2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 戰地4出售日期
返回列表 發新帖 回覆
go

戰地4出售日期

我想問下係 10月29號 去2000FUN門市
佢會有貨賣未
以前試過發售日期去但未出game
同埋2000FUN先前預訂價: 350
後來正價: 385>>咁姐係點,我之前訂左350咁去到攞game時係咪比多35$

回覆 lee1329 的帖子

之前以預購優恵價訂左的, 今天起便可以拎貨, 不用再補錢。
《戰地風雲4》Battlefield 4 (中英合版)
http://www.openshop.com.hk/product_4681.html
2000Fun全線現貨發售。

笑傲無雙

我想問, 我岩岩係你地到買左個50蚊既GOLDEN PACK, 上網入左個CODE之後,佢話成功左, 咁之後呢?? 我咩都見唔到有送

笑傲無雙

騙錢的50蚊...送垃圾...老實講2000FUN講既所謂50蚊戰鬥黃金包根本就係生產商送既野,2000FUN明顯係自己抽起哂然後拎出黎賣....CHEAP到爆炸....問個店員個50蚊包到底係咩又死唔講,面有難色,分明係身有屎,知道係咩都唔同你講,死話唔知,就咁一個難鬼DOG TAG....仲要係咩道具都無送...無良到呢...都唔知仲有抽起左D咩贈品...以後唔係2000FUN買野

笑傲無雙

仲要比我知道左你地因為店員店長因為同某D客熟,又送海報又送DOG TAG, 我地呢D小小客人就慢慢做你果50蚊, 好老實講, 小小錢唔係比起,但你地係連鎖店, 做事一至D好WO,問你係咩又唔講又話唔知, 驚比人知道左50蚊入邊係垃圾無人買? 本來就係送架啦, 咁樣搵錢都得?

狗牌 +黃金包 混合收錄了新武器配件、狗牌、軍刀、經驗提昇,以及角色自訂物品。
購買前 請先了解內容, 如店員未能清楚解釋產品內容  你可以再問多次店員既! 始終知道自已買左咩先可以保障自已權益既!
我相信我地店員 好樂意解答你的問題 唔會面有難色!

如果客人成功輸入序號的話, 即代表 你已成功取得虛擬道具, 如果你唔識點樣取得呢d 虛擬道具 你可以上討論區問一問人

如果客人你見到 其他地方購買到 bf4  而有免費實體狗牌贈送的話 歡迎提供資訊,
我地公司所有狗牌都 要經購買遊戲或購買電競產品先可以換購, 唔會送俾客人,   
如果你見到 有客人拎左狗牌  我相信 係你見唔到錢銀交收姐 !
當然啦 , 我地公司有權決定 點樣去使用產品, 我們可以透過活動送俾客人, 亦都可以 用其它產品換購, 相信呢方面 應該無咩異議
海報方面 , 遊戲本身 並沒有海報贈送, 不過ea 送左好多宣傳海報過來 如你有興趣可以留幾張俾你  海報唔關熟唔熟客事, 你要就可以俾你架啦  謝謝!

題外話 : 海報10個9個都唔要, 所以唔係遊戲本身送 我地好少主動問客要唔要 , 下次買野(去邊買都好啦) 要海報既 可以主動問下既

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:23 PM , Processed in 0.028465 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存