2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 升得咁高LV 原來用外掛
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 烽火卍烈焰
go

[心得分享] 升得咁高LV 原來用外掛   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

阿呠仔 發表於 13-8-18 02:05 AM
純手動升到55級路過

55甘高有冇圖,吾係好信,53,54就見過

玩過星曲WEB

講真,呢隻game有無外掛都好, 都係1,2個月就收得皮, 玩家流失既game,
實在是太普通的一隻做任升lv game, 毫無特色~
我都係番去玩番d 鬼佬game算~

玩過星曲WEB 忍影世界

人地升就快我就手動升得慢
點都叫唔公平,我就死升爛升,人地用掛訓左都升到
好多game都係太多掛汁得
其實人地用掛的確唔使理,佢有佢玩我有我玩,佢唔搶到我怪就得

回覆 japi0256 的帖子

你咩SER呀?

回覆 阿呠仔 的帖子

納維亞 可能我少玩55真係未見過

初初接觸幻想神域到呢家感想
最好玩最開心的地方係搶封測ac,公測一堆人做唔到ac,就只有呢一段時間gm就會做野
然後到18號,50級後還未更新,一眾傻佬唔知為乜升等也不如外掛狗快,你56級一堆外掛頂多花多5,6日又上到56級,你練得咁落力外掛狗表示賣10蚊hk一個56級,不,呢家仲係賺錢工具賣住20蚊先,遲多一兩個星期隻game變死城唔洗10蚊賣你,花幾日就56級每轉幾百蚊,一堆外掛狗普遍係大陸狗人士多,黎香港永遠冇貢獻,只有破壞,最曾d大陸狗,別以為班蝗蟲黎香港消費係好事,破壞物價樣樣野貴晒,部份人士好欣賞大陸狗所為,ok你用外掛開心一時光,就算冇天收gm唔收,你只不過是一隻棋子黎,整死一隻game的棋子,你冇體驗過隻game亦冇自己升等的樂趣,雖然呢隻係悶game黎,因為後面升得痛苦,手動式機械升等當然用外掛舒服,本來初初很期待幻想寄予厚望但到18號,我強烈感到耐玩到不足,港服的命運必定死得快過台服十倍,原因,一堆冇能gm一堆破壞公平的外掛

初初接觸幻想神域到呢家感想
最好玩最開心的地方係搶封測ac,公測一堆人做唔到ac,就只有呢一段時間gm就會做野
然後到18號,50級後還未更新,一眾傻佬唔知為乜升等也不如外掛狗快,你56級一堆外掛頂多花多5,6日又上到56級,你練得咁落力外掛狗表示賣10蚊hk一個56級,不,呢家仲係賺錢工具賣住20蚊先,遲多一兩個星期隻game變死城唔洗10蚊賣你,花幾日就56級每轉幾百蚊,一堆外掛狗普遍係大陸狗人士多,黎香港永遠冇貢獻,只有破壞,最曾d大陸狗,別以為班蝗蟲黎香港消費係好事,破壞物價樣樣野貴晒,部份人士好欣賞大陸狗所為,ok你用外掛開心一時光,就算冇天收gm唔收,你只不過是一隻棋子黎,整死一隻game的棋子,你冇體驗過隻game亦冇自己升等的樂趣,雖然呢隻係悶game黎,因為後面升得痛苦,手動式機械升等當然用外掛舒服,本來初初很期待幻想寄予厚望但到18號,我強烈感到耐玩到不足,港服的命運必定死得快過台服十倍,原因,一堆冇能gm一堆破壞公平的外掛

此game的命運必定死亡,只是時間問題,而言此game死亡此公司可以倒閉,因為alta力薦的所謂鉅作都搞成咁,下一隻推出的遊戲不但失去信心,新game維持多一天都感到存疑,係會仲有d盲目支持者,不過係一堆外掛狗支持,因為你又唔做野佢仲賺得多過你,我呢篇野可以你唔信,繼續放蕩乜都咪做,佢出d活動又係膠,做晒3個成就送垃圾,封測活動打世界王,其實呢家都有得打源神,冇乜野好玩,商城既野又廢又冇用,買完包包買包包,買完福袋買福袋,頂多日後出坐騎不過我唔x買,出得黎,唉,每伺服器頂多俾500個死守玩家同1000多個外掛狗俾你,分流到時剩3個,又係時間合服,不,都冇人買點合黎托咩,又出xx傳奇,唔好感到出奇,就係咁奇,唔係邊得來十幾隻傳奇game

此game的命運必定死亡,只是時間問題,而言此game死亡此公司可以倒閉,因為alta力薦的所謂鉅作都搞成咁,下一隻推出的遊戲不但失去信心,新game維持多一天都感到存疑,係會仲有d盲目支持者,不過係一堆外掛狗支持,因為你又唔做野佢仲賺得多過你,我呢篇野可以你唔信,繼續放蕩乜都咪做,佢出d活動又係膠,做晒3個成就送垃圾,封測活動打世界王,其實呢家都有得打源神,冇乜野好玩,商城既野又廢又冇用,買完包包買包包,買完福袋買福袋,頂多日後出坐騎不過我唔x買,出得黎,唉,每伺服器頂多俾500個死守玩家同1000多個外掛狗俾你,分流到時剩3個,又係時間合服,不,都冇人買點合黎托咩,又出xx傳奇,唔好感到出奇,就係咁奇,唔係邊得來十幾隻傳奇game

