2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 求逆命打卡力斯打法
go

求逆命打卡力斯打法

6lv前 咁我逆命唔推兵 只farm  咁隻卡力吹我唔脹 佢地李星jg 又gk我唔到     但係6lv 我條兵線俾佢1招技清哂  要推反出去  果時佢就走黎走去  我招大都開唔切 下路就死左      我想問下有咩對抗方法    (唔使講出裝果d)

逆命基本上係一只點都會肥到嘅英...因為可以靠你招大汁人頭...線上吾夠打...就走去上下幫拖...幫得多就會順番...都係一句...如果真係打吾贏就吾好打...有時真係吾關技術事...係剋英問題...

同埋你係打咩路...咩叫 我招大都開唔切 下路就死左 ?下路死左關你咩事

回覆 李察斯 的帖子

哈哈    因為我TF 就係要開大技食人頭...但係卡力 會一招技推哂條線俾我... 我就唔可以咁輕易開r 飛下路...但係佢會一推完就沖去下路  (我同佢對線冇問題,係幫路問題姐)
ps: 我打mid 的

笑傲無雙

我唔知TF點打卡力C,不過我可以用卡力同你打,當訓練。

中路對線卡力C的確好難打
雖然之後nerf左W進化
但整體都都屬於buff
這些幾乎都是讓卡力斯進化技能時有更多變化和選擇性的變更。進化 ─ 尖刺拷問(W)可以獲得強大的傷害,高度擾敵能力和極佳的技能可用性,使進化這個技能成為了最優先的選擇,現在虛空尖刺(W)在基礎技能獲得緩速效果,所以甚至在等級一時也有高度的技能可用性。以前選擇孤獨的恐懼(Q)進化前提為假設敵人只有單一目標時,但現在不管敵人是否為單一目標,都會造成額外傷害,但還是以單一的目標傷害較大,讓進化技能孤獨的恐懼(Q)成為一個不錯的選擇。我們也增加了虛空突襲進入潛行狀態時的傷害減免能力來藉此提醒玩家這個有趣的小優點,提高這個技能的可用性。

孤獨的恐懼(Q)
孤立的額外傷害現在調整為 45%。
進化此技能現在附加 8% 目標失去生命的傷害(被標記為孤立有額外加成效果)。
虛空尖刺(W)
擊中目標將會緩速 20%,持續 2 秒。
魔力消耗由 60/70/80/90/100 調整為 55/60/65/70/75。
額外物攻係數由 0.9 調整為 1.0。
現在無法在掠翅飛躍(W)時使用。
進化 ─ 尖刺拷問(W)
現在不會再觸發暗影殺機(被動)的效果。
虛空突襲(R)
進入潛行時的傷害減免由 40% 調整為 50%。

逆命比較屬於執雞技
金牌>R>Q
卡力C單挑能力較皆,故無論前期定之後,卡力斯都較有優勢
===============================================
卡力斯中路是OP的

你有買眼?

逆命打卡力斯我個人認為唔死+farm到 算系甘
"左右2邊草差眼 + 打燈 "
佢地都死就佢地問題=.=

笑傲無雙

其實,卡力C前期(因為冇咩血)一比人CC左好易死。你可以係咁同佢鬥魔,佢一冇魔用3技果時,就叫JG OR 你比人壓路果時都可以叫JG GANK。

跳過黎 黃/紅牌佢 q佢
call gank.
W你 企怪後 保持距離
尾兵 就A佢
探索者的護臂
唔好亂博 卡力斯放哂三招技好高傷害

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 12:40 PM , Processed in 0.036748 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存