2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 點滴在心頭,真係忍唔住,作出退幫決定,再見了神判. ...
go

[港服] 點滴在心頭,真係忍唔住,作出退幫決定,再見了神判.  

不知不覺係神判已經9個月了,由一開始打魔虫,打到魔虫退下來,神判盟線一直稱霸九陰.
直到一代名將嘅出現,完全改變左神判一哥嘅位置.
仲記得有一晚見幫頻吹雞,話殺劉天文同趙暈,話唔可以俾一代練到至寶壯大.
結果係點,大家都知,殺左劉天文,但殺唔到趙暈.

之後第一次蘇州世界大戰,係蘇州開人追殺令,反俾一代名將盟線屠狗咁狗.
一次!,無錯,係一次.連一次都冇試過沖散過一代個抱團.
講真,當時我真係好震驚,又失望.係RC入面聽住D人好惶恐既聲音,指揮嘅係度鳩指揮,RC一時好沉靜,一時好亂好嘈.
團頻開始有人講唔夠打,又有人叼鳩自己友收聲,又有人叫聽指揮,跟住又叼,完全唔知係度做乜鳩.
講真,每一次幫戰團戰追殺令我都有出席,神判10次最少有9次都臝.
但果次蘇州大戰真係好慘烈,殺數加埋唔夠500,死差唔多2000.
有份出席果次追殺令係RC入面嘅人都心裡有數,知道一代實力同自己根本係唔同級數,
可以用以卵擊石來形容,只係D人唔敢出聲,隱約記得好似有人出過1句聲話係咁死,唔夠打
之後隨即俾人怒叼,唉,其實果個人都只係講出心聲.大戰過後,好多神判嘅人都認為應該一早撒退,
唔應該留係果度俾人係咁屠狗屠咁,一來士氣會低哂,二來自己脆弱實力會暴露哂出來.
只係D高層唔聽下面的人講,一未要面,結果係點,唔重覆了.

直到今時今日,神判班高層都仲係圍內霸權,完全唔理幫員感受,線上人數由80人跌到兒家得番30-40人.
副幫,高層都相繼退幫,點解會攪到咁,我唔想評論某某幾個人.
但只想講,神判一日仲有呢幾個廢物係度管理,解幫之日,不遠矣.

我退幫了,再見神判~

明智

此帖必火

留名等睇此post被只打手文

樓主都好吹得
個時我地打劉天文係因為佢地一個幫持有2個至寶修綀
違反左我地之前一幫一至寶既約定
我地先至打佢
咩叫殺唔到趙暈?
我地淨係殺劉天文 原全冇諗過打趙暈個至寶
邊個違反約定就打邊個 這是常識吧?

無雙=富士康
神判=建制王國

階層觀念極重 冇古譜冇人so9你
打幫戰 副本 追令要打到返工咁 慢d郁d遲d錯d都比人屌爛菊花
高層上曬腦 低層被洗腦
尤其狗仔天 幫地比人燒 仲嬲過自己春袋比人燒撚頭都痛撚埋
即刻屌鬼屌曬d人t去救 發曬矛
對待幫友 同依附佢既友幫如豬如狗
當正自己係霸王
rc錄人音再造謠惑眾就係偽神呢d霸權幫會首創攻心計分化人心
幫眾苦過dede慘過番工
將自己所有自由同精力貢獻比狗仔天呢班高層為左完成江湖霸主夢 賊略性好撚重要:cool:

笑傲無雙

樓主你真係好可愛, 退幫都退到撐大喉嚨話比人聽'我退幫啦', 如果個個退幫/入幫 都開張帖就好
ps: (意圖忙死版主)

以前比神判亂殺過, 對佢感覺係極其反感, 而家既一代就係過去既神判

angelkeung 發表於 2013-9-6 13:23
樓主你真係好可愛, 退幫都退到撐大喉嚨話比人聽'我退幫啦', 如果個個退幫/入幫 都開張帖就好
...

講出心聲有錯?
大神判心虛喇 唔敢比人講?
紙包唔住火 大撚鳩鑊 唔夠打係米約我去街先

kelven14  佢心聲還心聲 但好似我上面回覆咁講 至少有8成佢講既野都係錯既  發表於 13-9-6 01:43 PM

長崎舞景 發表於 2013-9-6 13:27
以前比神判亂殺過, 對佢感覺係極其反感, 而家既一代就係過去既神判

你有道理
請身體力行 加入戰線打散偽神盟
咁1代佢地有左前車之鑑
自然會各方面改進

難度你以為神判仲有得救?
自打嘴巴?

回覆 kelven14 的帖子

我唔知你地班高層同一代有咩約定,我地下面做細嘅幫員只係聽到上面一句,吹雞,集人,殺鳩劉天文,趙暈.
我地就T蘇州,準備聽指示殺人,就係咁簡單.當時RC,幫頻相信有唔少人親眼親耳聽到,你少來呢套.

