2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖石器時代〗魔王再臨 6月2日開服啦! 呢個夏天不再悶 重 ...
樓主: 小汶子
go

[香港] 〖石器時代〗魔王再臨 6月2日開服啦! 呢個夏天不再悶 重拾那些年一起玩過的石器   [複製鏈接]

解答一下大家的問題喔 :)
本服是希望以大家的付出跟回報成正比
幸運星抽獎也是為了讓大家幫伺服衝人數而開放的系統 當然開得愈多 中獎機會愈高囉

其實本服物品價錢及營運方法是參考了正服跟部份私人架設服 畢竟太強的寵物太容易得到就會使遊戲更加失衡咩:) 還有我門考慮到有些喜歡花費變成獨一無二的玩家 所以考慮到這點公平性 不能盡大家所願我們同事非常抱歉

最後是有關本服服務端
其實大部份私服也是用相同的服務端營運 但是大家設定上是有分別
而本服著重很多bug的修服 及盡量把服設得更公平
最後一句
一個服無可能玩了好久的玩家跟玩了一天的玩家實力相同吧 到時還更快倒閉呢

謝謝大家支持:) 我們會為大家做得更好

笑傲無雙 玩過星曲WEB

小汶子 發表於 13-6-4 02:22 PM
解答一下大家的問題喔 :)
本服是希望以大家的付出跟回報成正比
幸運星抽獎也是為了讓大家幫伺服衝人數而 ...

1. 幸運星1小時1次而非30分一次, 改一改

2. 另外我想知你個HKD1=1點參考邊個服? EVO? 正服?
    勝思正服30蚊300點喔
    EVO就唔知,不過肯定唔洗HKD1=1點, 同埋人地個端好好多.
    再者同你比較下物價
  例如: 79爆女
    http://i tem.tao bao.com/item.htm?spm=2013.1.w4018-2073030249.6.J2nITr&scm=1007.170.0.0&id=23695084231&ad_id=&am_id=&cm_id=&pm_id=

勝思
MM:

二代:8.60~8.64  一队  3元

二代:8.65~8.69  一队  4元

二代:8.70~8.74  一队  8元

二代:8.75+以上  一只  5元

限量版:

一代:8.80+以上  一只  10元

你買1張MM卷整3隻要30蚊 就算你保証只只都8.8以上,都係同正服打和...計埋匯率你平少少但係人地正服喔

BTW我唔係要挑你機,係見你有心搞想比D好既意見你,希望你搞得起你個SER啦.

之前個魔力又係為搵錢但又唔搞唔掂
依家又出個石器又係搞唔掂。咁垃圾...唔好開私服...搞著我地D玩家啦..
又想搵錢...但D野又做唔足

家下只係要基本寵黎打王即....又唔係話要你好勁.連基本寵都冇..唔通真係扲隻凱比去打飛機
多口問句gm你有冇玩過石器?
深戀介子丟左仲要冇得買返...又交易唔到...呢個問題叫唔叫bug

有關幸運星抽獎

今天早上已經更新為30分鐘抽1次 15人開始抽

回覆 zolds 的帖子

親愛的玩家你好

昨天已經有玩家開始在刷王了 所以打王不是問題
所有事都不能一步登天喔 >.^

希望解決到你的問題 ^_^
已有 1 人評分威望 收起 理由
s!u*L!nG -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

回覆 Kit:)` 的帖子

親愛的玩家

請注意你的言詞喔
如果有什麼問題請詳細例出來
太空範只會給人感覺惡意中傷惡意攻擊而已 也請各下自重喔 ^^
如果是有關商城寵物不花錢就要超強寵物的一慨不答囉 答太多啦:)

s!u*L!nG -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

zolds 發表於 13-6-4 04:53 PM
家下只係要基本寵黎打王即....又唔係話要你好勁.連基本寵都冇..唔通真係扲隻凱比去打飛機
多口問句gm你有冇 ...

