2000FUN論壇

搜索
go

[疑難雜症] 活人我要請自重~  

笑傲無雙 玩過星曲WEB

全新組織 ██   活人我要   ██     強勢登場,誠招各方活人

伺服器將死, 為左死服前讓大家感受下金庸的些少樂趣, 現在誠招各方親朋好友
只要係活人,肯吹水,肯攻壇  只要唔係成日on99企係度自修,粒聲唔出,攻守壇唔見人..我地會就歡迎你
雖然就黎死服, 大家竟然邊自修邊賣號,,  不如係大家賣號之前     一齊享受埋最後既時光!!!!

活人我要    需要你  需要一個仲未死既你      有興趣可以留言/ pm我 / 密 赤鳳焰凰翼飛翔

重點提提: 為左唔好俾劍魔一組獨大攪悶哂成個服  請加入 活人我要  共同商討殺魔大業

開個組講滅魔~點解會打狂個壇呢~真心問一下???
唔係講滅魔嗎???怎變滅狂呢???
如果你地打魔我地幫魔守~你可以叫我地係狗~
但你自己開個組又講到重點係滅魔~
又要係2000FUN叫哂雞要滅魔打~點知你又打狂個壇~咁你e d叫唔叫狗先??

唔係叫狗叫咩?自打嘴巴定係鳩唔搭八??

請諗清楚先講野~唔該哂囉~

jy754015 發表於 12-11-11 03:06 PM
全新組織 ██   活人我要   ██     強勢登場,誠招各方活人

伺服器將死, 為左死服前讓大家感受下金庸的 ...

說要滅魔...變成滅狂....我猜是因 原定人數跟實際人數相差太多..

出席人數不多加上 昨天攻方 碧血山莊  他跟魔  是 同盟的..但沒跟狂同盟..所以能打狂的壇

所以碧血要打魔 的壇 除非解盟  或是全員跳去活人我要的組... 所以昨天打狂是可以理解的

昨天看了小鳥說星期3   不去打狂的壇..我在想他會不 會連 碧血山莊根魔同盟 他都忘記了

到時星期三打魔的人數 不要連15人都沒有  哪就真的好笑  ....

睇完得啖笑!!!樓主,呢個只係一個遊戲黎架咋,無必要咁認真既,玩得開心咪得囉,打完機關電腦,咪又係要返返現實!!
言歸正傳,雖然話想攻魔既壇,重點係有人攻先得架,每個玩家攻定唔攻,唔係由你/我可以決定得到,至於話攻你個壇,大佬呀!你攻個壇返黎守,都預左比人攻架啦,攻唔攻到另一回事丫,重要係過程姐,結果係咩唔重要!唔洗咁執著既!!

只是打機而已=.=樓主你這樣找些事來挑剔...真配服你啊!!
活人的組宗旨其實只是不想讓魔一組獨大而已~~又不是故然玩針對~~
打架總有兩方勢力~活人我要招收幫眾只是想平衡兩方勢力吧~
即使能力有限都只是為了不想讓遊戲沉滿下去~
自修丹的問題已令各個伺服器迫走了不少玩家~
現在有人出來引領一股新力量~~加強壇戰的氣氛不是更可敬嗎??

人家要攻你們狂的青龍壇那又怎樣?
你意思是說跟你們狂跟魔沒有一點關係~希望不要牽涉其內是嗎?
不管狂跟魔有沒有同盟也好~巽風城總是五壇之中的首要目標吧!!
即使往日你們攻下青龍壇~沒有魔的同盟~其他組織都是依舊向巽風城進發吧!!
如果攻你們狂的壇是狗的話~那就讓你們永遠做巽風城的領主吧~但只限單機版!!

老實說~我是很配服魔的團結~當然昨晚一戰也看到了狂的努力!!
但真的希望大家還有心有力就放在遊戲裡吧~別把你們心裡的火發洩在論壇裡
期待下一次壇戰的精彩畫面~

最後奉勸樓主一句~
請諗清楚先講野~唔該哂囉~

gn753977  中肯  發表於 12-11-11 04:58 PM

笑傲無雙

jy754015 發表於 12-11-11 03:06 PM

伺服器將死, 為左死服前讓大家感受下金庸的 ...

哈哈...你講一句輸唔起既  我地全組上下唔會再打你
或者你講一句你個壇係神聖不可侵犯既  我地都唔攻

理智D啦  活人我要雖然標榜殺魔, 只大前題都係想集合一班會吹水,會攻壇既活人,
有壇攻就攻  無壇攻就吹水   無刻意去針對狂黎打....再者狂呢次都守得好好丫  我地都攻唔到
放鬆D啦年輕人...

笑傲無雙

狂人2 發表於 12-11-11 03:20 PM
說要滅魔...變成滅狂....我猜是因 原定人數跟實際人數相差太多..

出席人數不多加上 昨天攻方 碧血山莊  ...

哈哈  我意思係話如果佢狂既幫主親口同我講佢唔想我打佢既  咁我咪唔打囉  

我地就係諗住你先打魔再打我地就無咩野~但你地又要講到滅魔~又要先打我地~咁先好笑OK?

搵左人少既滅左先~拿完壇再打大個組織@@?
打機係為開心~但一開波~人少既壇就要打左先~唔係打左大組既壇先?
如你係咁諗咁咪代表你會想魔強大囉~滅左少既組(狂幾次攻守都係10人到)
咁之後魔3壇又汁多一壇又汁多一壇~守又有神兵頂~佢e 家先3壇~好快會5壇~
你地有幾多人真是去努力去打過佢個3壇呢?
我唔係唔俾你打地~你自己講唔想魔獨大又要打我地~好無道理囉~
如果我地同魔無同盟~今次佢幫攻壇~唔係幫守呢~
又無人去攻其他壇之後又拿到壇4壇合一??
你認為10人守壇同一個30-40守壇~邊個壇難攻D先?
佢拿左壇快一星期~但有幾多人打佢地個壇呢?

