2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 攻封..與..魔封.....
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 攻封..與..魔封.....

我91級10技魔師....
想轉職...封師...
但因身上都10技...........
玩魔封.....定....攻封?............魔封上限出7技.....但雙倍魔輸出....

點算..比下意見...

玩過星曲WEB

開個一個AC練上去好了吧~
魔C10技很難練,用了很多錢MA
封C其實很小人用了~大多數都要希寵~
找錢就很難了~
我個人喜好攻封~長時間一人捉寵~
用弓~不怕反飛1等~~
用LV1魔技打LV1-2技打LV1怪~魔技唔會爆必~
補血都用攻吸/魔吸~升等用因果~

攻魔各有好處,,魔封多招吸血回血方便,,有時單p捉寵都方便d
我本人係攻封,,因為我係走佬派,,當年2.0就試過走佬走到去惡稱號
最後決心升LV先升到稱去上S級-.-

我個人喜好攻封~長時間一人捉寵~
用弓~不怕反飛1等~~(拿杖會反反飛1等=.=)
補血都用攻吸/魔吸/食藥,(吸血回血唔多)

91仲可以係坎村打海底龜、異形蜂升技既...
但魔封裝備....真係有點兒那個
我會選擇再開一個新AC玩
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:33 AM , Processed in 0.028956 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存