2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 勇 Online 〗 全新版本楓葉亂~★仿官方★最新獨家功 ...
樓主: FastesT
go

[海外] 〖 勇 Online 〗 全新版本楓葉亂~★仿官方★最新獨家功能★EP9內容,最新BOSS怪物 ★ 技能 ★ 裝備武器 ★ 技能 ★   [複製鏈接]

如果 有香港人玩  聖門 既 一齊入黎呢個RC 到玩呀

RC ID 8091799

楓葉又更新!!! 更新既次數真係誇張到r 晒頭,不過都算係一件好事黎,最起碼肯去改善一下~

1.聖財團發電廠等級限制更新為190

2.貝諾出現時間調整固定為每天晚上8點,不會每次重啟服務器出現

3.競技場活動加入道具

研磨劑樂透箱隨機出:異界磨石,高級護貝劑,紫晶石,白玉珠

隨機改造卡

http://new.ranfy.com/webnew.asp?id=60

唔知幾時會有載人系統呢

1.測試解決開商店掉線

2.更新忍者武器名稱和外觀

3.新增寵物:利維亞桑

4.新增加五套服飾

5.開放摩托系統

每個零件都可以改色
推進卡開放測試(待完善)
稍候開放雙載系統(未完成)

摩托販賣NPC:機械販賣部
摩托零件販賣NPC:積分販賣部,遊戲幣販賣部

PS:本次更新文件較大,假如不能自動更新請下載0041->0064手動補丁

新手 ID:男兒口大食呂方        SM
一齊玩既加ME^^

隻GAME 月改月 白木 冇人玩家LA 開始 等收皮

taktak168 發表於 13-5-22 09:39 PM
隻GAME 月改月 白木 冇人玩家LA 開始 等收皮

分享一下佢點白木法,等多d 人都知丫ma~

回覆 紫醉金迷 的帖子

佢地E加D出王 時間 就晒 凰王 D人 打 改屬卡 有係 ONJJ咁 個 GM 冇咩腦 人地講佢就改  冇啦啦就改廢劍 搞到 凰王D人 個個玩拳既 都秒人 叫人點玩呀 開一句 平均? 就算 我發現唔到 拳有唔改 比你都玩唔到洛去 入 機 萬蚊 都冇用 有唔可以 1打10  最緊要個GM 想人走 冇計 ^^  玩得洛去既 就加油

taktak168 發表於 13-5-23 12:44 AM
回覆 紫醉金迷 的帖子

佢地E加D出王 時間 就晒 凰王 D人 打 改屬卡 有係 ONJJ咁 個 GM 冇咩腦 人地講 ...

哈哈,我就唔知係咪鳳凰d 人叫gm 改喇, 如果你覺得人地叫就改你咪又同gm 講下囉,你知game 入邊d 人吹到話特首係佢老豆都敢死,我就唔太相信d 人講既野囉,但我同意你講一點就係格鬥太勁,至於你話改廢劍手??? 佢無改過攻擊力,只係將鎖水時間少左,我又唔覺得劍廢囉~
至於你話gm 趕人走? 講真個句,gm 可以乜都唔做架,但我又覺得gm 係好想做好隻game,如果唔係邊得黎咁多更新丫~

回覆 紫醉金迷 的帖子

睇你都係 GM 同 凰王 D人黎 加油LA 十機人都走晒 我地  

taktak168 發表於 13-5-23 01:06 AM
回覆 紫醉金迷 的帖子

睇你都係 GM 同 凰王 D人黎 加油LA 十機人都走晒 我地   ...

你都幾好笑,唔夠人講就話人地凰王 - -

我玩聖門既,我都唔like 鳳凰個班人,有好多玩sm 都過去玩fw 喇,鳳凰人又多,無計架~
唔夠打係因為sm 唔團結,你地自己諗下咩人攪分化喇,個個扮大佬,又要威又要帶頭盔~

回覆 紫醉金迷 的帖子

冇所謂 LA 要走既 都會走 加上有咁多服 玩 只係呢個服一開始玩 好次機好玩 

taktak168 發表於 13-5-23 01:18 AM
回覆 紫醉金迷 的帖子

冇所謂 LA 要走既 都會走 加上有咁多服 玩 只係呢個服一開始玩 好次機好玩 ...