遊戲ONLY唔洗咁認真....-.-

微服出巡 發表於 12-11-11 05:57 PM
遊戲ONLY唔洗咁認真....-.-

傾下計講下道理~有D野做唔到就唔好講~做人係咁啦(本人)
做唔出你講黎做咩=.="吹水?騙人?你要咁講無野好講~我收聲囉~

講真啦....30~40 人守我不怕....我怕3把神兵-,-

笑傲無雙

簽名被屏蔽

笑傲無雙

jy754015 發表於 12-11-11 05:45 PM
搵左人少既滅左先~拿完壇再打大個組織@@?
打機係為開心~但一開波~人少既壇就要打左先~唔係打左大組既壇先?
...

打正旗號滅魔係無錯既
我敢講..你地唔係同魔同盟坐埋一條船  我地唔會第一個攪你先
竟然你同佢地係同盟...我地弱點攻擊都好正常!!

非友即敵,理道好簡單

都講黎多鳩魚~佢要做到白撚痴傻咁撚樣咪俾佢做囉~
佢要講到自己咁神聖~但地下又成隻龜咁~咪俾佢做囉~神兵怕咩啊~
之前俾神兵爆萬幾一下~咪又係燒天王打~請問其他組有幾多人咁做啊~

wai721721 發表於 12-11-11 06:29 PM
打正旗號滅魔係無錯既
我敢講..你地唔係同魔同盟坐埋一條船  我地唔會第一個攪你先
竟然你同佢地係同盟.. ...

小朋友你講野都幾好笑~(我敢講..你地唔係同魔同盟坐埋一條船  我地唔會第一個攪你先)
唔好話我唔知啦~打壇早一日就知道你地打我地壇先囉~朋友~我地都係打壇前先傾完叫佢同盟~
如果唔係收到風?洗同盟~唔該唔好又講埋d 廢話啦ok?

仲有如果係想幫魔~我地唔會咁屎去同盟囉~
我本人一定去魔個組幫(個人)
同魔同盟就係想魔唔打我地~上次無魔攻壇打左成個鍾都未打到獸~
現在點解要同盟啊~就唔想魔黎幫你地打~上次魔4壇有人去打咩?最後咪黎哂打我地個青龍~
自己諗下啦~你估我守壇好開心?又要怕魔打~但又唔感覺你有打過佢地d壇囉~
我真是要幫魔既~不如我地解組去哂魔個組幫佢五壇合一啦~
你諗法係咪有d怪呢?
(竟然你同佢地係同盟...我地弱點攻擊都好正常!!)
你都唔知我地同盟就係防你班人唔去打佢地走黎偷雞咁柒無用~
個日你有去攻佢地個壇咩?

wai721721 發表於 12-11-11 05:17 PM
哈哈  我意思係話如果佢狂既幫主親口同我講佢唔想我打佢既  咁我咪唔打囉   ...

你夠做咩 做幫主管唔掂D細 星六個晚你D組員10點個個食飯 唔得閒攻 所以攻唔到呀嘛

星六個晚你以為你自己係攻方主力?? 靈風堂原班人馬仲多過你 TVB一眾小生開車拆牆

仲勁過你多多聲 戰將空手拆牆比你更落力 2X部車都係人地支援你

"輸唔起"個個係你, 你咪再黎囉 我地一樣起壇比你拆 從來唔退縮

我地成班一眾上下組員同你單聲: 夠做埋黎 "輸唔起"?

絕對覺得魔有能力五壇統一..無問題,有能者居之!!基本上大部份肯出黎攻壇既人都係魔,無意見,呢個係玩家選擇
(同魔同盟就係想魔唔打我地~上次無魔攻壇打左成個鍾都未打到獸~)
點解唔想魔打你??唔想失左個壇??定係有其他原因,呢樣你自己先知,我亦無乜興趣知!
(現在點解要同盟啊~就唔想魔黎幫你地打~上次魔4壇有人去打咩?最後咪黎哂打我地個青龍)
點解係魔幫我地攻既??其他組都有出力既下話,就算最後都比魔攻到,完全無問題架wo,五壇又如何?
攻壇唔一定係為左個壇而攻既...有時真係想入game玩下架姐!!真係唔洗咁執個頭頂有無怪獸既!!
唔通五個壇係晒個頭頂到..你估出街落雨真係唔洗擔遮咩!!
攻/守唔到咪下次low!!過程永遠重要過結果!!我打機就係咁!!
打機輕鬆d@@,有好多事用唔同角度睇會好好多架!!呵

話時話 你地近呢幾次都係打青龍...今次仲打埋破軍隻獸...都係狂組

弱點攻擊 GOOD POINT!! 原來魔永遠都唔係弱點所在 OIC...

人地組織作風唔同你 人地起碼係"強"點攻擊 有冇你地所講既"大志"..高下立見

比著我一定集中火力 爆大本先

唉~同佢講咁多都係唔知自己錯係邊~講黎哂氣~
佢要ON鳩俾佢ON鳩,佢要做到咁仆街咪俾佢做囉~
講野咁無品既人無耐....對自己講既野3分鐘就唔記得~同佢講咪係哂氣(對嗎)
滅魔變滅狂,COOL@@
謝謝各位先~係E個PO都傾計吹水~
佢要打我地先~我地招搵魔幫~佢打魔先就唔幫魔~就係咁簡單~
劍魔都講到明~上次又無壇打我地好悶先去打你地~點知今次佢地又攻你地無耐.....
諗住佢地會打我地先~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-19 04:05 PM , Processed in 0.045009 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存