2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 DX+ 一問
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] DX+ 一問 [複製鏈接]

我想問呢家石籬好運執咗未?同埋係咪仲係2開1緊?
唔該哂=]

我都想知

十週年勳章(賀詞)

S.Rmigo 發表於 13-10-17 11:40 AM
我想問呢家石籬好運執咗未?同埋係咪仲係2開1緊?
唔該哂=]

上星期經過,仲係^.^

tiyhk 發表於 13-10-17 02:00 PM
上星期經過,仲係^.^

見到有大型灣岸卡網站賣家係佢所屬的FB PAGE

話呢個場8月已經冇左灣岸啦喎!

係咪最近有返灣岸3DX+?仲要做返2開1 ?

有冇版友可以跟住下? 萬分感激!!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
EVO.29 + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

HKD20 發表於 13-10-17 04:13 PM
見到有大型灣岸卡網站賣家係佢所屬的FB PAGE

話呢個場8月已經冇左灣岸啦喎!

我係8月去過,忘了邊日了,仲有的
我上星期係問住附近ge客,唔知佢了,諗住打下我自己手打果啲車
好簡單,我一陣去下咪知,又唔係遠,好過啲人唔郁,費事俾人入到位
至少我肯負青任

講起上黎,金馬倫都轉埋2開2續,好似冇咩場做2開1了...
連美國寶都加到3開2...雖然已經係幾個禮拜既事

tiyhk 發表於 13-10-17 04:24 PM
我係8月去過,忘了邊日了,仲有的
我岩岩係問住附近ge客,唔知佢了
好簡單,我一陣去下咪知,又唔係遠,好過啲 ...

上星期原來仲係8月,受教了。

十週年勳章(賀詞)

MinG_929 發表於 13-10-17 04:32 PM
講起上黎,金馬倫都轉埋2開2續,好似冇咩場做2開1了...
連美國寶都加到3開2...雖然已經係幾個禮拜既事 ...

元朗仲有兩間有,上星期(今次真係我去)
金莎 3開1  , 8部機, 新77K總站, 鳳琴體育館隔離
飛龍 2開1 ,7部機,元朗西總站, 近安寧路

十週年勳章(賀詞)

到時先算 發表於 13-10-17 04:37 PM
上星期原來仲係8月,受教了。

無所謂,我攬晒上身咪算,費事又話我借客過橋
你睇埋元朗係假料再話我都唔遲
至少我肯做個負責任ge男人

tiyhk 發表於 13-10-17 04:39 PM
無所謂,我攬晒上身咪算,費事又話我借客過橋
你睇埋元朗係假料再話我都唔遲
至少我肯做個負責任ge男人:lov ...

我同咁多會員都冇話過你唔負責,更加冇話過要你什麼什麼攬上身................

樓主開呢個POST既目標相信只係問下間機鋪仲有冇灣岸姐

只係係度交流下情報,都冇諗過一個咁簡單既問題要搞到咁複雜

況且你所提供既3DX+ 元朗區既資料到目前為止都係正確無誤.....

本住學是學非精神,不會以假當真,事事求證的精神,

我走左上到好運度了解過,2013年10月17日, 5:24pm 於場內所見

係冇哂灣岸機既

下列係今日去該地了解時隱蔽拍攝片段,為保障本人人身安全,所以拍出來既影片質素會好差

敬請原諒

https://www.facebook.com/photo.p ... 8468171890050895108

十週年勳章(賀詞)

HKD20 發表於 13-10-17 06:48 PM
我同咁多會員都冇話過你唔負責,更加冇話過要你什麼什麼攬上身................

樓主開呢個POST既目標相 ...

咁咪得,已解決,鬼唔知阿爸係男人,但係都要我chok一chok先肯去事事求證黎保聲譽,雖然搵野遮住影唔到以前灣岸ge位置,但我免為其難接受了,大家都好過啲,我仲諗住而家去,慳返,冇事了^.^
不過吹到唔會以假當真呢樣野留返問其他人,講緊其他野(大家心照),呢度費事講咁多呢啲事啦,主要topic係講緊2開1
至於樓主去邊度打2開1就等佢自己決定了

tiyhk 發表於 13-10-17 07:38 PM
咁咪得,已解決,鬼唔知阿爸係男人,但係都要我chok一chok先肯去事事求證黎保聲譽,雖然搵野遮住影唔到以 ...

咁你又唔好CHOK CHOK聲,
因為我都想知好運係咪有返灣岸
好掛住以前打平機的日子

之前都聽過話冇左灣岸
你話上星期經過仲有,咁我都想上去打下平機
所以咪上去睇下
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:17 PM , Processed in 0.046277 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存