商城賣神裝等,在比誰真錢多或現實夠無聊都接近24小時在看電腦的就是強者,不是來的平衡嗎?只要運營商維持著這作風,九陰是好的遊戲不管是在什麼伺服。華服華山ser聶風字

唯一令到新手安心既係

隻GAME 係慢熱 只有長玩先磨到個精髓係到

唔同其他遊戲 24小時玩 唔知幾日就封頂就話轉game玩

用時間先做到 江湖上既高手 而唔係爆肝玩就做到高手

玩過星曲WEB

講得好呀..唔玩得D人唔玩就死開..唔好係到嘈嘈閉..

隻GAME更新都真係幾快
雖然活動[冇話多左D中秋任務

但係估唔到1,2個星期就出二內
不過就唔好搞到 太快出晒 過左1個月左右就冇晒貨仔

希望對於隻GAME 既內部建設
例如節日任務 (中秋都可以搞D 月餅任務)  

或者搞d 6人隊伍pvp / 長途運標 / 綁架比賽 / 三項鐵人 輕功跳木樁  / 組隊農夫比賽 (鬥種得多產物 計積分) / 門派復仇戰

以上都唔需要改動遊戲設定 都可以做到既活動

笑傲無雙 玩過星曲WEB

呢隻game咁多野玩...d時裝又平,仲想點...我諗起玩fez $1000一套裝..
我真係覺得呢隻game好抵玩

笑傲無雙

我而家已經唔做綁架了...做下開光材料,武器賣呀...其實都好夠自己用...開光料真係實有人要.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:27 AM , Processed in 0.035563 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存