嗯,明白,我自己都玩過好多服,但真心講一句,得非常勇同楓葉係玩得過囉,其他就唔好講喇,
開唔夠一陣又汁左改名再開,我呢d 無乜錢既人都係寧願玩d 穩陣d 既ser 算喇~

回覆 紫醉金迷 的帖子

咁你自己有玩邊個 學校?  請問

不是說 職業平衡 但 終極部 好像 沒有用 好像 垃圾 一樣 血有小 有沒合技 攻擊力 45% 改了去 29% 拳的 叫人玩什麼 =.= 不如 不開    終極 還好

GM將貝王改固定時間 就哂 班鳳凰人
大佬我都明白 你可以駁造就D要返工既玩家
不過事實係你搞到FW D 人勁到傻班 向左走各右走 樣又串 咁聖門D人邊有心機玩????
你個服再係咁落去 唔洗開架喇 大佬本身都打算入$$玩下 你搞到好多老玩家都失望
FW個班  驕縱拔戶 連好多入左萬幾蚊既人都打算 放號= 有意思???//
貝王對玩家就係一個希望 你改返原先既設定起碼可以做到 FW唔會壟斷
依家事實就係FW 玩哂?
有咩意思
GM 你要做生意唔該你公平d FW個人已經好多全身+13 係SM 仲有好多人仲想入點沖裝
不過你咁搞一搞  正走哂個班玩家 最後係你自己fail 唔係玩家
老實講你出5千蚊玩其他服 OR 正服已經可以好好玩 何必係E個服入錢受氣??/
自己想想吧
利申:想入$$玩但成日俾FW 人蝦到唔想玩

我一早無玩了     E個服  E+搞到都唔知點.... 講真楓葉最好玩都係一區二區 E+係出就出左好多新野  但一個校獨大   你覺得仲有邊個會玩..
.我叫個客服 出會裝  有沖轉  好似一區二區咁   佢又唔制 ~~~

仲有d傻x入錢玩c服.(原諒我講的咁直接.)..不管係咩名既服...c服就係c服... 冇有公平同唔公平..gm想點就點..你唔玩就唔玩囉..反正你都入左錢~~

9110258 發表於 13-5-25 06:36 PM
仲有d傻x入錢玩c服.(原諒我講的咁直接.)..不管係咩名既服...c服就係c服... 冇有公平同唔公平..gm想點就點.. ...

呢位網友,人身攻擊喎,入錢玩只係一個支持既表現,每個人都有自己既諗法,
但係咪可以互相尊重下大家呢?
其實公唔公平自在人心,我自己覺得非常勇同楓葉就真係公平~
但至於你話gm 設定係點,講真每個服都有佢自己既設置,如果9成一樣野咪即係好似
青野,2046,光明開個d 咁囉,快閃服,晒時間~

利申:本人都有買積分但都係俾鳳凰打到pk 既人,但我就唔覺有咩大問題,勇online都係人多玩晒架喇~

回覆 紫醉金迷 的帖子

楓葉不會汁...只因為係...gm合併一二三ser 來開呢個ser啊...

其實gm設定改卡活動和貝王的時間是不是特意配合鳳凰的? (改卡活動和貝王現在是鳳凰獨佔, 其他學院完全無機會得到!!!!)
鳳凰人已經很強大, 現在固定時間出貝王,打改卡, 分明想把學院實力差距進一步加大, 更加破壞平衡
gm這設定的用意何在?
如果是想人入錢衝裝搶貝王改卡, 我覺得這做法只會弄巧成拙, 令玩家懷疑gm與鳳凰玩家的特殊關係而離開這私服
希望gm可以調整設定, 讓較弱的學院有機會追上來, 提升平衡度和可玩性
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:15 AM , Processed in 0.047160 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存