2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 神乂小東~
go

[閒聊討論] EC真好命苦~  

小澈 發表於 13-9-13 12:01 PM
話說,呢段嘢越打越長,不喜可跳過到最尾…

因為唔可以常on既關係,隻補師暫時只練到55LV(主琴副書),重點 ...

有一次 我都燥爆  打地獄 隻坦 60 佢話拖怪 OK 冇問題 隻坦都幾硬 BTW

最燥係 隻坦拖怪 D打手 硬係要拖幾隻 係後面自己打  又唔夠打 死左 仲要問點解唔補血

你娘親真忙.....比我鬧完跟手踢埋佢

為了你健康著想,請把裝備都沖加9吧

﹡香草粒:) 發表於 13-9-5 02:10 PM
數天前我轉左玩補 同做打手既感覺真係唔同
打副時真係比打手更累, 而家無計傷害既UI,
有時打手放空 ...

你又真係講得幾岩....
啲打手真係會不約而同咁分散咁走=.="
不過我中意企ec前方
雙斧路過~~

所以我做到不求人

我主職係攞斧頭斬人

兼職做奶媽......

多數打單人或打D唔洗大奶妹既副本

EC都好辛苦咖;'( 好同意/口\!

醫跑野團當然辛苦 遇著D唔識睇醫補既脆脆打手
又要跑四角 真係補唔切放生一兩個又被人小
真係情願一野都無補過落去

但打手遇上d手動到唔手動既神醫
都唔係一般咁怒火焚身喎

話說我第一次入戰場隻盾琴係56lv 然後有兩個副手琴再組隻醫
打一王都無咩問題咁過左
行行下有隻打手密我同我講話隻醫個小情歌乜都無加
仲要見佢副琴疊左次小情歌就放上去
你放上去唔係問題 但你個小情歌高lv過人地副手
人地疊唔返 結果要等完左果次先可以重頭疊
同埋疊小情歌既都係為左一係加攻一係加果幾%防
你洗左人地 算 可能佢係想幫疊 但係唔知會洗左啦
咁講講下有副琴既打手已經叫佢唔洗幫佢疊
淨係幫補坦同疊小情歌比無琴既打手啦
跟住到二王 咁隻二王痛 好自然又會有人死
然後就發現隻醫每次都係門口唔入房
到有人死 就衝入房然後陳屍案發現場 等王回左就企返起身
咁 你奶力唔夠我地無所謂 你貼住個盾琴補都仲係咁的話
我係連嬲都唔會 只會怪自已做打手既唔夠強力
然後到一齊又入去之前就會係有琴既人身上隨機發現一次小情歌
咁當然再提醒佢 小情歌 有琴果幾個唔洗 淨係補坦可以啦
到最後我發現佢係連技都無起手 
到最後佢都係堅持灘屍然後永睡不起
問佢係咪用mouse篤人 佢話係 但你企係老遠 我想問你補緊咩空氣
最勁既地方係 隻坦見佢係門口 拉王出門口打
佢可以見隻坦死左 有打手拉開隻王佢就衝入房避
嗯…佢仲問…其實係咪我黑系?
嗯…我想講…其實係我黑…組著你
到最後我組人無鬧佢 無屌佢 因為大家都明白 佢個等級 係可以完全唔入副得返黎

我自已都有隻分身醫 完全唔係唔知醫既動作同補既范圍
都唔係唔知醫辛苦
打鬼哭果陣係原團人馬但另一隻美女醫師黎
到尾王初初個個都自顧自打 到隻醫一講話其實佢補緊坦果陣小怪打佢好痛
即刻商量好搵打手跟住隻醫幫佢清小怪等佢可以補坦
其他人可以唔理 醫開到口一定有佢原因 實尊重你
畢竟無醫我又唔係神裝神等級實過唔到副
有時有D打手死果一次就開口小醫師 我唔明咩道理

唔覺唔覺打左好多
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:51 AM , Processed in 0.032626 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存