2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 有咩英可以壓到達瑞斯?
樓主: -o細粒o文-V-
go

[閒聊] 有咩英可以壓到達瑞斯?  

狗頭
鱋魚
JAX
慎都OK
但要出血裝同回血裝

忍影世界 笑傲無雙

回覆 小胖胖 的帖子

所以達瑞斯咪會走兵線 咁你咪可以係兵線到搵多幾個銀 吸多陣經

thx for share........
已有 1 人評分威望 收起 理由
〞kIu﹑ -5 文不對題

總評分:  威望 -5   查看全部評分

小胖胖 發表於 13-8-5 06:29 PM
你打D銅牌仔唔好出聲...
慎...輸出低壓線力更本不足
我推左兵入你塔冇被動 你根本好難食兵

先回覆嘉文
你嘉文E Q 起飛佢一秒 (佢梗係唔會企定定俾你打)
個一秒夠你 A佢啦係唔係呀仲有點燃
一個俾人剛剛打完既達叔仲要同我打既就係白痴(滿血打殘血邊個嬴???????????)想反打我??鐵牌仔??
佢夠膽就同佢打過
嘉文實嬴,(6LV後就盡量唔好滿血打) 你係唔係露,達瑞斯呢隻完全冇突進技既角,點夠嘉文打
2LV 一波唔打到佢殘廢 佢燒豬還神喇 仲有嘉文隻手都長過你 你話達瑞斯係唔係弱到喊 仲想同嘉文打

慎:輸出低.........哭哭 我認慎招Q係1-2LV 個陣好弱,3LV 140血 CD又短 唔洗魔, 我一直POKE 你吹?
你Q我 我W 線上都可以POKE到你回家
冇錯,慎係塔底係比較難食冰, 咁我係塔底食你又做到D咩???睇住我食冰LOR,  上6後 我都可以飛去中下路幫手助功
你又吹??經濟差距-,-又會有幾大,你想推我塔 我咪帶傳送LOR  

毒佬...多血就得

wan548673 發表於 13-8-7 04:34 PM
先回覆嘉文
你嘉文E Q 起飛佢一秒 (佢梗係唔會企定定俾你打)
個一秒夠你 A佢啦係唔係呀仲有點燃

嘉文淨係e q a(被動) 呢一波
冇乜持續輸出架
除非你食紅水起手就勁
當然除非智障先會同你硬換
但係紅水成本高 回報就要睇你食多幾隻兵 或 囉唔囉到人頭
同埋達叔a w 係即時刷生當重置普攻 重減埋攻速移速20% 你點樣同人換呀??
達叔被動又OP 最緊要你EQ過黎A完 D小兵叫打埋你一份
你既小兵又有可能因為距離問題唔會打達叔

你話嘉文Q兵Q英Q到冇血打一波我條氣都順D
銅牌真係銅牌 活在自己既世界中

慎果PART就重柒
慎係用能量...Q60 W50 當自己無限用?
被動同Q囉尼食兵 你就冇能力換血
用Q被動尼換血 食唔到兵
用得多Q W 就好易冇能量
你有冇打過白金以上既上路架???
你知唔知前期食少10隻兵個影響有幾大??
2隻兵就差唔多1支水..你試下同人隻揪多150血個優勢前期有幾大???

推兵入塔之後有乜用??睇到呢句說話我就知你非銅即銀最多金5 就算係金5九成係磨上去OR搵代打
偷BUFF GANK中路
你去支援??咁上路批兵呢??支援唔到就輸埋Lv
傳送??
你知唔知上路無點燃好易輸線
可以比人塔殺 ,JG gank人有機會殺唔到

咁認真做咩 本時張帖早就沉左

小達我愛你 發表於 13-8-7 08:34 PM

討論區 討論下o者
同埋順便 教精d傻仔 唔好以為打嬴D銅牌仔就活在自己世界

小達我愛你  打錯左 *平時  發表於 13-8-7 08:41 PM

玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

求其一隻蓋倫都壓到
如果想佢兵都食唔到 建議趙信

x健三x 發表於 13-8-8 09:08 AM
求其一隻蓋倫都壓到

唔識扮識...
蓋倫100%壓唔到最多55波
但係唔小心比人單殺一次成條線可以唔洗玩
趙信6LV前可以壓到 但 6LV後比達叔壓返轉頭

小胖胖 發表於 13-8-8 04:15 PM
唔識扮識...
蓋倫100%壓唔到最多55波
但係唔小心比人單殺一次成條線可以唔洗玩

你識閃佢招Q 再加速轉
或者直接Q再轉 你有被動同佢換血實贏

趙信6LV前壓到佢成舊屎咁 6LV後已經唔洗驚係咪?>?

x健三x 發表於 13-8-8 05:29 PM
你識閃佢招Q 再加速轉
或者直接Q再轉 你有被動同佢換血實贏

識條春咩你
你1開Q(蓋倫Q技好大聲 所以一定知)
達叔就QW(睇距離) 就算蓋倫Q到沉默緊  達哥W技都用到 因為已經開左
呢個時侯你可以走或打 小兵+W技=-40%速
6級前就算硬打都未必輸
6級後一定嬴
加上蓋倫又係D  QE之後就冇持續輸出既英雄 E,W技CD又耐 被動緊又唔可以入戰場 達哥有POKE
出血裝防達叔爆發 出殘暴比達哥一套打殘
你連D特性都唔明

趙信上6級前壓到屎咁....我真係笑左
笑你諗野天真
天真過呀GILL
你打銅牌就可以壓到人PK

小胖胖 發表於 13-8-8 07:03 PM
識條春咩你
你1開Q(蓋倫Q技好大聲 所以一定知)
達叔就QW(睇距離) 就算蓋倫Q到沉默緊  達哥W技 ...

