2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 2服 月下無恨呃自己組織點卡
樓主: 無言者608
go

[閒聊討論] 2服 月下無恨呃自己組織點卡   [複製鏈接]

我都攪唔清一樣野, 我回月下無恨dog你一個好簡單既訊息,你地可以聯想到咁多野可以狂情奔放到咁..可以要2位 不停噴口水..你地組頻好靜咩-.-仲有提醒你地2個一件事 ~~神父交低比個組織我   d組員既去留我話事@@你地果d  傳說中如果有真係唔服我既人可以離組@@ 我不會留@@   因為我負責只要留住靜心寺就ok~~

最後一句呀 灰狗
唔好無料扮四條 九唔撚搭七
人地講頭盔...你就講牛西
係有料就早小小埋我單~~牙都未撚震呀 老細

心灰-意冷 發表於 13-1-22 03:07 AM
我都攪唔清一樣野, 我回月下無恨dog你一個好簡單既訊息,你地可以聯想到咁多野可以狂情奔放到咁..可以要2位  ...

我挑= =唔好拿同我玩呢套啦灰狗.....神父為人好就眾所皆知既,你?憑咩野垃圾資格可以比個幫主你做??人又7姑碌,吹水又當事實,同人講自己每個月賭十鳩幾萬港幣,我挑你老尾,你賭1億都關我9事咩,,水唔係唔比你吹呀細佬,吹都要有譜嫁死傻西@o@"放心啦,你如果真係接手靜心寺,我相信好多靜心朋友會唔能妥你自願離開~~留返你自己一條傻鳩係到練下打字啦~o~"

仲有你係咪記性差,我係問大佬強 唔係駒哥, 我打7你咪打7你囉,係恰你白底架啦,夠做密頻同我向朵睇下咩字頭咁撚惡,仲有月下無恨DOG 9萬幾隻眼睇到我自己脫組,因為當年有你喱D垃圾人係度鳩串咀我自己脫組你咪扮撚到你打骰踢我出組啦 講撚左半年,唔踢爆你係想比你拎番D自尊係自己組織,你估有幾多人可以幫我做証係我自己脫組丫拿,我又懶得理你條傻7頭=.=我跟神父學好脾氣,你係要狗咬人,你地2個做緊既野真係唔好比我撞到你地2個喱D咁既人,一定嘴爛3刀六眼,    獨頭先生我唔靚仔但比你好樣DD  自拍都搵張靚仔D丫唔該  一收到你張相我真係飯都嘔埋....SORRY

你地又何德何能接手義薄雲天??係既係既    你夠班我唔夠/O\ 你2條旦治 我未驚過  打金庸鳩一條柒一條  你地夠做埋泥啦=.= 鳩UP死KID西    我同你地係度吹金庸係想岩你地嘴型迎合你地喳, 講金庸-.-講數我就叻/_\

回覆 kelvin7282003 的帖子

閒話一句啦  sale?九萬年前囉,我而做判數,借五借錢玩金庸?借錢抽丹兩囗息

kelvin7282003 發表於 13-1-22 02:48 AM
吊..我幾時有話做到高手...
係你自己話自己華山無撚敵 閃中閃  .....
仲有唔係我洗腦...係唔知點解你果邊d ...

华山派 闪中闪 武大 8强都没进过 哈哈

心灰在二服的名字 已经恶名昭彰, 洗人等级,还讲 一副的就算跟 义博 合组织 也不可能打赢他们 静心屎, 期待合服看你们怎样拿坛:D

請你睇番第一界同第2  我係入過8強的^^   打你果界我CUT線你唔好講咁你好勁=.=你LV又低又圈低,估到你以為自己好勁.打武大之前同你係京城客門口同你玩PK講到明要死娃娃既你都逃-.-又幾百隻眼睇住你仲想吹花我PLX  太拳只係得128果位=.=龍無忌先生@@ 我係義博剩係知有獨頭同月下無恨   其他既我真係一個都唔識

請獨頭先生跟月下無恨先生拉番你隻狗仔龍無忌番狗場先 啦     你地鐘意家醜外揚就一直叫佢留言啦下@@

我小白龍本人~ 請大家聽我一句話 無論你們多不爽對方都好請不要把我~小白龍·~和~紫~放上你們爭吵的平臺好不好~你們吵是你們的事!我再說一遍 不要拉我們進來   而且我要澄清一點就是月下無恨他有沒有騙你們我不知道   但是我本人~小白龍~的確沒有受騙月下的確用1530點數幫我弄了四顆大自修丹回來  而且我的密碼到現在也沒有改過~他也沒上我的號    再說義的朋友也不要在抹黑我  月下的確幫我弄了四顆大自修丹可是那些丹我最後都沒拿所以正確來說月下是幫你們義組的絕億峰抽的不是幫我 我也不想拿月的東西反正我不是你們組   免得說什麽幫了我,我還跑去靜心寺說到我欠你們的所以我不拿月下你們弄到的大丹 ~所以別再僵持不下了~不要吵了        有一件事就是我離開義組織的原因是因為月下無恨你實在太沒禮貌了~因為每次和小月你說話你都只會要我白等幾小時再不然連回我一下好像會阻礙到你賺幾百萬一樣  無視我的存在~這是很沒禮貌所以我才離開組織的  不是因為大丹的關係才離組~   如果還有什麽疑問就直接上金庸密我~小白龍~ 我會回答你們的     不過不要再爭吵了~   很抱歉我知道我不應該求月下無恨幫我抽丹不然不會發生這麼多事了~   謝謝你的關心因為怕我被騙的人所以幫我,可是也請你問了本人求證了事實才行動不要亂說話   拜託~ 遊戲是享受的不是生氣的!   不要再生事了    只不過是遊戲幹嘛要動氣 ~      

我上班的時間認識我的都知道,而且我有跟你們說我用手機遠控組頻或是友頻,有時候是看不到誰找我並不是我不想理會任何人.再者,我根本沒有說你什麼,你突然就把大號連小號甚至其他帳號都脫組,這樣只會令人猜疑到底我是不是把你的東西騙了或是有什麼事惹怒了你

月下我說的是有時你回家了啊又或者你在家時~都不回我@@

心灰意冷 你別有嘴說別人 沒嘴說自己 自己跟人說打到死  自己還逃了  你自家人  都有看到

好了啦~不要吵了   binn你是義組的人吧?

各位有膽就不要用假號來說話~很膽小哦 !  就算人家知道你是誰又不能打你啊...=.=開真名又不怎樣~

小白龍 有咩事, 搞清楚才離組.

說真的 小白龍 我真不想在論壇罵你  看清楚 我的註冊時間 誰再開假號   有時真的不知道你是單純 還是真的不長眼 有誰會在人家氣頭上 還找她幫忙事情的 線再整件事情都已經明瞭事誰再搞鬼  你還為了這件事跟好朋友翻臉值得嗎?  搞鬼的 根本沒把你放在眼裡 你還往她組織跑 真不知道該對你說甚麼

心灰個柒頭真係係二服出晒名...
我奉勸合服哥陣一服D人要留意下佢
偷呃拐騙老吹鳩UP P新手縮頭龜樣樣有佢份
真係玩GAME玩到咁臭朵咁無朋友都算極品

點解我下載左官網都玩唔到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:51 AM , Processed in 0.036976 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存