親愛的玩家你好

請指細查看每一位NPC

如果新手包付送的介子丟掉了可以去找NPC買回新手包打開 介子一樣會有在裡面^^

這次破例為你解答
物品丟棄是玩家自已選擇 所以請先衡量個人是否需要再昨丟棄動作 經玩家丟棄的物品一慨不會作出賠償

希望解決到你的問題

小汶子 發表於 13-6-4 06:00 PM
回覆 zolds 的帖子

親愛的玩家你好

我就係琴日刷王果個人..頂到盡只係刷到2f
而且仲要係冇寵出...3f根本係打唔過...

zolds 發表於 13-6-4 06:11 PM
我就係琴日刷王果個人..頂到盡只係刷到2f
而且仲要係冇寵出...3f根本係打唔過... ...

王1應該出寵OR裝, 無寵好難上王2

另外GM, 又無論壇,又無活動,又唔知咩任可以解到寵,我地可以做咩? 成個SER個個5轉完就坐係度等運到...D幸運星比D分身咩asadd, ddsasde果D抽晒......仲有你話幸運星要黎搞旺個SER...宜加個個開10個分身坐係度等幸運星,有用???......不如你上黎搞下活動送下野帶下打王好過啦~

bozz2010 發表於 13-6-4 07:28 PM
王1應該出寵OR裝, 無寵好難上王2

另外GM, 又無論壇,又無活動,又唔知咩任可以解到寵,我地可以做咩? 成個S ...

中過一次王3卷...都仲係出寶石...
個ser應該係比買點既人玩...

zolds 發表於 13-6-4 07:47 PM
中過一次王3卷...都仲係出寶石...
個ser應該係比買點既人玩...

唔係啊嘛...NO.3都係出石-.-寵去咗邊.....

bozz2010 發表於 13-6-4 03:12 PM
1. 幸運星1小時1次而非30分一次, 改一改

2. 另外我想知你個HKD1=1點參考邊個服? EVO? 正服?

在此解釋一下

我們賣的mm卷 是打[mm 1/2] 直接拿到79等爆石mm直接可以拿去轉 x3隻 所以真的要換算是算3隻不是算1隻

好處1 不用自已練不用自已吃石
好處2 不佔空間 需要時才打[mm 1] / [mm 2] 來召出爆女 即時為寵物轉身

所以是賣30元 是方便愛偷懶的玩家唷~~~

當然玩家可以自已吃石自已練一隻爆女 做任拿1等女

所以並沒有一定要給錢才會強的道理~_~ 寵物打王一樣會有機會得到指定寵物 當然也可以用買的 示乎大家需要

回覆 bozz2010 的帖子

幸運星是會隨機出1-7號卷 當然不一定每一級都是有寵物 但是都是商城物品喔 ^^

當然幸運星獎品不止1-7卷 還有MM卷 寶石啊 會員點數啊 等等等等
☆魔鬼皇☆ -50 多次觸犯版規(3◆),若再發現將會禁言1個月.

總評分:  威望 -50   查看全部評分

笑傲無雙

簡單d講 連出生寵都無送既私服我唔會玩羅... 唔系唔想花時間同努力..系根本無動力玩落去...個gm講到好似開頭送隻好d既寵都好似玩家唔使努力就有回報甘樣... 全自力仿官方既私服都起碼送隻補給寵啊 .. 個服又無特色 又唔系多人 果d所謂新寵 新騎 大陸n多私服一早就有 開服前唔該睇下人地依家d服出緊咩 有咩特色先 你個服呢d特色系人地果d舊野了 我系明挑機既...不過講既都系事實
一個多年正服 私服石器玩家 留名~~

十週年勳章(賀詞)

有職業??

可以新手 送隻寵物嗎?

GM 技能BUG 打王3登出入番去幾個技能唔見咗 可唔可以修理下?

BTW幾時開FORUM? 日日係個帖度講唔係辨法

我到依家仲未開到game,

kome123 發表於 13-6-5 01:36 PM
我到依家仲未開到game,

SERVER DOWN咗唔知咩事~~希望係佢改野~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:06 PM , Processed in 0.041169 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存