2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 TERA 〗 GamezTera 海外私服
樓主: felixliu
go

[海外] 〖 TERA 〗 GamezTera 海外私服   [複製鏈接]

私服定海外版黎架?@@

τszξ 發表於 13-3-7 05:17 PM
私服定海外版黎架?@@

其實我想講 你呢個問題太深奧 恕我智商太低 答你唔到
唔知你有心定無心, 真知定真係唔知
或者你花三至五分鐘時間睇清楚topic,又或者睇清楚呢區係post d乜野
可能你會即刻明解!

問清楚姐..你一係答係私服一係答只係海外版,唔洗講咁多野,唔知你咩居心定你現實做人好大壓力要搵人發洩0.0
一心問個明白換來小學雞嘴炮

呢個問題我真係唔知點答, 同埋句子結構都好有問題, 海外版或私服 我相信我標題都已經比左答案你
你回覆我即係表示你係想釣魚o者, 我明解既!
最後我表示毫無壓力,我開得呢個post 都係純分享 而唔係答d 我真係唔識答既問題, 如果都係唔滿意或者踩中你條尾傷到你自尊心既話
我同你講聲sorry

你好唔尊重人,唔該你檢討下你自己既說話

我知你係分享,我冇話過你唔係,我出發點只係一個問題,因為我唔熟海外版本當中包括美,歐服都係英文,咁我咪想問清楚D囉,點知有冇人正服當私服?,我諗論壇人人都可以發問,呢個世界唔係只有你識就一定要咁講野...
,我係唔明你點解要咁講野,我問個問題姐,你樂意答我會唔該你,你咁講野又唔係幫到我,你出發點係咩?唔好再講D唔關事既野,SORRY又要話你踩到我條尾?放點尊重唔該

我睇你平時第一頁D留言都睇得出好幫人,就當條問題對你來講係廢話,但我問得呢條問題就係想知道答案,你清楚唔代表我清楚你要明白

最後,你真係唔知條問題問乜野既話,咁就算,我自己都可以試,感謝你既教學

167124357  係私服區問係私服定係海外服, 姐係去日式餐廳問有冇法國菜食  發表於 13-5-3 08:48 PM
asdeq1314  但係你問既真係廢話,下次問之前其實可以先用個腦諗一諗再問=]  發表於 13-3-15 02:51 PM

τszξ 發表於 13-3-7 09:11 PM
你好唔尊重人,唔該你檢討下你自己既說話

我知你係分享,我冇話過你唔係,我出發點只係一個問題,因為我唔熟海 ...

我出發點好明顯係我真係唔明你個句野係up乜...
查實你要人尊重你好簡單...
起碼都學識點表達自己
老老實實 我唔係你肚裡面條蟲
你打個句野出來我真心打左個突,
我標題表達能力差令你唔明..定係你表達能力有問題?
亦或者係你有心釣魚?
btw 由呢一刻開始 我應該會了解 點應對你呢種發問者 唔該哂:)

p.s:私服定海外版黎架?你究竟問緊咩 可唔可以答我, 我好客氣問多次你

felixliu 發表於 13-3-7 09:59 PM
我出發點好明顯係我真係唔明你個句野係up乜...
查實你要人尊重你好簡單...
起碼都學識點表達自己   ...

我寧願你繼續幫D想玩既人,唔好係到再解釋D咩啦,大家都一心想玩隻game,唔岩傾就收線 YOU WIN~~比個獎你啦

τszξ 發表於 13-3-7 10:22 PM
我寧願你繼續幫D想玩既人,唔好係到再解釋D咩啦,大家都一心想玩隻game,唔岩傾就收線 YOU WIN~ ...

我幫唔幫想玩既人都係我既自由, 係唔係?始終我都係分享者。
呢到既人會唔會玩我都監唔到, 我都唔會太在意,始終都係網絡上既人
有d野唔係老奉,我做既只不過係"義務",包括答你問題。
解釋左你唔想明 我都強迫唔到你
另外你覺得我回post就係想嬴? 你諗多左啦
只不過覺得既然仲係唔明
咪花丁屎咁多既時間來糾正下佢囉
不過,你既然想比個下台階你自己既 ,你就繼續認為係我唔尊重你啦   

玩過星曲WEB

有d少問題問吓
問題1.隻Game既人口點..姐係分為老手/新手..邊到較多
因為之前我都有玩過台服封頂..之後重開一隻再升既時候..d低等副本排隊組隊好耐
問題2. 呢個服係唔係得1個sever定係分幾個sever
問題3.最後一個問題...依家呢個服..版本程度去到邊

我已經入左去試,唔LAG,感覺上好小人,我擔心之後出唔到團,仲有一開波有最基本個隻馬騎,姐係台版伐木者村比個隻,唔見人係/t /u 到出字 公會清單到睇到好多公會有D都有3百人,但唔知點解冇人係/t /u 出字,可能呢到唔同正服既設定,或者有第2種既交易/組隊方式

之前冇玩過既人值得來呢到體驗下既~

時武=500 座騎=1000~2000 , 時裝暫時唔見有 1美金=100積分

回覆 shy1207 的帖子

A1. 答你唔到
A2. http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-181008  
       NAEU-181008
      台版等級上限58? NAEU一早就60
下面網址開啟後click new and better dungeons 可以見到已經有60副本
http://tera.enmasse.com/news/new-launch-features#april-9

A3. 大概得1個server(因為睇左個forum好耐,貌似係得一個)

原來我顯卡唔到位,玩唔到0.0  再說要55gb..

玩到 但係有delay=.=
你有無問題?

1.人口一定唔會多, 個Server 係1月先至正式開出來比人玩, 有好多野要上到60先知, 始終私服唔難練
    感覺上同官服既玩家熟練度比,係差好遠....大部份都係未體驗過官服既人。
    從公會對話中得知都係偏向pvp,打得勁唔勁我就真係唔清楚, 因為唔太多時間昇,我依家得果2x..
2同3 樓上答左你

attach:
delay就一定會有, 個server係連去海外, 至少150ping。
呢個server 既 dungeons 同 battlegrounds 係仲未開放,因為有唔少bug仲要fix
其實呢到我自己個人覺得設定有d怪, 既然主要既pve內容係副本但係又唔開放,任務又未完全fix哂
佢應該調高番個exp 倍率 比人上到60去玩pvp
總之, 好似樓上幾位所講,呢個server都係適合未玩過tera 或對tera 接觸唔多既人去體驗

tera正!!想知台服仲有冇人玩

release revison.txt file not found is gamen folder 姐係咩

小ma仔 發表於 13-3-9 07:34 PM
release revison.txt file not found is gamen folder 姐係咩

你少左個txt file 你有冇按錯launcher,可以講下你點裝?

就緊下左個26GB 既野裝完就無啦

卡99.9%1天,真的可以完成?

赤翼﹏告死天使 發表於 13-3-10 12:59 AM
卡99.9%1天,真的可以完成?

我已經不停upload,超種都開埋,呢d 我都控制唔到,幫唔到你

小ma仔 發表於 13-3-9 11:29 PM
就緊下左個26GB 既野裝完就無啦

睇下自己有無按錯launcher, 或者再用bt 檢查download 落黎舊野既完整性
我都係down完直接開來玩, 無任何缺失既檔案
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:38 AM , Processed in 0.042194 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存