2000FUN論壇

搜索
go

求紅國歷史...

小弟真心想求紅國既歷史...

(以下括號內容表示自己所認識的時期)

本來我都係由開SER果時開始玩... (果時所屬 A ser 龍壇聖域 )
但係因為各種原因斷斷續續佐好多次...  (再一次玩果時已經變佐 龍壇魅影 ? )
上一次長玩已經係兩年幾前既事...  (已經變成 櫻焰赤龍 ...)

到近期玩番...
想長玩落去...
卻發現港服FEZ要收山...
錯過了太多...

所以想請問有冇人可以整理一下紅國咁多年既大事件出黎?
(最深印象係全國共用一個好似叫Vent程式既時期...之前之後既大事真係唔多清楚...)

等我留念回憶下都好T__T

十週年勳章(賀詞)

parco1994 發表於 13-6-12 01:15 PM
小弟真心想求紅國既歷史...

(以下括號內容表示自己所認識的時期)

係有VENT時期,因為果時味有RC (SEND野都係MSN,面交收)

[比如某紅國人拉我玩MHP3,因為要SEND好長時間,所以面交 +食飯 快好多.]

果時出左事,就係大團[語音有人講左老帽]

之後大家都Say sorry,好在都冇咩野.

之後紅國都有D軍團頂住,都叫OK啦

其實我個故事POST,都有講好多事.

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:11 AM , Processed in 0.026518 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存