2000FUN論壇

搜索
go

[閒聊討論] S1 小鳥的惡行   [複製鏈接]

托錯野俾人......之後仲恐嚇如果對方唔托返俾佢....就叫980鎖人家帳號.....

小鳥GA所做所謂真係好唔要得....小朋友千萬唔好學......太冇品啦佢..........

自己做錯野...仲要恐嚇人...............我都係第一次見到咁GA惡人~O~

無錯無錯 身為"某點商工作人員" 唔好好監管點商既資產 即係操守有問題
仲想賴落 比錢供養佢地既米飯班主 實屬罪加一等

即係老板交帶落PROJECT 打工既做錯野 仲想叫老板告返個客

人地個客秒秒鐘比幾百萬老板洗 正常既老板一定會炒左呢個打工仔先

阻住發達兼之影響銀河系行星內地心吸力既運行

我地呢d小玩家來的, 當官的, 當然不同。只有默默地掛機。 又說死服, 活人我要, 連一個新手, 入去拿聖火項鍊都殺, 遊戲更係死啦。 多得那些殺新手的高手。

笑傲無雙

其實你地想我點?

小鳥係我老祖的恩人!!!其實係我用佢acc係光明頂殺新手吹ar!!!我劍魔照的

笑傲無雙

星宿老祖 發表於 13-1-16 12:00 AM
小鳥係我老祖的恩人!!!其實係我用佢acc係光明頂殺新手吹ar!!!我劍魔照的

光明頂俾得人入就預左有架打   人係我殺既..我亦唔覺得有咩問題
弱肉強食係CASS教我的,當年佢洗人LV威風依然。
我唔同你玩aoc姐  唔洗唱我掛?

那麼新手就不用玩了, 難怪玩家只會少, 不會增加. 好一個弱肉強食. 當自已係動物?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

小小牧 發表於 13-1-16 12:32 AM
那麼新手就不用玩了, 難怪玩家只會少, 不會增加. 好一個弱肉強食. 當自已係動物?  ...

你刪帖問題 我已回答 亦已關帖

剛又看到你開帖說討論某玩家問題 又什麼刪帖之類 這我就直接刪帖了

全屬沒意義內容 如你想討論某玩家 而這玩家就是此帖說的人

你就直接好好在此帖內討論 若下次再發沒意義內容 就不會刪帖這樣簡單了

對版中有問題 可以PM我們版主詢問 別再發表一些與遊戲無關之帖 敬請合作

笑傲無雙

小小牧 發表於 13-1-16 12:32 AM
那麼新手就不用玩了, 難怪玩家只會少, 不會增加. 好一個弱肉強食. 當自已係動物?  ...

你果d咩道理...因為我去光明頂殺人就會冇人玩?
一係咁啦..如果我隻新號想拎條鏈,我係理所當然要殺完佢先拎到條鏈....咁岩殺完之後突然又唔想拎住  咁樣得唔得?

仲多人討厭佢(小鳥吹吹)..佢扮勁No.1 吹水No.1係條廢物

wai721721 發表於 13-1-16 12:50 AM
你果d咩道理...因為我去光明頂殺人就會冇人玩?
一係咁啦..如果我隻新號想拎條鏈,我係理所當然要殺完佢先 ...

其實你果D係咩道理先係真..

如果係以前岩岩開SER果時個個都要拎,我可以理解,因為個個都要打,開完一個接一個,一MISS左個時間就比第2個人開左,所以比人搶鏈我可以理解!!!

但個SERVER開左咁耐,得返4百幾人,你如果係要拎隻新號黎打既,你大可以等我打完先再開,有咩問題?反正而家少人打,開親既唔係新手,就係小號,所以光明頂都唔係成日開..你又何必急在一時,係光明頂入面搶我鏈~?

唔係話你殺人唔岩,只係我想講,你應該係SER1玩左好耐,亦都識咁Q多人,何必要去蝦人個岩岩入黎既新人呢~?
你係p我無問題,我比你p,逃唔到,比你殺死,咁就無所謂姐,而家我係進行緊任務,咁都要比你殺~?老手唔係應該幫助新手解任~?而係殺新手阻住佢解任~?咁樣呢隻game就只有一開server先可以有新手啦~?

小鳥,唔係我地想你點,係你想我地班新手想點?你咁鍾意殺人,咪去p人囉..洗乜咁樣入去光明頂阻住我解任~?我明白呢個server已經好少人,但你身為前華山武聖,點解唔可以學下server入面會幫新手既人?呢隻game殺人係可以..但你而家係阻住人做任務,我已經特登揀個少人既時間,點知係呢d少人既時間入面,竟然有你呢種小人!!!!

回覆 gn1920669 的帖子

說d太感動..佢好鍾意扮勁...

笑傲無雙

gn1920669 發表於 13-1-16 08:19 AM
其實你果D係咩道理先係真..

如果係以前岩岩開SER果時個個都要拎,我可以理解,因為個個都要打,開完一個接 ...

何必咁認真..光明頂個個都入得,我亦都冇什麼針對新手老手黎打
純粹路過殺下人,就係咁簡單。

這遊戲 不PK  不攻守  不殺人哪來的樂趣

勝寶 發表於 13-1-16 02:05 PM
這遊戲 不PK  不攻守  不殺人哪來的樂趣

你懂不懂字的???????????現在是他恐嚇人呀....

那麼有空都多上線p下人囉, 遊戲是這樣玩的?

回覆 天敵 的帖子

沒錯  還真的看不懂那廣東字

笑傲無雙

猜謎熱潮 發表於 13-1-17 02:53 AM
小鳥持著自己是980版主就亂用職權!!!罪加一等!!現判處砍號死刑

職權用於公事,有咩問題?

回覆 wai721721 的帖子

自己托野托錯人!!
就威脅人地吾托返俾你就鎖號
咁都吾叫濫用公權?!
E單野你又點解釋啊?

我係金庸都托錯個野俾人啦
同GM講佢都會回覆係玩家之間GE問題
佢地吾會理

E+你持住自己係980版主同官方有D關係
就將自己GE錯委於公權身上
咁樣黎要求人地俾返野你

咁都得?!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:29 AM , Processed in 0.039974 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存