2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之幸福 [新手必看] 米克雷帝國簡介 任務攻略 快速賺錢+升級方法 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] [新手必看] 米克雷帝國簡介 任務攻略 快速賺錢+升級方法 以及詳細地圖 !! 26/6 updated  

✡ 米克雷帝國 ✡

(1)米國街景圖:
米國係一個藍色作主調既城
不論早上定晚上 主城都好有feel 好浪漫
**日板街景:

❤歡迎各位玩家提供米國主城圖片

(2)主線任務攻略:
>>>>>幸福法恩(Fran)網站 <<<<<
進內  選擇米克雷主線

報酬                         推薦等級               前置任務
主線一                4格面板                           8
主線二                5格面板                         15
主線三          等級上限30→35                 25        
主線四               8格面板                           30
主線五             10格面板                           35                       烏貝2
主線六          等級上限35→40                 35      
主線七          等級上限50→55                 50                    龍島1  教國2

(3)酒吧: 權利書任務

❤以上任務進行的地點 請查看本post的地圖 標注了青色的地方!!
♡烏貝或其他地方的任務(8星~14星)暫不列出!

*詳細板:
3星☆☆☆ 純點位

7星★☆☆ 黃色星星是寶箱位置!!!

7星★☆☆ 呆呆龜位置 馬里斯平原第1張地圖

8星★☆☆☆ 它的樣子

❤其他任務可再看下面的詳細地圖

(4)快速賺錢+升級攻略
○○酒吧任務可以到酒吧接取
○○支線任務則在主城內接取 (位置請查看本post的地圖)

♡適合1-10級
(A)5級前
酒吧任務:
1星☆送信任 **[建議接取Lv1送信任務 方便早點開到新技能]

金錢回報: 80

(B)10級前
酒吧任務:
1星☆送信任 **[建議接取Lv11/Lv13的送信任務 有較多的金錢]
支線任務:
吸血鬼任 **[詳情可查看本post地圖]

金錢回報: 800-1200

♡適合10-19級
(A)2星 & 3星任 plus 2個支線
酒吧任務:
3星☆☆☆打狸任
2星☆☆打物品任(哥布林球) **[這個任務不用事前接取 只需接3星任]
                                                 **[地圖可查看地點]
支線任務:
吸血鬼任
雪紹任 **[有點難度 建議組隊3人或以上才打]

路線:吸血鬼>2星>3星>雪紹任
金錢回報:3500~3800

(B)快速打2星任 plus 2個支線任務
酒吧任務:
2星☆送信任
2星☆☆打物品任(哥布林球)  **[這個任務不用事前接取 只需接2星送信任]
支線任務:
吸血鬼任
銀行任 **[新手建議組隊2人或以上 打完自動回城]

路線:吸血鬼>打哥布林球>2星信送>銀行
金錢回報: 約2200

(C)梅花間竹狂刷1星 & 4星
酒吧任務:
1星☆送信任
4星☆☆☆☆打倒卡恰 **[需組隊, 建議5人, 裝備要10級或以下]
                                       **[每次記得先拿魔法白羽 做完任飛回城較有效率]

路線:1星>4星>1星>4星.........
金錢回報:每次1600

♡適合20-25級
(A)梅花間竹狂刷4星 & 6星 plus 2個支線任務
酒吧任務:
4星☆☆☆☆ 打倒卡恰
6星★☆ 打倒愛恩沙茲
支線任務: **[做6星時才順便做這]
吸血鬼任
雪紹任  **[打完自動回城]

路線:4星>吸血鬼>6星>雪紹>4星 ......       
金錢回報:每次約5000

(B)狂刷5星

酒吧任務:
5星★ 打蛇任 **[沒有守護可到資源據點地圖的衛生兵附近打]
支線任務:
吸血鬼任
銀行任  **[打完會自動回城]

路線:吸血鬼>5星>銀行
金錢回報:約 3500

♡適合25級後
(A)地城開寶箱 & 打8星 plus 2個支線任務
酒吧任務:
8星★☆☆☆ **[大寶箱前的一層才有粉紅色的骨頭人]
支線任務:
吸血鬼任
雪紹任  **[打完自動回城]

路線:吸血鬼>地城開箱及8星任>雪紹
金錢回報: 只計任務金錢約5500 + 開箱運氣好可賺超過20000

(B)7星打龜 plus 2個支線任務
酒吧任務:
7星★☆☆ (Lv26) 打呆呆龜
支線任務:
吸血鬼任
雪紹任 **[打完自動回城]

路線:吸血鬼>7星>雪紹
金錢回報: 約5300

(C)狂刷7星開寶箱打鬼 plus 3個支線任務

酒吧任務:
7星★☆☆(Lv23) 開寶箱打鬼
支線任務:
吸血鬼任
人偶師任
地龍任 or 燒肉任 **[打完自動回城]

路線:吸血鬼>7星>人偶師任>地龍/燒肉
金錢回報: 最多約6500 .. 人偶師/地龍/燒肉任選擇星書的話錢會少一點

♡以上任務接取地點 & 完成地點可在這post的地圖找到 !
[留意青色紫色地點!]

(5)地圖:
❥主城地圖

❥凡梅爾山地

❥索恩半島

(6)公會召募區(ob後搞)
公會名稱:
會長:
副會長:
收生要求:

(7) 嗚謝 : 各攻略網
幸福法恩(Fran)
巴哈攻略網
strugardenneo
某日本地圖網

❥以上內容本人製作 歡迎加入米國
已有 4 人評分Good 收起 理由
lc010516 + 1 唔該哂你
ricklee915 + 2 精品文章
?? + 2 雖然我唔係米國,但D排板做得好好呀.+GOOD.
heiyau2001 + 2 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 7   查看全部評分

support*  好似好有心機 !

我諗我都係返米國玩

SUPPORT

有冇其他國既簡介= =
有就好....不過我都係米國出身..........thx

十週年勳章(截圖) Alta活動勳章

搞到我又想去米國玩TIM@@..@@@
點算溫國米國羅國-_-好難選擇~!

好啦我轉米國玩LU@P@

因為睇到樓主篇文 我更確實到我ob 米國既決心xDDD
重記得果陣用泥手屈4星任._.

玩過星曲WEB

你整得好靚呀~ 新手好易睇得明~

好有心機

加油!!我都會玩返米國!!!

十週年勳章(賀詞)

好詳細 我完全唔記得晒點玩   support

整得好有心機

seanka 發表於 13-6-16 01:19 PM
搞到我又想去米國玩TIM@@..@@@
點算溫國米國羅國-_-好難選擇~!

玩果國啦=]

玩過星曲WEB

緊系米國啦!!!

果國我唔鐘意D雪地>_<~~~
今次玩米國LU@O@!!!

seanka 發表於 2013-6-18 00:15
果國我唔鐘意D雪地>_

米/羅/溫

玩米國有高手帶我嗎-3-
我玩賊黑守3隻-3-當然平時都係跑書專用~_~
以前跑書係跑到開到10星書開到R百虎連擊先收工-_-永遠都係1星書-3-
希望可以盡快升快D~_~但都係覺得要學哂技先去打怪最好--
所以1星書路有排搞--

seanka 發表於 13-6-18 11:17 PM
玩米國有高手帶我嗎-3-
我玩賊黑守3隻-3-當然平時都係跑書專用~_~
以前跑書係跑到開到10星書開 ...

我都係米國    
可以一齊打下星書 & 主線任

5星水蛇邊個位多 ??
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:56 PM , Processed in 0.045002 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存