2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 大家仲記唔記得=0=?
樓主: 神怪
go

[討論] 大家仲記唔記得=0=?   [複製鏈接]

叫你身邊既異性朋友幫幫忙唄,順便試探佢係咪tb妹

想仔唔昆人 發表於 13-9-11 08:01 AM
叫你身邊既異性朋友幫幫忙唄,順便試探佢係咪tb妹

異性朋友我有啊= =叫佢幫忙可以

實不相門,我有一個對我好有緣既朋友

識到佢都幾好@@但遊戲個人係台灣人=0=

國語佢識聽既=0=不過如果對方問起佢遊戲既野咁佢點答= =

我都唔識,求閣下一教

神怪 發表於 13-9-12 12:06 AM
異性朋友我有啊= =叫佢幫忙可以

實不相門,我有一個對我好有緣既朋友

好簡單姐
如果佢問係你地之間既野你即時交佢答囉
你朋友幫你之前你要即時搵倒佢
偷偷的幫佢解答各種疑難
同埋佢問既機會唔高吧

神怪 發表於 13-9-9 12:03 AM
我上次話識左個網上情人,我真正比左ac佢玩了

佢都肯幫我代玩係交換左ac黎玩,上埋fb 自己仲要呃 ...

識左幾耐?咁快就話鐘意?
一見鐘情定未見已經鐘情呀?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 童話八週年 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

你都係搞清楚佢係男定女先啦
最好可以有相睇下佢咩樣
如果佢係女仔咁你就追佢囉,台灣申請黎香港住好易架咋
唔好為左佢係大學生就認為自己唔配,台灣既大學好多係九流大學
收生嚴重不足,係學校求D學生去讀,就算你中學考試0分佢地都一樣收
台灣既大學級數只係=中學既中五

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 童話八週年 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

兆田樺 發表於 13-9-12 10:57 AM
識左幾耐?咁快就話鐘意?
一見鐘情定未見已經鐘情呀?

我對BEBE都一見鐘情,而家發展得幾好

盟主 發表於 13-9-12 11:13 AM
我對BEBE都一見鐘情,而家發展得幾好

哈〜幾時請飲?記得公告天下

中途轉基~~~~wow~~~

呀係呀...佢講過的話想打電話比我

我諗佢應該係女來吧= =

盟主 發表於 13-9-12 11:13 AM
你都係搞清楚佢係男定女先啦
最好可以有相睇下佢咩樣
如果佢係女仔咁你就追佢囉,台灣申請黎香港住好易架 ...

謝謝盟主教導@@

我已經在遊戲同佢成為真正遊戲情侶,我還沒說我是男

佢一直都以為我係女吧= =佢又唔問我,開頭我真係驚佢架

我話我想搵個女係遊戲做伴侶=0=因為遊戲有同性結婚@@

因為2個都係女角色,所以都唔知@@ 有時佢講d我好似都唔係好明=0=

一係我去學國語再唔係網上教佢粵語= =叫佢用速成打返我地呢d文

睇下識唔識囉試下@@

想仔唔昆人 發表於 13-9-12 08:36 AM
好簡單姐
如果佢問係你地之間既野你即時交佢答囉
你朋友幫你之前你要即時搵倒佢

我都想搵果個朋友試下佢係咪真係女=0=

驚佢問起遊戲d野,我朋友佢又唔識玩@@

又要對住佢邊玩,邊聽電話= =

如果等佢地做左朋友,再等我學好國語

再介紹返比自己,咁算唔算好麻煩= =?

玩過星曲WEB

係未睇到最尾果句之前...
都感覺到無比既基味

我諗佢係女
陣陣機油味

朋友.....決絕D啦屌你-.-

你呃個女仔呃多1, 2年 ...(當佢係女仔啦-.-有待確實), 之後同佢講你自己係男仔-.-.......咁樣仲衰啦....而家自己篤爆自己先好過啦....

搞得掂既咪恭喜你.....搞唔掂咪當發左場夢囉

FortuNE622 發表於 13-9-14 02:14 AM
朋友.....決絕D啦屌你-.-

你呃個女仔呃多1, 2年 ...(當佢係女仔啦-.-有待確實), 之後同佢講你自己係男仔-. ...

