2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話 貼圖區 及 原創故事 十年回憶,再次退童,各位再見
返回列表 發新帖 回覆
go

十年回憶,再次退童,各位再見 [複製鏈接]

首先強調,並非抱怨,純粹88文

十年前既回憶....我真係有資格講十年前,因為真係公測開始玩,....

玩到大約出左迷裝就無玩,以前玩得好開心,而家玩得好緊迫好急咁,以前無計劃無追求無目的,真係玩得開心好多

而家成日會諗幾時可以2轉,仲差幾多可因先夠買50力玩具,仲差幾多敏先可以快過b23既王之類...

最主要係呢次重新玩,由一開始果一刻,已經知道玩唔長,因為我工作實在太忙太忙太忙....只係想隨便回憶下,但無諗到一玩玩咁長,咁長?  講真以前玩童話...玩下退下5年都唔覺耐,當年果種心情而家真係無可能再有,當年甚至會天真到認為自己可能一世都會係金銀城做買賣,果陣根本唔認為返學同考試係重要,只知雙經係最需要準備!不過都無後悔過既=]

我又係一個極為投入既人,呢次玩仲多左個朋友陪我一齊玩,佢本身無玩過既,所以2條友先可以一齊玩咁多人物哈哈

識我既朋友,再見啦!

多謝果位帶我升lv既死肥仔呀@@佢自己唔玩都唔話我知!

多謝最近過我知要參加小說比賽既朋友!

多謝哂陪傲雲升過lv既朋友!

多謝哂同終極商人交易/訂貨既朋友!

多謝哂係情緣店舖買野買MP既朋友!

重玩既呢次之前無玩果幾年,都經常性會掛住呢隻game,呢次終於重新玩左,做左好多想做既野,以前我未捉過寵...呢次主力玩幻獸師,以前未玩過戰士,呢次玩劍同斧

以前次次上23都唔記路,呢次自己終於學識點行上去

我係呢個ser一開始玩既人係刀手叫樂乂狂,後來好快轉左隻幻獸師,叫傲雲,後來已經轉玩劍,我朋友轉玩斧=] 不過相信唯一識少少朋友既只有傲雲

我以前玩free ser係玩睡ser,我主要玩既人係 樂乂武 , 天樂思 ,點解呢個都講埋,因為以後都應該唔會再玩啦,乜ser都唔會啦

唔係因為隻game唔好,因為我太愛隻game,太投入,生活工作都亂哂,訓醒第一秒就想知檔口清左幾多貨、MP出成點、礦、木、草又採成點,實在太影響到我個人生活中既一切,所以我決定左既然以前遺憾想做既野呢次都做哂,咁.......

各位再見啦!!! 二樓送上一張真心童話玩家既相片!

戰鬥系合照

力商人合照

幸商及買賣佬合照

動畫版^_^
已有 3 人評分Good 收起 理由
一生不變的人 + 2 感謝分享!
為口奔波 + 1 感謝分享!
lacuswai + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 6   查看全部評分

一個專業既童話玩家,為雙經前既準備

大家睇唔睇到乜?
各類飲品、杯麵、計數機(資深玩家應該都知成日要計野...由其掛技)、後備滑鼠、後備電池、N個電話做聯絡(哈哈唔知聯絡乜野)...

重點係時間係上午未夠10點,正在準備一陣10點既雙經,仲係天空屈緊技a_a哈哈

遠離童話...啊唔係....  遠離好玩既ONLINE GAME,會身體健康長命百歲{:qq48:}

已有 1 人評分Good 收起 理由
幻之天闇 + 3 果然專業

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

皇家乂天樂思 發表於 13-4-22 05:53 AM
一個專業既童話玩家,為雙經前既準備

大家睇唔睇到乜?

諗起以前玩真係幾辛苦, 雙經前要買定d咩, 未帶到自己升之前仲要搵定人帶, 唔熟又驚甩底, 跟住果幾粒鐘都冇得休息, 驚死會蝕, e家諗番起真係...

以前我都係咁

我都係係童話公測既時候開始玩,玩下退下,都依然好有感情,轉眼間,就算而家退出了,都仍然偶然會想上去睇下:)
或者,童話真係比左個很美好既童年我,哈
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:26 AM , Processed in 0.034441 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存