2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 碰上千代女的悲劇...
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 碰上千代女的悲劇...  

原本打完50地獄丫古C之後出了千代女(第一次看見),但有一個隊友走得太快出了傳送陣,之後缺了一個人
過了一會之後同隊'緣滅'公會的人叫我把隊長給他們,比他們組新人入。點知我將隊長交給他們就踢左我
請大家小心這群_OX人
ID:熟男有惑,楓子
公會:緣滅
SER:納維亞
有圖片證明真相:

3個人所以就要踢掉我組自己公會D人?比人踢完之後我座係副本門口等,重看見你同會D人跑出來

而我亦想說事情剛剛發生後,踢掉我的時侯,我有密語他的團友,希望他們能組回我,令人不悅的是他們沒有給我任何回應。
直至我在交易頻說話,別人注意到他們的行為才回應我的說話,還說:(我想怎樣,不肯溝通?)難道不是你們一開始就拒絕與我談話?

另外,還有少部份人說我洗頻..垃圾..什麼的.....?如果我打擾了你們抱歉,但交易頻一直都有人在洗...
有人遇上不平時你不替他發聲還冷嘲熱諷,他朝一日你遇上不平時就不要抱怨別人不幫你。
希望大家能正視這種歪風。組隊後碰上稀有王就踢掉路人組自己認識的,這行為十分自私。

我唔明白 對話 禾 咩 130 有錢唔係大哂 我琴晚都有 見你 打字 但唔明白 你post 出黎 既 密頻 你地密頻對話係咩 好唔清楚 點樣幫你 不如 你 post 所有 出黎 唔係 好難 (復)眾

十週年勳章(賀詞)

一星新手會員

專登開隻新人發D咁既廢文
你都幾無聊

已完!!!!

想要人清楚所有事 都要 有交代 俾所有玩家 你post 一d 唔post 一d 即係 信唔信 您好? 雖然 我未夠 50lv 唔知道 隻王 難唔難打 佢 kick 係佢唔岩 但 人地 道左歉 say 左 sorry 喇 咁樣 都算還你公道 ! 打機姐 需唔需要 講到 希望大家能正視這種歪風 ! 我想講...依件事 好正常 有好人 自然 有 壞人 你第一日 打機 ? 你有冇 試過 俾人呃錢 裝 點 ?  你講到 人地成世欠左你   !我係覺得依個post 過份!!! 你自己都講 你係易頻 洗頻 其他玩家都屌刷你喇!!!  我放工 想 升lv 全日見到你洗 都覺得煩 ! 你洗完就算喇 仲要 post 出黎 都過左去喇 搞大去 為咩呢 影響到其他人 ! 我打機 想開心 見到你洗 搞到 我煩 唔升lv !!! 之後 上黎 2000fun 睇有咩公會 入 睇下 玩家心得 !!! 之後見到post 出黎 真係覺得 你好煩禾 我對事唔對人 件事 係 klck 你果人 唔岩 ! 但 都 唔需要 post 出黎 囉 搞到 大家冇引 你自己諗下 其他 玩家 都叫你唔好洗頻! 你依家都係 係post 打句 sorry 出黎 想人 原諒你喇 !!! 咁你同kick 個人有咩分別 ?你唔係 歪風 咩 我覺得 你依種都係 歪風 識話人唔識話自己 !!! 如果 個個人 打機都學似你咁樣 有咩事 要 post 出黎 唔需要 GM喇 !!! 你地依種 私人野 自己解決喇 POST 出黎 把撚 !!! 要話俾人知 你岩哂 人地 錯哂 我唔覺得 你岩哂禾 !!! 你只係借d耳搵位入 人地KICK 你走 你話埋人地公會  過唔過份 ? 咁人地公會D人 俾你一句話 講臭哂  人地公會其他人 係無(古)架 冇做過任何野 !!! 我記得 你 全晚洗頻 話 認住佢地公會 出埋哂d狗撚 !!! 超過份 原全睇唔過眼 !!! 你post 話唔 唔希望再有依種歪風 我想講 你打出依個post 仲可以講 唔想 有依種歪風咩 你做左出黎喇 !!! 我想問 知唔知 咩叫 責任 邊個做錯 邊個(咩)番起個責任!!! 你根本 就 係 針對埋人地 公會 人地公會 冇做過任過野 話尻埋人 on9架 !!! 不知所謂 又 影響到人 自己諗下 有咩錯喇 反省下
我game名叫 霸氣man 有咩事 搵我 我只係覺得 你打篇出黎 唔係 為左 件事 同埋 咩 歪風 而係 你自己 自私 想入人地位 就算人地做錯 都唔係 話 做錯既本人 而 話哂人地成個公會 係咁多 !!!

