2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

求解夢 [複製鏈接]

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

是咁的 我今朝訓教,訓到岩岩 連續發左同1個夢2次
第2次發同1個夢既時間係發到一半已經扎醒左

個夢係咁既
我同緊幾個FD行緊商場 咁入到一間鋪到睇緊野啦 入邊有D乜野賣我就真係唔多記得 但係好記得有好多QR CODE
有好多人拎住電話黎禁果個QR CODE睇野 我D FD都係咁
咁我自己就係到WTSAPP緊
跟住我見到有幾個女仔入左黎,好認得其中1個係我中學時既同學*(PS1) 先叫果位女同學做A先吧
咁A就見到我之後 好似同佢D FD講左幾句行過黎
之後個畫面已經跳到去佢攬住我
個攬既方式係咁的    我正常面向前邊  咁A就由後邊攬住我 雙手係攬住我條腰
之後都係一路咁樣攬住黎行的 未分開過
我就同佢行左出去 一路行緊果時 我有時會同佢十指緊扣 或者 拖住佢隻手仔
之後我個FD打黎問我去邊 我話同緊人周圍行 之後收左線
跟手又有個電話打黎 雖然我接左但冇留心聽個電話
我冇啦啦彈左句我愛你出黎 之後聽返個電話但內容係乜就唔多記得
跟住A問左我句野  我只係聽到好唔好 我答好
之後A又同我講左句  好鐘意攬住你果時既溫度 就算熱熱地我都鐘意 同埋好鐘意你身上既味道
之後A就話行返去岩岩果間鋪頭啦
跟住都係行返去果間鋪頭 跟住我D FD出黎見到我 我就拖住A隻手

然後就熱到醒左

跟手再訓多陣果時又再發
個夢境去到攬我果到就扎醒左

求解E個夢

另一個夢
我老母話發夢 夢到我個妹DSE放榜拎到28分
E個點解
係我老母擔心我個妹放榜?

忍影世界

Ahh...睇到「好鐘意攬住你果時既溫度 就算熱熱地我都鐘意 同埋好鐘意你身上既味道」就想問:你係男定女?如果係男嘅咁大概會有一個女仔鍾意上你吧...如果係女嘅話...唔知喎...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 12:42 PM , Processed in 0.030920 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存