2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 有冇人中意搵巫醫打??
返回列表 發新帖 回覆
go

[隊友招募] 有冇人中意搵巫醫打??

我發覺經常性有巫醫入場, 都會有人走...
係因為巫醫唔受歡迎丫?? 定係見到巫醫一定係廢??

大家會唔會咁嫁??
因為我係玩巫醫既~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

因為好多人唔明白巫醫既用途係邊.
我個fd23萬輸出野蠻人,寧願組我呢個得8萬輸出 700全抗4600護甲既巫醫去打M8.
都唔想組個10萬輸出,800全抗5200護甲既武曾去打M8.

巫醫關鍵係輔助技能冠絕所有職業.
我用巫術,大巫術,召狗,暈屍. 主攻暈蛇,右鍵靈魂漫步.
巫術配變豬,大巫術配加輸出,狗配毒,巨屍配昏迷.
我用左1億5千萬買左5件攻速裝, 攻速推到2.32
d boss 3秒內暈2次.
開左大巫差唔多1秒暈1次.
呢個時候野蠻人就可以狂出先祖放血

我就唔係玩你個d
我屍蛛配回魔... 邊行邊推熊
打傷反怪就用酸雨(24碼符文)
自己打既時間用一招 緩速 去拉打

被動技 兩招回魔 一招減少用魔
主攻dps~~ 平時都會撞到野人, 頂到下既... 所以我做DPS

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實各有各玩法,最緊要搵到適合自己既打法.
這個game只有最強的裝備,沒有最強的職業和技能~XD

同意呀手足=]
我咦家打mp8 都係死一至兩次
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 01:09 PM , Processed in 0.034437 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存