2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 你要迫我離開,我沒辨法,衷心希望即刻取消商城雙倍丹! ...
go

[閒聊討論] 你要迫我離開,我沒辨法,衷心希望即刻取消商城雙倍丹!!!!!!!!!!   [複製鏈接]

你要迫我離開,我沒辨法,因為我如果繼續玩下去,我必須買雙倍丹,修煉快一倍,影響太大了,如果長期每分每秒用錢去修煉,那我只好考慮離開,有官方可以解答我?我應怎做。

第二個問題,因商城雙倍丹令大批玩家離開,在沒人氣,我應留下來玩單機版嗎?

第三個問題,我肯用錢買雙倍丹玩下去,但雙倍丹趕走玩家,剩下我玩什麼?,遊戲商要賺錢,我接受,在其他方面考慮,你現在同自殺沒分別

衷心希望即刻取消商城雙倍丹!!!

我也是反對的.....但現在已經沒辦法了

你現在取消問題更大, 有些人已經買了幾百粒, 那你怎麼辦?

簽名被屏蔽

lunghahaha 發表於 12-10-5 03:09 PM
我也是反對的.....但現在已經沒辦法了

你現在取消問題更大, 有些人已經買了幾百粒, 那你怎麼辦?

那只好回朔,現在同自殺沒分別!
遊戲商要賺錢,我絕對認同接受,其他千千萬萬可考慮的地方來賺錢

neomyth 發表於 12-10-5 03:11 PM
註定快速沒落~~逼人交月費

月費?開玩笑!!!現在上班沒算,一定是月費幾倍以上

放心...一雞死一雞鳴=.=之前講到沒人玩咁,開個新服都一堆人去,非常簡單的道理=.=
估計下年開唯我獨尊版,人數吾會少過呢個版=.=

hktaobao 發表於 12-10-5 03:24 PM
放心...一雞死一雞鳴=.=之前講到沒人玩咁,開個新服都一堆人去,非常簡單的道理=.=
估計下年開唯我獨尊版,人 ...

心水清...

回覆 lunghahaha 的帖子

一天只可以吃一粒,谁会买几百粒啊

回覆 傲笑天 的帖子

快一倍????一天一粒才快两小时,你家没电??一天只可以开机两小时???一堆人迟玩十几天都是那么强啦。人家每天吃加倍丹,吃一个月才快你两天半。

ping880808 發表於 12-10-5 04:04 PM
回覆 傲笑天 的帖子

快一倍????一天一粒才快两小时,你家没电??一天只可以开机两小时???一堆人迟玩十几天都 ...

你必須每天都用錢修煉,因為熟練多一半,25*30=750㸃,你會趕走一大班玩家,沒人氣誰完,我幫你提供埋建議,其他online收月卡的,他商城主要是騎竉,不同款式裝備等,他不停出不停更新這些東西,同樣可以賺同比例的錢,永遠不出致命產品,即是用錢直接提升攻擊的丹藥,偏偏你們每次都出這些自殺產品!!!!!

這麼值錢的建議都提供你了,好好考慮,有人氣才能賺錢

傲笑天 發表於 12-10-5 04:48 PM
你必須每天都用錢修煉,因為熟練多一半,25*30=750㸃,你會趕走一大班玩家,沒人氣誰完,我幫你提供埋建 ...

無錢學咩人打機姐....又想勁..但又要唔洗俾錢....。
出自修丹就預左會出啦...無人渣住支鎗迫你買, 你可以唔買。
真係窮到飯都冇得食,但係都要打機既 , 唔可以用game錢收點品既??  

傲笑天 發表於 12-10-5 04:48 PM
你必須每天都用錢修煉,因為熟練多一半,25*30=750㸃,你會趕走一大班玩家,沒人氣誰完,我幫你提供埋建 ...

講真, 市面上大把GAME好玩過金庸既,

玩得呢到, 代表懷舊下姐, 你出到咁, 自然一埋人頂唔順閃既

同埋980X講先, 其實你地不停咁踩我地底線來試水溫, 而家, 呢條已經真係底線來

你再出咩武秘, 大曲丹, 你睇下仲有冇人忍你?

edward2360 發表於 12-10-5 05:21 PM
出自修丹就預左會出啦...無人渣住支鎗迫你買, 你可以 ...

懷舊GAME拎來懷舊, 純粹玩下姐

你出到有錢先有得玩的, 咁冇錢的咪走囉

冇錢的走左, 淨返少數的有錢人玩, 比你500必殺你都唔會玩得開心啦, 係咪?

edward2360 發表於 12-10-5 05:21 PM
出自修丹就預左會出啦...無人渣住支鎗迫你買, 你可以 ...

麻煩回貼前先用腦同眼,如果不是盲的看看第三條問題

lunghahaha 發表於 12-10-5 05:26 PM
懷舊GAME拎來懷舊, 純粹玩下姐

你出到有錢先有得玩的, 咁冇錢的咪走囉

拿拿拿...我冇講過有錢就有得玩,冇錢就走
我係話有人想勁..又想唔俾錢....。
無錢既咪努力d用game錢買點品囉...
番工搵錢 = 錢換時間,     逃學打機  = 時間換錢  online不嬲都行下呢個定律

lunghahaha 發表於 12-10-5 03:36 PM
心水清...

吾係心水清...只係你地自欺欺人JA....而家網遊環境係點樣,心知肚明,980X係點經營...只是你地不肯面對現實=.=以前沒試過,玩左3個月呢間公司都知拉@@沒乜好嘈

笑傲無雙

hktaobao 發表於 12-10-5 06:17 PM
吾係心水清...只係你地自欺欺人JA....而家網遊環境係點樣,心知肚明,980X係點經營...只是你地不肯面對現實 ...

岩聽...打機為打得開心姐
岩玩咪玩  唔岩玩咪唔玩囉

傲笑天 發表於 12-10-5 03:13 PM
那只好回朔,現在同自殺沒分別!
遊戲商要賺錢,我絕對認同接受,其他千千萬萬可考慮的地方來賺錢 ...

1個代理點可能滿足哂所有人,何況980係差既代理

最天真係你話只好回朔
=.=980出完野,你嘈一嘈,佢自修丹下架,再回朔
980真係咁做 一定會有第2D人出黎講架LA~980咁易回朔,冇保障

之前偷武功果D都未回,LEE D佢會回=.=?LEE D仲要關錢銀事

如果你嘈980唔好要神像,D人買左,980係咪要回朔到開SER果陣=.=

online game 一直都是有錢人的世界..
所以無錢的我, 己經放棄左好耐=.=
其次無時間, 無心機, 又唔想嘈交(online特色之一), =.=

其實晨早都話幾個月實會放自修丹商城賣......既成事實,該做什麼就做什麼去, 100%是改不來的了
下次到武技拉吧.不過估計等多半年先有少少機會放商城賣.....-.-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 04:22 AM , Processed in 0.039109 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存