2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 求解夢~夢見世界末日
返回列表 發新帖 回覆
go

求解夢~夢見世界末日 [複製鏈接]

尋晚發左個夢, 個夢真係好真實, 同埋我唸左成日都唔知點解, 所以想係度搵人解夢..
一開頭唔係好記得, 之後係知道政府公佈左聽日會係世界末日, 會有好多岩漿由地下爆發出黎, 本身我係屋企既, 但唔知點解好唔小心咁走左出門口, 然後有一連串既野令到我返唔到屋企, 愈走愈遠。
我一直都好努力咁嘗試向返屋企既路進發, 而政府就不停咁叫所有市民去中環一個集合點(本人住係元朗), 果度會好安全, 但我意識知道果度根本就唔安全, 於是千方百計走返屋企。
係返屋企既途中, 有一男一女既熱心人幫我哩埋, 令我不致於比人發現, 到最後我同一班朋友(現實係唔識既)經過一個朋友既屋企, 我突然間肚痛, 去完廁所出返黎, 我D朋友已經走左, 得返佢同佢女朋友係度, 於是我就落樓走啦。
落到樓之後, 我見到一個好大既廣場, 而格離街就係我屋企, 呢個廣場集合左好多人, 全部都係唔相信真係會世界末日而留係度倒數既, 因為我見到我一班朋友(現實係識既), 所以就留低同佢地一齊倒數啦, 我同佢地傾得好開心, 但係唔知點解會拖住左我一個朋友, 之後我男朋友過左黎, 問我到底揀佢定係揀我朋友, 我揀左我朋友之後我男朋友好失望咁坐埋左一邊, 我D朋友就安慰佢, 呢個時候我又想去廁所, 咁就行過格離商場去啦, 去完準備返泥果陣已經聽到好多人係度倒數, 咁我就跑返去啦, 但係已經趕五切, 當佢地倒數完以為無事既時候, 突然間D岩漿爆哂出泥, 係果度集合既人大多都死哂, 我好驚唔知點算仲嚇到腳軟, 而到最後我返到屋企睇新聞先發現, 原來成個地球只有果個廣場有爆炸, 其他地方都冇事==...... 希望有人解到我個夢啦 THANKS

日有所思,夜有所夢,身體的異樣在夢中也會有所體現

梦见夢見世界未日意味着:
身体状况在慢慢恢复,情绪也是呢!今天可以给自己多一点舒展的机会,例如登山、到郊外散步、打球等都是不错的选择。爱情方面,如果能和恋人一起规划你们的未来,会是增进感情的好办法!
梦见夢見世界未日的吉凶:
起初难免有孤革奋斗之感,但斗志激昂,终排除困难,达到顺调,成功发达,尤能得上位之惠肋而更伸张发展。但似乎乏其持久,耐久力,以致虽是成败交加频见,总之大体还算安然,但须防火灾或烫伤之灾。甚好淫。【中吉】

梦见夢見世界未日的宜忌:
〖宜〗:宜摆阔,宜砍价,宜熟读漫画,宜咸豆腐脑,宜单曲循环,宜内讧;
〖忌〗:忌边走边饮,忌人机对战,忌中枪中箭,忌见独自洗澡,忌质疑他人,忌善意谎言。

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我試過 夢見  世界末日係 個地球好似汽球一樣突然爆炸

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:08 AM , Processed in 0.026374 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存