ShiftFocus  特別澄清,此人非本會會員,所有說話不代表本會立場  發表於 13-8-24 06:18 PM
阿拉蕾  てめ、こんまはどうした?幼稚園が貴様は  發表於 13-8-23 02:44 PM

受到警告

.................
已有 1 人評分威望 收起 理由
SukiBabei -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

唔理係真定係假....件事就兩睇
((如你真係比人搶左神就先當做自己打完都唔出黎安慰下自己啦...))
不過洗頻影響其他局外人打機就真係唔多岩...話曬阻人搵食如殺人父母
而如果對方真係有目的咁踢左你, 你講完人地信唔信係佢的事
反正你都知道成件事的內情, 係真的就當今次係一個教訓咁啦...
而其他人?...人未經歷過係唔會識得進步, 唔理係受害者的傷害定係施加者對人地的影響
就比機會佢地自己試試

btw.樓上呀霸氣man你連post之餘...都希望你成篇野加番d標點....又長又亂..
...其實兩位都好有打手feel...

奇怪
乜源神唔同架
打源神lag到乜咁 就走泥開post
e家都係源神 本身打到而變到冇得打 上泥開post 原來係唔得架

打源神lag 果d咪仲廢

可能有d人唔抵得sad

係咪你組完人打副本跟住有人叫比隊長佢,跟住比完隊長條友踢左你?

係我就收左錢先慢慢玩
呢D人有第一次實有第二次。。。
實有機會比你馬後炮==""

十週年勳章(賀詞)

回覆 吁吁 的帖子

支持, 130金bo,打左只千代女都未必出匙碎啦,更何況匙?
先不用講千代女死千代女還在,
如果成件事係真, 打少一次千代女又有金收,又可以睇穿一班人做法, 賺啦

回覆 kenny2365 的帖子

右上角可以隱藏玩家 基本上唔洗驚會LAG

十週年勳章(賀詞)

回覆 ss031306 的帖子

當時, 大多數人是因極大量技能特效影響, 因隱藏人物並不能隱藏特效
同時, 曾因伺服器同時處理大量玩家於同一時段內不斷的放技能,
引致伺服器本身delay的狀況都不是未出現過

ininin1010 發表於 13-8-22 10:32 AM
回覆 ss031306 的帖子

當時, 大多數人是因極大量技能特效影響, 因隱藏人物並不能隱藏特效

的確 不過而家改左就好D
但係當時黎講雖然有特效 但開左都好過無開

12horoscopeforecasts.blogspot.hk/

(小妹自己開的星座blog…
之前個blog比唔起server錢, 所以轉用gooogle
多謝支持... :))

thx 樓主 可以black list 依2個人

玩過星曲WEB

組得街團就預左咩人都有,樓主當吸個教訓,隊長唔好輕易交俾人,
開post冇錯,可以俾人知道邊d人需要注意,係支持
但真係要資料詳細d,d野好唔清楚,
同埋洗頻適可而止好喇,
上面覺得洗頻煩,你仲未識得set,自訂頻道嗎?

傻仔黎既
你叫佢地俾個人名你等你組嘛
雖然害人之心不可有
但防人之心不可無

樓主其實做得O岩, 就咁睇件事都覺得條友仆街到冇朋友....
叫人俾隊長然後踢人, 咁都做得出, 人渣到......
不過真係有130金就應該收左算數, 都叫知錯+賠償~~

咁無品既 下次小心d好了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:06 AM , Processed in 0.046214 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存