呢排我同個女仔真係係網上相處得好好@@

我多次都試探佢,仲話自己病左,佢真係叫我好好保重自己囉

仲話如果你真係病左,咁你就無上網,話見唔到我佢會好傷心=0=

我真係話左比佢聽,如果我真係男仔,佢會唔會話我呃佢我係女仔

佢話唔會啦=0= 話如果我真係男仔,咁佢起不是即是有男朋友了!?

我聽左都覺得呢位女仔係真心個囉=0=,,不竟仲有好多野都有待查證

我呢排同佢都幾好=0= 我自己真係囉= =越來越真係覺得自己輕鬆好多@@

不竟自己工作有壓力,但一上網見到佢好似輕鬆多了,有個可以聊心既朋友=0=

佢都仲話佢想學粵語,話遲d黎香港旅行= = 不然就叫我去

我話我國語我講極口音都不正=0= 因為我自己普通話又唔係學得好

講野都唔清潔=0= 公司老闆個朋友都係台灣人,佢都聽唔明我講既國語

咁條女又點會明= =我話粵語都唔係好易學...佢話可以學=0=

令我都好激動... 我在遊戲佢要什麼道具我都買比佢

唔知係咪咁條女就話我對佢好

神怪 發表於 13-9-26 12:12 AM
呢排我同個女仔真係係網上相處得好好@@

我多次都試探佢,仲話自己病左,佢真係叫我好好保重自己囉

咁現實佢係咪叫你買咩都買比佢

自己認為對就去做吧, 唔好驚乜驚物 , 如果乜如果物, 婆婆媽媽=.=

~.~加油 祝福你

GAME到扮人妖細個成日做
  呃呃埋埋都唔少野 依加大左 雖然系咪都開女角 但唔會話自己系女lu

最好緊係老實同佢講你係仔  跟住找日約出梨挽
(話唔定你送野比佢 可能佢都知你係仔拉)

因為網情同真情有好多野唔同 出左梨先再算拉
(同埋我覺得女找女做情 一定有原因 通常都係有仔/唔想上網識仔/TB...)

問左人地係唔係真係女先 會有保障d  
如果到時自爆左係男既 佢咁岩又係男既  咁可能無啦啦就會冇左聯絡 
(以下膠吹)
如果佢係女既  咁你又想話自己係男既
好簡單  你話你最近失戀好頹好傷心  
跟住去攪整變性 從此不食人間煙火
家下你就可以大大聲講你係男仔
跟住你仲想食埋佢  就自己作多個故仔啦

夢的理由 發表於 13-9-26 11:50 AM
問左人地係唔係真係女先 會有保障d  
如果到時自爆左係男既 佢咁岩又係男既  咁可能無啦啦就會冇左聯 ...

佢一早已經講左自己係女黎架啦,隻game識佢d人都知佢係女 台灣大學生

可惜自己國語差,佢又叫我玩埋RC群=0=果日我係未有諗住話比佢聽我係男

佢真係...我一上RC群佢就叫我開個默克風講野,話想聽下我把聲= =

我都懷疑緊佢點解要咁著數...因為佢叫左我幾次 叫我開咪講野,我都無講

因為群組,如果我講野咪比人話我係人妖=__= 不過個群有人都心中有數知我係男

唔係又點會對個女仔咁好@@...PS:我從來無係遊戲講過我係男定係女。

咁有一日個女仔又叫我開咪,我真係忍唔住自己爆左,我係男黎

佢話你真的是男!? 我說:你嚴棄 ?

佢話唔會~~~咁佢呢幾日都無話要再叫我開咪講野,遊戲好多時都掛機,而家仲好似同佢得閒講2句咁= =

我真係懷疑佢係咪TB妹,唔係既話我一講我係男,感覺上佢好似好心淡咁

畢竟我對佢有時係好好,遊戲佢有咩需要我都買比佢,呢D都可能我諗多左姐=0=

我之前有對佢講過如果我係男,佢會唔會嬲我騙佢,佢話唔會, 佢仲話:哪我是不是有男朋友了!!!

我最記得呢句話, 而家我同佢講我真正係男, 我感覺到佢係有D心淡= = 可能佢真係想我係女吧

如果係咁我叫我個異性FD同佢開咪傾計,因為我FD 講國語好流利,佢係正宗國內人,我只係澳門人@@

真係見到面先算啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 01:02 PM , Processed in 0.037040 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存