回覆 esa88941 的帖子

你用外掛隻game耐玩d,有外掛隻game死快d,玩家走一個走兩個三個一齊走,不過其實有冇外掛都一樣,只係速度問題,你都冇野俾人玩,去到56級唔係天天刷就晚晚刷,血流既地方感染左病毒(外掛)又唔理,致命傷係隻game本質,當呢家完全冇外掛,物價所有野正常咁又點呢?你更新得咁慢成隻蝸牛咁,你搵唔到有同類倍你等都咪洗指意其他人做埋蝸牛跟你走,越拖得一日越危險,知否你現在已步向死亡?一日唔睇醫生(更新)一日唔食藥(活動)你都會悶死,你死唔緊要,最慘係出過錢支持你既人結果你咁快死,一係你就快d死,唔好唔生唔死,剩返d病毒滿佈全服

回覆 esa88941 的帖子

你用外掛隻game耐玩d,有外掛隻game死快d,玩家走一個走兩個三個一齊走,不過其實有冇外掛都一樣,只係速度問題,你都冇野俾人玩,去到56級唔係天天刷就晚晚刷,血流既地方感染左病毒(外掛)又唔理,致命傷係隻game本質,當呢家完全冇外掛,物價所有野正常咁又點呢?你更新得咁慢成隻蝸牛咁,你搵唔到有同類倍你等都咪洗指意其他人做埋蝸牛跟你走,越拖得一日越危險,知否你現在已步向死亡?一日唔睇醫生(更新)一日唔食藥(活動)你都會悶死,你死唔緊要,最慘係出過錢支持你既人結果你咁快死,一係你就快d死,唔好唔生唔死,剩返d病毒滿佈全服

第一句打字快說錯係用外掛隻game冇咁耐玩,官方咩態度好耐之前都清楚,所以肯定外掛賺多過佢數十倍錢,趕走外掛最好方法咪幫襯佢,同埋休閒game就是用休閒方式玩,冇人玩外掛都唔黎,gm態度係放懶,玩家亦可放懶地玩,隻game都玩晒d野9成乜都玩過晒,有d野係可以唔洗玩,留下是還有樂趣,新鮮感已0,冇樂趣不久變死城

第一句打字快說錯係用外掛隻game冇咁耐玩,官方咩態度好耐之前都清楚,所以肯定外掛賺多過佢數十倍錢,趕走外掛最好方法咪幫襯佢,同埋休閒game就是用休閒方式玩,冇人玩外掛都唔黎,gm態度係放懶,玩家亦可放懶地玩,隻game都玩晒d野9成乜都玩過晒,有d野係可以唔洗玩,留下是還有樂趣,新鮮感已0,冇樂趣不久變死城

玩過星曲WEB

平平凡凡 發表於 13-8-18 01:54 AM
乜你有玩嫁?
我以為你靜係玩單機game同外國online game添!

我果D 叫做陪FDS試玩下咁...  

hixo001 發表於 13-8-17 01:10 PM
請問樓主,有外掛影響到你d咩=_=,唔好理咪得lr 大把on nine game 都有外掛 ,d人咪又係挽左幾年仲係到挽 雖然 ...

外掛都可以容忍 怪唔之得黑橙之流可以生存到衣家

企係客觀立場去諗,隻game一早講明唔會不停出新系統綁晒你d時間,亦想大家慢慢去挽,而且先開左4日,你地爆晒肝咁衝上5x根本係違背左開發商本身既意願,而且封頂99講左永遠唔會開新lv,你咁辛苦衝咁快做咩?排行榜都未開,你地衝到上5x有人知咩?有既..陪你地爆肝果班人知囉..有咩野好處先?傷肝傷身又傷心,有時間多出黎溫下書睇下波仲好啦,到最後始終有人升到99之後等人地追上黎,你唔好期望開ser4日就有更新先得嫁,而且alta講過9月會開100層塔,到時大家咪可以爆99囉,呢家先enjoy下隻game,草下50防圖,去掘下材料,做下彩蛋任可能下星期三就有更新呢??

隻隻ONLINE GAME都有外掛,人地用關你鬼事咩,唔明點解個個都針對FFO
你係唔玩就同你SAY個BYE啦

tommy01110  *做  發表於 13-8-18 01:30 PM
tommy01110  我一路玩緊,就咩要話我唔玩就早抖ToT"  發表於 13-8-18 01:30 PM
MingMing_  你係唔係on79,你唔玩就早抖啦  發表於 13-8-18 01:21 PM

回覆 tommy01110 的帖子

人地用唔關你事?  外掛戈d勁高lv  又有大量外掛得番黎既貨幣 交易完全被拉高價錢  
呢家唔係針對隻game  係針對外掛  有人話容忍其他game外掛咩?
可能你無睇清楚件事  FFO本身無咩問題  好唔好玩見仁見智
但有左外掛破壞遊戲公平性  我諗唔到點解要去容忍??
可能你覺得用外掛係岩  咁無野好講
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:34 PM , Processed in 0.035081 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存