2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座性格分析
返回列表 發新帖 回覆
go

[星座分析] 十二星座性格分析 [複製鏈接]

水樽座1月20日~2月18日
思想超前,理性自重嘅星座。一樣嘅唔愛受約束,一樣嘅博愛,但佢哋仲系唔同射手座;佢哋較著重於精神層次嘅提升,系很好嘅啟發對象。

雙魚座2月19日~3月20日
多愁敏感,愛作夢、幻想嘅星座。天生多情,使佢哋常為情字掙扎,情緒嘅波動起伏也跟脫唔了關系;但佢哋生性柔弱,很中意奉獻,也唔會隨意傷人。

白羊座3月21日~4月19日
精力旺盛、活力充沛嘅星座。性格與愛情多數「橫沖直撞」,但純真嘅個性里冇殺傷力,所以唔使太擔心。

金牛座4月20日~5月20日
慢條斯理嘅星座。凡事總系考慮後再過濾,屬於大器晚成型,情思也比較晚開。佢哋有超人嘅穩定性,一旦下賭注,就有把握贏。

雙子座5月21日~6月21日
變化速度快如風嘅星座。雙子嘅雙重性格常搞嘅別人和自己頭痛萬分,對於事業與愛情,如果肯多花點心思經營,應該會系很好嘅,但...佢哋實喺系太醒目了。

巨蟹座6月22日~7月22日
非常需要愛與安定嘅星座。愛估疑嘅個性,使佢哋喺人生旅途上處處顯得缺乏安全感。但系帶著母愛光輝嘅巨蟹,為了所愛倒系心甘情願嘅付出。

獅子座7月23日~8月22日  
講究氣派華麗嘅星座。獅子系森林之王,理所梗系中意呼朋引伴,有些耐唔住寂寞。佢哋有沖勁,雖然粗枝大葉,但為人講義氣,也蠻有人緣。

處女座8月23日~9月22日
有點淹尖又追求完美嘅星座。缺乏信心嘅個性,常喺潛意識里責怪自己唔夠美好;雖然難免會使心情沈重,但天生嘅優點就系放得開,唔會就此一蹶唔振。

天秤座9月23日~10月22日
愛美又驚空虛嘅星座。憑借天生嘅外交本領,能喺各色人物之間周旋;但有時也回因為過於顧慮面面俱到,而搞嘅自己食力唔討好,腦筋常常轉嚟轉去,當心神經衰弱。

天蠍座10月23日~11月21日
神秘詭譎,令人費疑估嘅星座。佢哋可以很執著,也可以很破壞;喺愛情嘅國度里黑白分明,冇灰色地帶,佢哋對於自己嘅目標相當清楚,一旦確立就往前沖。

射手座11月22日~12月21日
自由浪漫也濫情嘅星座。唔愛受約束嘅個性使佢哋很驚被捆綁,多情嘅天性也使佢哋四處尋求獵物;性情天真,常會傷了人也唔自覺,愛佢哋~就由佢哋去吧!

摩羯座12月22日~1月19日
嚴謹刻板,穩重老成嘅星座。雖然佢哋一向畀人呆板嘅印象,但系呆板嘅人普遍講嚟唔太耍花樣;唔管系喺事業或愛情上,佢哋也都以呢份特殊氣質獲勝!

嚴謹刻板,穩重老成嘅星座。雖然佢哋一向畀人呆板嘅印象,但系呆板嘅人普遍講嚟唔太耍花樣;唔管系喺事業或愛情上,佢哋也都以呢份特殊氣質獲勝!

白羊座3月21日~4月19日
精力旺盛、活力充沛嘅星座。性格與愛情多數「橫沖直撞」,但純真嘅個性里冇殺傷力,所以唔使太擔心。

獅子座7月23日~8月22日  
講究氣派華麗嘅星座。獅子系森林之王,理所梗系中意呼朋引伴,有些耐唔住寂寞。佢哋有沖勁,雖然粗枝大葉,但為人講義氣,也蠻有人緣。
真係!!!

處女座8月23日~9月22日
有點淹尖又追求完美嘅星座。缺乏信心嘅個性,常喺潛意識里責怪自己唔夠美好;雖然難免會使心情沈重,但天生嘅優點就系放得開,唔會就此一蹶唔振。

金牛座4月20日~5月20日
慢條斯理嘅星座。凡事總系考慮後再過濾,屬於大器晚成型,情思也比較晚開。佢哋有超人嘅穩定性,一旦下賭注,就有把握贏。

天蠍座10月23日~11月21日
神秘詭譎,令人費疑估嘅星座。佢哋可以很執著,也可以很破壞;喺愛情嘅國度里黑白分明,冇灰色地帶,佢哋對於自己嘅目標相當清楚,一旦確立就往前沖。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:31 AM , Processed in 0.031551 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存