老老實實
蓋倫兩LV直沖QE過去達瑞斯肯定唔夠換

趙信都係2LV爆發力強既英
一波至少帶走一半血

我地都唔洗為小小問題而嘈 你有你睇法 我有我睇法
各有各意見 你認為自己既睇法岩既隨你 我錯既都隨你

x健三x 發表於 13-8-8 07:08 PM
老老實實
蓋倫兩LV直沖QE過去達瑞斯肯定唔夠換

當達哥真係2Lv唔夠換
上6 1定嬴晒呢2隻

笑傲無雙

小達我愛你 發表於 13-8-7 08:34 PM

你仲唔明 ~

支持派同反對派 ~~

有人好撐達瑞斯 係單挑神角 , 似乎係冇英可以壓得爆佢

真心好想調番轉問一問小胖胖 ,, 唔好得個講字 ~ 我真心求學 , 睇下有冇人可以試下 用哂唔同角打佢隻達瑞斯學下野 .. 紙上談兵 , 講咁耐 , 每個人都有唔同既觀點 ~ 一直係到撐自己既 ~ 唔夠打就變坦裝  , 塔底食兵  或者完壓對方冇難度 ~~

得 !  你答我一個問題就得   ~~ 達瑞斯如果係咁op ,  中路 已經見到佢既存在啦 ~ 點解仲要留係上路 ? 佢唔夠爆發 ? 問題係邊好簡單  ,佢易比人放風箏  ~

咁如果換隻lux 打上路 又得唔得 ? 唔通 轉左上路  達瑞斯會變左嬴果個= =??  <--  呢條問題真係求解答

我都想求埋小胖胖個 正ac  係咪鑽石哥 , 如果係咁 我真心跪拜 -__-

kuRt` 發表於 13-8-8 09:52 PM
你仲唔明 ~

支持派同反對派 ~~

你唔好曲解我意思
我只係睇唔過眼d人 唔識扮識 誤人子弟
明明隻英雄被counter 講到counter返人轉頭咁

達哥對線op係事實
呢個對main top既人 冇乜邊個唔同意
怕風爭 但係又可以話唔唔怕
睇下招E技拉唔拉得中人
一般遠攻上路體質較弱
拉中一套 唔死都重傷

同埋我無講過達哥係無弱點: 對線勁團戰弱 後期輸出不足
只不過放風爭果到比較大爭議

好簡單:
達哥唔適合打中路, 後期輸出唔夠 手唔夠長 做唔到組團poke 近戰食兵又會比人風爭
達哥招E得550距 求期一隻mid既AP都手長過佢啦 "正常無可能拉中"
但係TOP既遠攻一般都係普攻500-550 "係有機會拉中既"
呢點你明未呀??

同埋你個凱能果到ken1xxxx 咪解答左囉
佢結論都話可以壓到又可以話壓唔到

小胖胖  冇計,我都講左原因,d人個腦諗埋一邊,活在自己空間 最好搵個局外人分享經驗,or d傻仔試過咁樣比人打爆之後慰藉自己 唔係我渣係對面隻英雄COUNTER我,HAHA   發表於 13-8-9 12:16 AM
ken120594  拖我落水.. 比起電猫 光盾quinn較令達哥無解 特別係farm出一把破敗王者之後..  發表於 13-8-9 12:05 AM

x健三x 發表於 13-8-8 09:08 AM
求其一隻蓋倫都壓到

達哥係羸穩羸蓋倫的  係d唔識玩既人 先會驚佢一套q e  之後食哂佢套技 先會輸

正常既話 直接同佢平a  蓋倫輸硬  至於趙信呢 JG住上路或被單殺過 先會有食唔到兵既可能  經驗問題 趙信就沒咩大意見 但識玩既達哥係穩羸一隻識玩既蓋倫  

ken120594  我之前有練過佢 另外我得這個ac  發表於 13-8-9 12:18 AM
小胖胖  KEN哥 大家見解好相似~我怕比人話我開分身AC  發表於 13-8-9 12:09 AM
小胖胖  KEN哥 大家見解好相似~我怕比人話我開分身AC  發表於 13-8-9 12:09 AM

笑傲無雙

小胖胖 發表於 13-8-8 11:22 PM
你唔好曲解我意思
我只係睇唔過眼d人 唔識扮識 誤人子弟
明明隻英雄被counter 講到counter返人轉頭咁

唔好怪我重覆又重覆咁講 ~
因為我講過好多次 ~ 我覺得你又冇乜正視 ~ 當然 .. 唔好當我搵野黎嘈

我自己好中意玩達瑞斯 ~ 不過試過比 凱能 之類既 遠程技能 / 普攻 傷害既壓爆過 ~ 係我技術唔好啦 ~

但係我覺得 ~ 講近程 冇咩野好講 佢的確暴力 , 遠程英 講到好似冇乜好怕 ~

真心報上名來 或者 整番場 達瑞斯比小弟學習學習 ~ 真心求學 ~ 反正你對達瑞斯呢個POST 咁有研究 , 比人學下野見識下都好 ~"~  小弟虛心受教 ~ 其他野唔洗多講 , 搵隻凱能  約瑞科   杰西 之類對下  了解下點樣打爆 遠程  我就心滿意足 ~~ 多謝指教

小胖胖  凱能果到我冇一口 咬定架....因為我真係想知 但係乜野jax 嘉文 悟空 蓋倫 唔x佢唔得啦  發表於 13-8-9 12:44 AM
ken120594  約歲科羸 傑西輸 凱能沒aoe poke技唔會太慘 盡力睇失誤試下打一波 至於團戰方面 3隻都有用過佢  發表於 13-8-9 12:30 AM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 06:38 AM , Processed in 0.034188 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存