2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 紅塵被圍攻的原因
樓主: cs1478963250
go

[閒聊討論] 紅塵被圍攻的原因  

pokajai 發表於 13-8-19 05:16 PM
一定有,
唔好問我有無圖
我自已都奪書中,唔得閒時時刻刻影相....

講真   你無圖真係得個up 字   
咁有咩好講  你話我黑你   又無圖  咁講乜?
btw  我對黑書既睇法同夜愁一樣  係活動黎
只係唔想搞到魔塚犯眾憎先唔做呢樣野

回覆 ☆無賴★ 的帖子

唔認唔緊要,因為我無圖

係奪書時有心影你相先居心可測

pokajai 發表於 13-8-19 06:06 PM
回覆 ☆無賴★ 的帖子

唔認唔緊要,因為我無圖

你明唔明...可以拉番上去睇戰鬥紀錄...
姐係奪完書先睇..

紅塵比人收左皮,五比入SO洲   笑左

紅塵柒曬

紅塵柒得黎幾好笑,有幾件過左台服新服玉山之巔,睇個勢應該冇得玩,開個爛鬼惡人谷比人打到雞飛狗走,咁何必呢

無錯紅塵真系柒撚晒, 無錯紅塵真系好柒
魔塚快d開埋依幾晚星期3維護無左英雄貼依個bug有排你地柒

有時D野, 唔好睇一次半次, 眼光放遠少少, 睇上圖, 係前幾日既數, 得番半個鐘都可以追回殺數+WIN雙倍人頭, 有時D野唔係開追殺果方先WIN

我唔明點解打機可以打到又嘈交 又仇殺.. 唔知為乜..
大家打機都係為左消閒娛樂
就算你夾硬話: 我打死你好我開心喎 之類O既鬥氣無謂說話
我諗你地咁做都唔會開心得去邊掛

至於 問題重點 好似在於黑書... 真係利字當頭 阻我發達咩都誓係假咁...
黑書咪黑書囉 遊戲係咁做係咁玩
但無理由話: 你紅塵邊個邊個黑我 你成個幫都係衰人    咁掛?????
大家唔覺得有問題?
一個半個 黑你 就人地成個幫都犯眾憎??
最多你咪加個關注囉 鍾意你咪下次打返同一個人囉 唔駛話晒人地成個幫掛
再者 人黑你你又可以黑返人O既姐 呢個遊戲項目都係設定弱肉強食架啦

講真 我就盡量都唔黑人書
除非一入到去就洗劫一空 要黑書交差 或者 俾人黑過書黑返
我君子堂跑咁快都唔駛黑啦 又唔係秒人 自己奪仲快過黑
咁大家各自衡量下黑書好定自己奪好 無謂黑人書搞到俾人話 一個半個都唔好

講個故事
話說以前就好興打信長 咁我同D FD一齊係網吧打
玩親DOTA GAME D人好易扯火架嘛
咁我個FD打得唔好 我係咁小佢
咁佢都知自己打得唔好 爻唔到 但咁都嬲架嘛
卒之就小Q我 你咁嘈做咩姐 打機為咩 打機尋開心架嘛 嘈乜撚...

你地話 打機尋開心架嘛 嘈乜撚
總之 打機都係尋開心姐 駛唔駛搞到仇殺咁呀.. 殺左你老豆咩

BTW 無情你收皮啦
打機打到你咁柒仲咁多野講 冇個幫想收你
你劈掉重練啦 你真係好柒
咩紅塵唔俾入蘇州 關你撚事咩 威都冇你份啦 傻西

仲有 護書... 有時會打錯 始終唔駛開紅都打到你地
同盟麻煩將就下 我有次仲打錯同幫會TIM 因為有自動尋敵
如果一個半個黑你地 麻煩CAP圖
但始終係護書 咁除左敵幫可以打之外其他都唔打得 咁好難玩

同埋一個幫有咁多人 好難保證邊個邊個唔守規舉
又唔係個個都會上RC 總有D遊離分子唔知頭唔知路打錯人

甚至 同盟之間可能有某對人 之間有牙齒印
無理由佢地之間O既事 牽連成個幫會掛
自己唔妥某人就要自己個幫打人地個幫都唔岩啦

☆無賴★ 發表於 13-8-20 01:04 AM
你明唔明...可以拉番上去睇戰鬥紀錄...
姐係奪完書先睇..

你明唔明...我係行過見到係度殺人...
請問如何睇?

我先講明一點
魔塚紅塵都有殺人, 仲要唔一定係敵幫 / 敵同盟

只係唔想搞到魔塚犯眾憎先唔做呢樣野

你無做到, ok 你咁講我咁聽, 信住先
但唔好講到你成個幫都無做過
係一定有

成日扮受害者真係好令人嘔心

紅塵d人真係幾禮義廉!

平時你地人多打贏人就開哂帖串人?
到唔夠人多人俾人封哂城 時,就話讓人唔同人打?
你地追殺贏左殺數就cap哂圖放上來?
到你地輸返殺數就叫人唔好睇一兩次的結果?
即係咩?         即係字就你地贏 ? 公就人地輸?
咩都係你地講哂?

我只係路過的細幫幫員,但我見到係魔塚即使明知唔夠你地人多時都企定同你地打!
但你地一冇足夠必勝把握時就龜縮避戰?
仲自稱第一大幫?拎d骨氣出來啦!

點解魔塚開紅塵追殺,但殺數輸到咁.....又成日係到開追殺....咁厚面皮=.=

笑傲無雙

大佬  打交用腦嫁  龜陣百草算咩  

回覆 AndyW123 的帖子

輸就唔打??呢樣咪就係我講的野!
唔通要好似你地咁?要有100%勝算先敢打?

全服都知你地人數多魔塚成倍!但點解人地明知都要同你地打?
呢個問題你地應該自己諗下?
我覺得輸贏都係其次,重要的係?你地連面對輸的勇氣都冇!

你地人少關我鬼事。
知唔夠人仲去送頭你有冇腦?
定係話你有勇無謀?

我睇到我笑左出黎

一個幫 名叫紅塵

次次打追殺令一輸緊就退到唔知邊到

之後集人集半個鐘先出黎

仲要一定多人過魔塚先肯打

一個幫 名叫 乂魔塚乂

次次打追殺令 贏同輸 多人定少人 都照打

如果你覺得咁樣刷人頭好威你咪繼續刷囖

利申 魔塚骨幹 海嵐

打追殺唔係做SHOW比人睇, 唔係人地一日四次, 每四個鐘頭開一次, 我地就要食晒, 人地開追殺, 唔一定要場場應戰, 唔打1日半日, 就話歸百草, 封SO州........
英雄咀炮既始創人, 查下歷史先拎出黎講

開追殺頭一分鐘 :  

開追殺一分鐘後 :

一開追殺就有人清蘇州幫地 你地咁樣刷掛機人頭又點樣一回事

我地打追殺一星期殺2000uP個人頭 實情係你地D人話唔想企百草
後面清完打前面 陣都未開就死晒
我理得你個幫贏同輸 多人定少人 都照打
下下都好似你地咁開晒貼講到好似我地比你地屈住黎打咁咩

實況【魔塚:無論人多人少我地都打!!】 :

魔塚?人多人少你都打,你咪又係有人先去打 ?

輸左就輸啦 瀨少人?

Ps:有圖有真相 唔好逼我次次打追殺令都好似做功課咁做記錄

睇唔過眼的 慕容蕉字

講經咩.人不犯我.我不犯人牙.

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:35 PM , Processed in 0.044620 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存