2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 烽火卍烈焰
go

[心得分享] 此GAME已滅  

WHITEKEY520 發表於 13-8-28 10:53 AM
明顯Fake人~個個放幾百金落去試 比系統抽10%金~然後先知唔得 真係唔知點笑班走去試既人!! ...

真心mode
正常人都會試左先 1-10金咁放係咪先??
試左真係得先  落幾百金  咁樣bug...........
講真  我覺得係有  同埋幾日前已經有個post講左洗錢係同拍賣有關
萬9金個條友  係琴日出  又係同拍賣有關   (可能係同一個人啦,世事無絕對)

但係反正我就信了   game既野  無咩野無可能   只係個方法問題
至於alta話無  基本上有定無佢地係官方都一定會講(無)    信譽由關    最重要係免除流失玩家
況且精靈樂章同x天津都有先例啦  

理性討論   慢慢思考下開服到依家既物價  總有人可以幾百金幾百金咁買野(可能係10開外掛啦.....)

瞳映~~ 發表於 13-8-28 11:03 AM
真心mode
正常人都會試左先 1-10金咁放係咪先??
試左真係得先  落幾百金  咁樣bug...........

無奈既係你覺得試用bug既都係正常人??
一有著數個個都變到唔正常啦~佢地有諗過得唔得?
就好似外掛咁!< 第1日 著數Wo
第2日比人爆ac都唔出奇< 同樣佢地無諗過會比人爆ac

萬9金個條友就
依家幣唔貴25HKD 100金 萬9金都係4750HKD 大量收再平D壓到4000蚊都得
港戰好難??之前我玩果隻夢想世界 都識左個港戰~約出黎識飯1人送1千點 果日20幾去食人~送左唔少~
再唔係就真係好似你咁講 10開外掛 1個外掛1日賺500~600金 3~4日就有2萬金

至於官方都一定會講(無)    信譽由關    最重要係免除流失玩家 <
我都唔否認 最少我見到人人都試BUG 但都係唔得~

十週年勳章(賀詞)

回覆 altamm 的帖子

想問下有冇得追蹤番現時最多錢果班人d金錢來源,同外掛打錢角色 d錢易曬去邊到
斬外掛幣商要斬草除根, 唔好比佢地那大量的金錢流入市場影響到其他玩家

WHITEKEY520 發表於 13-8-28 11:17 AM
無奈既係你覺得試用bug既都係正常人??
一有著數個個都變到唔正常啦~佢地有諗過得唔得?
就好似外掛咁!< 第 ...

你有你睇法  我唔會反對你
我回你last個句算
好多人試左唔得  好可能係公報條友已知個bug無左先公報出黎   
傳奇/alta暗地改好左(唔出公告)  根本無人知  只要你有重開過隻game  去過更新度  佢會自動上網插D檔落去

回覆 ininin1010 的帖子

我覺得係追得返~但係外掛D錢1個傳比1個 連鎖效應~
話唔定你依家都係用緊外掛既錢~不過係數量問題(傳落你到多唔多)~
如果你話傳得多既咪鎖咁我諗要鎖好多個(都會做成誤鎖)

咁樣會令到玩家流失得仲快~
玩家流失得快隻GAME就少人玩 其他人見到咁少人都唔想玩!!
所以我諗佢寧願放外掛都唔想鎖哂d人令隻GAME仲快汁~

ininin1010 發表於 13-8-28 11:19 AM
回覆 altamm 的帖子

想問下有冇得追蹤番現時最多錢果班人d金錢來源,同外掛打錢角色 d錢易曬去邊到

如果外掛商係拍場度左買材料,右買裝備,故意牽涉大量玩家官方點查?

另外我見意alta  查下d金錢異常多既帳號   (如果你班工程師查到既話)
再唔係你就叫傳奇公司去查   

瞳映~~ 發表於 13-8-28 11:26 AM
你有你睇法  我唔會反對你
我回你last個句算
好多人試左唔得  好可能係公報條友已知個bug無左先公報出黎  ...

首先 51樓公佈個BUG既方法出黎
其中有1句係
上圖是我跟朋友剛剛試的,確定還能用 <---真定假我唔知啦~但好多人都話唔得明顯比人Fake左

但係依個BUG好幾日前已經係第D地方公佈出黎~如果真係有 個拍賣就幾日前已經唔正常~
但係我眼見既就係依幾日先唔正常(D人試BUG結果唔得??)

所以我先會話好多人比人Fake~
同埋我先會認同你果句
(至於官方都一定會講(無)    信譽由關    最重要係免除流失玩家 <

十週年勳章(賀詞)

回覆 llppkk 的帖子

佢地應該有d帳號係做大倉去集中金錢同計數,
咁那堆帳號就會有同大量掛錢角色單方面交易金錢的紀錄
只要盡快將佢地個倉破壞掉就可以對佢地造成嚴重損失

其實一早就有一堆玩家去左買幣,都已經阻唔到佢地將d錢流出左市場,
反正官方都將野外物品價減低, 高階地圖又要做任務先去到減少左幣商去的興趣
玩家不停回報外掛掛錢角色, 官方日日都有封人的成績比到我地睇
現在再將佢地之前收集起來中大部份的錢一次過清除
嗚嘩~~佢地一定好肉赤

烽火卍烈焰 發表於 13-8-27 11:00 PM
你玩10個鐘先賺得1個包包咁慘?
你平均1個鐘賺得1蚊2豪子HK 真陰公

真心問句
老細你打機係為娛樂定係想搵HKD?
係想搵HKD就老老實實咁去搵份工做啦   

WHITEKEY520 發表於 13-8-28 11:40 AM
首先 51樓公佈個BUG既方法出黎
其中有1句係
上圖是我跟朋友剛剛試的,確定還能用  ...

算啦 可能性太多
呢d都係官方既利益問題
我地呢d小玩家  有免費game玩下就可以

ininin1010 發表於 13-8-28 11:44 AM
回覆 llppkk 的帖子

佢地應該有d帳號係做大倉去集中金錢同計數,

全部遊戲都有幣商,點解無官方咁做?
因為有可能令成個遊戲市場崩潰。

ininin1010  唔明請指出, 不過現實就有同一時間內有大量金錢流入市場造成市場同價格崩潰的事件  發表於 13-8-28 12:42 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

d point真係好撚on9

如果真係可以BUG到錢,所有點品都比人清晒啦,,
理你賣幾貴,BUG幾多有幾多!!,仲要咁多人知,
一個包包賣500金都有人買,所以係假架。

笑傲無雙

識呢個方法既人一早已經飲左頭啖湯

玩咗兩日已經DEL GAME
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:45 PM , Processed in 0.064075 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存