2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 好多年冇玩,原來仲有依隻GAME
go

[閒聊討論] 好多年冇玩,原來仲有依隻GAME

如果想玩返,有咩要注意??有咩SER?以前D掛機野而家仲有冇得用?執左粒未..

依家玩?遲了點啊~~~~最好用幾百港元買一隻1億幾實戰既帳戶番黎,或者花大概1千蚊買1隻十大高手番黎又得~~~
Server 3就快死服,Server 2就只剩三個組織鼎立,Server 1就最多人因為開左最耐,睇你想玩邊個~~~~

唔好叉隻腳落黎 建議 選擇另一隻 呢隻又係一隻 被商城弄至不平衡的@@~ 遊戲.....最大原因是980X 代理的 都建議不要玩

平有平玩, 如果你想重玩可以淨申請外掛旋風, 我可以俾一d 基本悟裝俾你
消點都可以俾錢俾你買人參消點 (需要就密落雁)

如果怕煩可以300~500蚊買到一隻不錯有eq的帳號

回覆 Douglas_Kan 的帖子

最好唔好玩...其實睇你想要乜...

千萬千萬唔好諗住白手起家....係一件非常ON 居既事

如果真係有錢唔知邊度洗...你可以比我,或者比個建議你,

先比二千五蚊,買齊007 遠程外掛...X2 爛鬼丹藥等

咁升呀升呀...當你好開心既時候...就係ON 居既開始...

因為...你會發現你既實戰係永遠都跟唔到人地既水平...你努力緊,班高手都一路升緊,

最ON 居係六千萬就限制實戰,但人地而家十大高手講緊既係兩億實戰...

你會唔會再花時間落來呢?

最後:千萬唔好再比人呃...唔好信咩隨便玩玩就算...

當你去到京城錢莊前,見到人地武功光影亂飛,你自己就比人一野秒殺!! 到時你就唔係講隨便玩玩了。

其實二千五蚊已經足夠你買個十大高手有凸凸凸凸了。

唔該哂你地...原來係咁既一回事,我都係入GAME行下地圖聽下音樂算..當去旅行啦咁耐,都係唔升人玩SOSAD

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 04:11 PM , Processed in 0.046298 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存