你講到有咩約定咩違反,咁你地班高層開會一定有CAP圖錄音啦.你大可CAP圖,將錄音放上來,睇下邊個講緊大話.
我至憎人屈我,你地班高層就係咁,殺得人,做得出又唔敢認,又要威又要帶頭盔?
你冇證據,殺完人係度大大聲話條友抵殺,但係又冇證據點解條友抵殺?

點都好,我地呢D做細嘅幫員,上面講咩都會聽,但受夠了,真係再頂唔住某某幾個所謂嘅高層既偉論.
神判有呢種人係度做高層,你叫我地下面的人點服,講真,某某連挽鞋都未夠班,可以做到高層?
神判已死. 退幫了, 再見.

冰封三尺,原非一日之寒

destinreality 發表於 13-9-6 01:34 PM
你有道理
請身體力行 加入戰線打散偽神盟
咁1代佢地有左前車之鑑

對於膠袋明將佢地只係一個為左掛住個幫名以為好威好惡既人黎講
唔駛幾耐個幫自然會出現大量內政問題
不政自破自然解散
加上趙大俠經常性發老脾都鬧走唔少人
xx小x xx花x 個D都成日因為嘈交既退幫數次
正所謂路遙知馬力 日久見人心
放長雙眼等食花生

玩家心聲 發表於 13-9-6 01:45 PM

我唔知你地班高層同一代有咩約定,我地下面做細嘅幫員只係聽到上面一句,吹雞,集人,殺 ...

首先我想講我唔係神判高層
小弟只係普遍幫眾一名
而我點解會知道咁多依D內幕資料
原因係我會去問 去關心個幫
你唔知件事係點你大可以去問D高層
再唔係問下D舊幫員
大把人可以答到你
問題在於你肯唔肯去問 肯唔肯去了解同關心個幫既事務
你自己都唔想關心個幫既野 唔知好正常
你兒加自己出左幫重要係到咁樣抹黑
同打手有咩分別?
成日話自己做細 又點點點 又乜乜乜 又分D高層 低層
老實講依個幫我入左黎都有半個月 我唔覺得有分D乜野高低層
高層同低層幫員都係一齊玩 一齊笑 做錯野就一齊比人話幾句
有講有笑而唔係好似你講既咁咩高層小圈子 低層冇份插腳入圈
我相信除左神判  九陰入面都有好多幫會唔會分高層低層  幫主同幫友都玩得好埋既幫
根本你自己心入面就有條刺 鐨牛角尖認死個幫係分高低層 咁我地有咩可以講?
利申 神判小幫員
                         慕容立秋字
p.s. 你大可以係game到查下我個名 我絕對唔係高層黎

kelven14 發表於 2013-9-6 13:58
首先我想講我唔係神判高層
小弟只係普遍幫眾一名
而我點解會知道咁多依D內幕資料
原因係我會去問 去關心 ...

你話做錯野1齊比人話幾句
lily目中無人高估自己搞到神判盟比人屠到雞飛狗走
不如你係game開張帖話佢幾句你自己講做錯1齊比人屌所以你甘心被屌既
:smilie_:D:偽平等:smilie_:D:我唔信你敢

有講有笑=古譜大佬鳩up鳩講 然後你d馬仔局住陪笑有講有笑

樓主醒D呀屌你老母  曲線屌神判  岩岩開AC仲要叫玩家心聲  內容明顯曲線屌神判  借刀呀?屌你老母  搵工返啦廢青  日日幫趙暈打工柒頭皮  你老母點撚樣生你個智障仔出黎  想扮神判幫員心灰跟住曲線開波  但係又on99咁開咁既名  又岩岩注冊   屌你老母系  係唔係見到一代名將既幫員真真實實咁離開左一代http://www.2000fun.com/thread-5433385-1-1.html  而家開假膠ac求(打和)?打你老母呀  幫趙暈奶袋底啦廢青

九陰黑鮑嬌 發表於 13-9-6 02:32 PM
樓主醒D呀屌你老母  曲線屌神判  岩岩開AC仲要叫玩家心聲  內容明顯曲線屌神判  借刀呀?屌你老母  搵工返啦 ...

你都係開左半個月咋喎

玩家心聲 發表於 13-9-6 01:45 PM

我唔知你地班高層同一代有咩約定,我地下面做細嘅幫員只係聽到上面一句,吹雞,集人,殺 ...

其實不如講下你係邊個~.~

回覆 九陰黑鮑嬌 的帖子

首先,我唔知你係邊個.但睇來你真係好激動.紅哂字咁,唔會係俾我講中哂呱?
口口聲聲話我幫人打工,咁你自己又係咩野?睇來你都係中毒不淺,洗哂腦,人地叫你18層樓跳落街唔會死你真係信.

個真相係咩,唔係我講就係,神判幫頻RC所有野都可以睇到,俾人屈我就真係忍唔到.
點都好,睇住神判大,睇住神判賴,唉.....

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 03:23 PM , Processed in 0.039292 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存