2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 刪除帳號紀錄
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 刪除帳號紀錄

唉~改左版之後玩唔到
我岩岩刪左魔力 重新裝返 裝完之後係登入話面到見到好多唔屬於我ge ac帳號
想問下有咩方法可以刪左佢??
同埋當我係線上領航員,按伺服器狀態,就會出現"404錯誤"...重裝左幾次都係咁
有冇人可以教下我 煩左好耐><

唔係好明你想說什麼?
1)你說已入到去打遊戲帳號這部分,有這不屬於你的帳號,你可以不理,重新輸入你的帳號就可以了,因為有人推算這些帳號是工程人員測試時使用的,我重裝完第一次登入都有出現。
2)既然你已入到打帳號這部分,點解又會係領航員出現問題?

佢意思 應該係想刪走 打帳號密碼上面果D 1 2 3 4 5 6 7 太多@@

回覆 門徒 的帖子

係 我意思就係咁:o

第二個問題係 雖然我可以用領航員入到game,但係每次我係領航員按“伺服器狀態“都出現“404 找不到路徑“之類嘅野  依家係玩到,但我覺得呢啲問題 好煩 睇下有冇方法攪攪佢

回覆 門徒 的帖子

係 我意思就係咁:o

第二個問題係 雖然我可以用領航員入到game,但係每次我係領航員按“伺服器狀態“都出現“404 找不到路徑“之類嘅野  依家係玩到,但我覺得呢啲問題 好煩 睇下有冇方法攪攪佢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 09:08 AM , Processed in 0.042792 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存